Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Kizlar bugün itibariyle bende size katilmak istiyorum bu ara feci yedim cok güzel kilo vermistim geri aldim ins veririm baslangic kilom 64 hedef 55

Kizlar bugün itibariyle bende size katilmak istiyorum bu ara feci yedim cok güzel kilo vermistim geri aldim ins veririm baslangic kilom 64 hedef 55

merhaba canımmm. benimde hedef 55. bende 62 kiloyum. vee bende başta çok iyi verdim ve kaldım öyle aldım tekrar beceremiyorum ağzım durmuyorrr. birlikte yapalımm nasıl yapalımm

Herkese iyi Pazarlar

Havalar soğuk, hastalıklar başımızda. İnsanda diyet, spor hali kalmıyor değil mi? Hayatımda ilk defa orta kulak iltihabının aslında ne olduğunu öğrendim. Duyardım da hiç başıma geleceğini düşünmezdim. Kendi ahmaklığım işte. Gelecek sene yaşayacak ömrüm var ise kesinlikle grip aşısı olacağım. Çalışma masama ancak oturabildim bugün. Hala kulaklarım tıkalı. Bugün bir hafta olacak. İnşallah kulaklarım bir an evvel açılır. Ne zormuş duyamamak.

Başladığım işi bitirmek olmaz diyerekten onca sıkıntıya rağmen diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye özen gösterdim geçtiğimiz hafta. Kulaklarıma inat spora gittim. Kendime çok yüklenmedim. Canım yemek yemek istedikçe-istemedikçe onca gün boşuna mı sabır ettin diye telkin ettim kendimi. Tabii böyle zamanlarda çok zor. İlla hastalık olması da gerekmiyor. Kişisel, ailevi ya da başka sıkıntılar, stres..vs Aslında sadece bedenimize karşı değil dış ve iç manevi etkenlere karşı da bir mücadele içindeyiz. Böyle zamanlarda yapılacak en iyi şey kendimizi çok zorlamamak ama ipleri tamamen bırakmamak. Başarıyı getiren; kazalar, isyanlar kısa süreli vazgeçişler de olsa istikrardır.

Bu hafta hepimiz için her anlamda güzel olsun.

Herkese iyi Pazarlar

Havalar soğuk, hastalıklar başımızda. İnsanda diyet, spor hali kalmıyor değil mi? Hayatımda ilk defa orta kulak iltihabının aslında ne olduğunu öğrendim. Duyardım da hiç başıma geleceğini düşünmezdim. Kendi ahmaklığım işte. Gelecek sene yaşayacak ömrüm var ise kesinlikle grip aşısı olacağım. Çalışma masama ancak oturabildim bugün. Hala kulaklarım tıkalı. Bugün bir hafta olacak. İnşallah kulaklarım bir an evvel açılır. Ne zormuş duyamamak.

Başladığım işi bitirmek olmaz diyerekten onca sıkıntıya rağmen diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye özen gösterdim geçtiğimiz hafta. Kulaklarıma inat spora gittim. Kendime çok yüklenmedim. Canım yemek yemek istedikçe-istemedikçe onca gün boşuna mı sabır ettin diye telkin ettim kendimi. Tabii böyle zamanlarda çok zor. İlla hastalık olması da gerekmiyor. Kişisel, ailevi ya da başka sıkıntılar, stres..vs Aslında sadece bedenimize karşı değil dış ve iç manevi etkenlere karşı da bir mücadele içindeyiz. Böyle zamanlarda yapılacak en iyi şey kendimizi çok zorlamamak ama ipleri tamamen bırakmamak. Başarıyı getiren; kazalar, isyanlar kısa süreli vazgeçişler de olsa istikrardır.

Bu hafta hepimiz için her anlamda güzel olsun.
hoşgeldin telkinlerinle içimi rahatlatıyorsun sanırım grupta herkes diyet anlamında dağıldı havalarda en büyük etken bence..inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için..bu arada benimde kulaklarımda tıkanma olmuştu berbat birşey insan uyuyamıyor bile bir hafta sonra doktor müdahalesi ile açılmıştı..

hoşgeldin hemen hemen hedefimiz aynı bende bir türlü veremiyorum..ve verdiklerimi geri almadada çok başarılıyım..sen neler yapıyorsun diyet anlamında..

BU HAFTA KİM NE KADAR VERMİŞ

SAFEHAVEN: 1.3 KG :KK9::KK9::KK9::KK9:
VELVETİCA: 500 GR :KK9::KK9::KK9::KK9:
ESRAKP48: 100 GR :KK9::KK9::KK9::KK9:
CİMCİME :0 :emir_bebek::emir_bebek:
TESADUF:+700 GR :KK5::KK5::KK5::

GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ HASTA OLDUĞU HALDE DİYETİ BIRAKMAYAN --SAFEHAVEN--TEBRİKLER..
:KK55::KK55::KK8::KK8::13::13::13::13::KK16::KK16::21::13::13::21::KK39::KK42::KK9::KK9::KK64::KK64::KK64::132::132::118::118::118::118::121::122::122::118::118::121::122::118::118::118::118::KK71::KK71::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
Kızlar ben 200 gr almışım, sınav haftam dolayısıyla yedim içtim, bu hafta tekrar dikkat edicem :26: Şuanki kilom 88,2 :26: Artık her akşam girip yediklerimi yazıcam, sınav haftam bitti :KK16:

