- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
- Konu Sahibi Cevizli kek
O kiloyu nasl verdin acil bana yardmcı olurmsun lutfen
Canım kaç kilosun acelen var sanırım kilo vermekle ilgili..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben açtım diğer sayfaya pek takılan kalmadı kendim yazıp kendim bakıyordum.sende hastaydın sanırım umarım daha iyisindir..
bizde burda takip ederiz diyetimizi ben inan öyle hastayim sormayin ama akrabamizin nisani var artik mecburen ayaga dikildim
alis veris kiyafet bugün nisan esim vitamin ilaci almis agri kesici bugünlerin acisi sonra cikar dinlenemiyorum biliyorum ama akraba olunca mecbur en kacar sonra konusuruz
geçmiş olsun canım nişanında tadını çıkarmaya bak senide listeye ekliyorum o zaman iyi eglenceler..
yukarıya yazdım nasıl verdiğimi özelden de yazabilirsin istersen tabi yardımcı olurum :))
Mesaj cekemiyorum daha yeni oldugmdan dolayi ama burdan bakmaya devam ederim
eveet. kahvaltımı yazayım hemen :) 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 2 küçük dilim peynir, 5 tane yeşil zeytin, 1 bardak az şekerli çay , geç kahvaltı yaptım ben çoğunlukla 2 öğün yiyorum zaten . Ders çalışırkende bir bardak yeşil çayımı içerim. Günde bir kere leslie ile 2 mil yürüyüşünü yapıyorum yarım saat sürüyor. 100 tane mekik çekiyorum ve titreşimli kemerim var göbeğime ve kalçama onu takıyorum 10 ar dakika..
canim supersin ben leslie yaptim bir ara ama baldir ve kalca yapti iri iri oldu bacaklarim o ara gorenlerde soyledi hala ayni..ben ekmegi kestim yumurta zeytin domates ve peynirle yaptim kahvaltimi
ben ip atliyorum ve twister aldim onu kullaniyorum bir kac gundur birde ana ainifi ogretmeniyim bol ziplayip hopluyoruz cocuklarla
hangi bolum istiyorsun cok zor Allah yardimcin olsun..bende oylesine sirf istanbulda okumak icin yazmiatim ama memnunum simdi
kızlar bana kızın diyet yapamadım bugün ben çok kızdım kendime puff