Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

çok moralim bozuk arkadaşlar ne güzel ilk başlarda cok disiplinli gidiyordum ancak bu hafta yapmadıgım sey kalmadı tatlı yedim kızartma yedim ,fast food, cips yedim ,cipsi bırakmak en zoruydu zaten ve kilo vermem cok cok azaldı hep aynı yerdeyim 1 gün veriyorsam 2 çgün aynılarını alıyorum (gram olarak) evdeyken sıkıntı yoksa dısarı cıkınca oluyor bunlar hep. 4 kilocuk ne güzel gitti devamını getiremiyorum ama kaçamakları yapınca bozdum diyeti demiyorum devam ediyorum ancak kacamaklarım cok oldu resmen arsızlastım yedikçe pişman oluyorum tekrar aynı düzene girmem lazım. oofff offf dert oldu bu kilolar başıma lanet olsun onlara nefret ettim artık ama bazen hiçte nefret ediyormus gibi davranmıyorum cips gördümmü 1 tane alıp bırakamıyorum baya sitemkar oldu ama gerçekten öyle :18::18::18::18:

Listeler var daaaaa uyan pek yok

Selam kizlar.. Ben utancimdan yazamiyorum walla, bigun iyiysem ikinci gun yiyorum malesef.. Bu nasil bi irade anlamadim.. Canim durmadan abur cubur istiyor ( simdi biraz spor yapicam belki faydasi olur.. Opuldunuz...

Selam kizlar.. Ben utancimdan yazamiyorum walla, bigun iyiysem ikinci gun yiyorum malesef.. Bu nasil bi irade anlamadim.. Canim durmadan abur cubur istiyor ( simdi biraz spor yapicam belki faydasi olur.. Opuldunuz...

canım bende de aynı sorun var abur cubura çok düşkünüm ama eskisi kadar yemiyorumm artıkk cips ve kola kesinlikle bıraktım onları yemiyorum cipsi yiyeceğime kendim kızartıp yiyorum en azından ondan daha sağlıklı canım çok tatlı çekiyosa öğlen ya da sabah yemeye çalışıyorumm akşam yemek yedikten sonra çok istiyo ama meyveyle bastırıyorumm sn de dene bi süre böyle az da olsa azaltabiliyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…