Kızlar ben 200 gr almışım, sınav haftam dolayısıyla yedim içtim, bu hafta tekrar dikkat edicem :26: Şuanki kilom 88,2 :26: Artık her akşam girip yediklerimi yazıcam, sınav haftam bitti :KK16:

olsun tatlım verirsin nasıl olsa sınav haftaso öyle olur da 88,2 de deme:KK9::KK9:

kızlar ben de bi anormallik var. 2 senedir 60 kilonun altına inmiyorum diyette yapsam. 60.5 oluyorum sonra ertesi gün 1 kilo almış olarak uyanıyorum :/ nasıl oluyorsa?! dün 60.7 düm mesela bu sabah kaltığım 61.3 olmuşum. hasta olduğum içinde çorba içtim ilaç içtim pek bir şey yiyemedim yani bir günde 600 gr almamı gerektiren bir şey yemedim. bu bana bir kaç kez daha oldu ilaçlarla kilo aldım diyemi oluyo anlamıyorum :/ ne güzel kilo veriyorum derken birden kendiliğinden fırlıyor kilom :/

merhaba canımmm. benimde hedef 55. bende 62 kiloyum. vee bende başta çok iyi verdim ve kaldım öyle aldım tekrar beceremiyorum ağzım durmuyorrr. birlikte yapalımm nasıl yapalımm
Bugün itibariyle aksam bestn sonra çok acikmadikca yemk filan yemiyoruz dimi cnm ilkden bole başlayalım diyet odakli degilde yasam tarzimizi on besgun degistiriyoruz yılbaşına kilo vermiş olarak giricezz

Kizlar bisi sorucam size.. Benim 3-4 hafta once bebegim kanimda öldü ve ilac kullanarak düsük yaptim.. Yaklasik 3 aylik hamileydim :KK43: halen adet goruyorum, sali gunu tekrar kontrolum var bakalim ne dicek dr?? Simdi sorum su ; ben hala adet oldugum icin kilo veremiyor olabilirmiyim?? Bide asiri derecede canim tatli, cikolata istiyor normalde bu kadar cekmez canim ama durduramiyorum kendimi :) tskler simdiden.. Opuldunuz..

Kizlar bisi sorucam size.. Benim 3-4 hafta once bebegim kanimda öldü ve ilac kullanarak düsük yaptim.. Yaklasik 3 aylik hamileydim :KK43: halen adet goruyorum, sali gunu tekrar kontrolum var bakalim ne dicek dr?? Simdi sorum su ; ben hala adet oldugum icin kilo veremiyor olabilirmiyim?? Bide asiri derecede canim tatli, cikolata istiyor normalde bu kadar cekmez canim ama durduramiyorum kendimi :) tskler simdiden.. Opuldunuz..

çok üzüldüm canım yaa adet gördüğünde zaten 1 hafta 1 buçuk hafta kadar kilo veremiyosun ama adet bittikten sonra normale dönüyosun yani bende öyle oluyo

çok üzüldüm canım yaa adet gördüğünde zaten 1 hafta 1 buçuk hafta kadar kilo veremiyosun ama adet bittikten sonra normale dönüyosun yani bende öyle oluyo

Saol canim.. Bende 1 aydir adetli olduguma gore cabam bosuna demek ki :) yine de vazgecmedim zorda olsa hep dikkat ediyorum..

hoşgeldin hemen hemen hedefimiz aynı bende bir türlü veremiyorum..ve verdiklerimi geri almadada çok başarılıyım..sen neler yapıyorsun diyet anlamında..

arkadaşlar öncelikle hergün bildirimde bulunacak iyi kötü herşeyi paylaşabileceğimiz ve gerçekten kilo vermek isteyen arkadaşlarla beraber zayıflamak istiyorum..benim boyum 1.57 kilom 65 civarı şu an bir 10 kilo kadar vermek amacım..katılmak isteyenler varsa bekliyorum.
:nazar::nazar::nazar:
İSİMBOYYAŞBAŞLANGIÇ KİLOŞİMDİKİ KİLOHEDEF
TESADUF1.573065.164.557
EBRUSSEN1.6119575750
CİMCİME_891.63246159.653-54
SAFEHAVEN1.59298274.960
YASMİN71.66227469.357
ESRAPK481.56226354.350
UZRAMM21605854-55
VELVETİCA1.60276260.752

-Arkadaşlar listeyi devamlı olarak güncelleyeceğim :KK16:
-Mazeret bildirmeden 2 kez üst üste ayrılanlar listeden silinecek :KK5:
-Cuma günleri kilo bildirimi yapılacak :KK12:
-Mümkün olduğunca hergün paylaşımda bulunmaya çalışalım kim ne yapmış ne yemiş bilelim :KK1:

Neden benim ismim eklnmediki ????

olsun tatlım verirsin nasıl olsa sınav haftaso öyle olur da 88,2 de deme:KK9::KK9:

:KK9::KK9: bugün diyet yapamadım, sabah kepekli kaşarlı tost, öğle mercimek çorbası, türlü, pirinç pilavı salata ekmeksiz yedim. Akşam 9 da geldim eve yayla çorbası, 6 adet köfte, patates püresi 2 kase yoğurt yedim aldım kilocukları, tartıya çıkamadım korktum :26:

X