- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
- Konu Sahibi Cevizli kek
abin izin vermis o zaman canim sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abin izin vermis o zaman canim sevindim
canımm beni 54.5 yazmışssınn ama ben 54.4 gramm olmuştumm kalbime indirme
Kizlar selam :) ben bugun bi suru tatli yedim, hamur kizartmasi, kestane fln derken pek diyet yapamadim 61 kiloya düşmüşüm ama :j evde olmadığım içinde giremiyorum foruma ama arada tel.den girip bakıyorum :) neyse ben kestanelerime geri dönüyorum iyi bakın krndinize :))
AYONUR:100 GR
VELVETİCA:800 GR
EBRUSSEN:----
ESRAKP48:400 GR
YASMİN7:400 GR
UZRAMM:2 KG
Kızlar hepimiz gr gr da olsa vermişiz tebrik ederim hepinizi ve geçen haftaki birincimiz ---UZRAMM---------
tebrik ederim....
UZRAMM :122::122::118::118::119::119::90::79::119::119::118::118::122::119::119:
hosbulduk.doktora gıttım gıdıyorumda kontrollere evet cok zorşlastırıyor kılo vermeyı malesef emzıremıyorumHoşgeldin fatoş doktora falan gittinmi canım hiç insülin direnci kiloları vermeyi oldukça zorlaştırıyor bildiğim kadarıyla emziriyormusun birde ?
hoşgeldin güzel bir diyet listesi..ne zamandır yapıyorsun..Bende varımmm bende aranıza katılabılırmıyım..boy 1.68 kilo 63 sundan 7 ay oncekı kıloma gerı kavusmak ıstıyorum yani 58 'e bı ara asagıdakı lısteye gore dıkat etmıstım verıyordum aslında sonra noldu anlamadım bırden cok yemeye başladım =) ama bugun yenıden başlamak ıstıyorummm..benıde listeye eklermisinizzz suanki kilo 63 hede 58 =))
SABAH
NORMAL KAHVALTI 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ BOL TAHILLI
DOMATES-SALATALIK-PEYNİR-ZEYTİN
(REÇEL FALAN YOK)
10:30 GİBİ 1 PORSİYON MEYVE YADA ÇİĞ SEBZE (SALATALIK/HAVUÇ)
ÖĞLEN
12:00 YEMEK ÇORBA / SULU YEMEK EĞER SULU YEMEK YOKSA ET OLABİLİR
(MAKARNA/PİLAV/HAMURİŞİ/KIZARTMA YOK)
ÖĞLEN YEMEĞİNDEN İKİ SAAT SONRA İSTERSEN BİR PORSİYON MEYVE/SEBZE YADA KURUYEMİŞ (FINDIK/KURU ÜZÜM/KAYISI OLABİLİR FAZLA YENMİCEK KAYISI EN FAZLA 2 ADET MESELA)
16:30 DA BİR PORSİYON MEYVE/SEBZE/YOĞURT OLABİLİR
AKŞAM
ÇORBA / SALATA / SULU YEMEK YADA IZGARA VARSA YENEBİLİR
(MAKARNA/PİLAV/HAMURİŞİ/KIZARTMA YOK)
GÜNDE 2-2,5 LİTRE SU
SPOR YAPABİLİYOSAN YÜRÜYÜŞ
DOĞADAN FORM YEŞİL ÇAY İÇEBİLİRSİN (ABARTILMAYACAK ŞEKİLDE)
GÜNDE 3 DİLİM TAM TAHILLI ÇAVDAR EKMEĞİ HAKKIN VAR
merhaba kızlar.konu başlığını görünce deneyimimi sizlerle de paylaşmak istedim:) malum ergenlik döneminde yüzde çıkan sivilceler,tarz değişiklikleri ve hızla alınan ve vücuda yapışan kilolar vardır.ben de tam da bu dertlerden müzdariptim.tahmini 15 gün içerisinde 9 kilo falan alarak vücudumda daha o dönemden kalan çatlaklar bile oluşturdum.1 ay önce alınan pantolonlarımın içine giremez olmuştum.karar verdim diyet yapmaya.önce tamamen aç kalarak zayıflayacağımı düşünerek yemedim.verdiğim kiloların üstüne sonrasında daha da almaya başladım.içinden çıkılmaz kısır döngü haline gelen durumumu düzeltmek için hep kullanılan tabirle kendi kendimin doktoru oldum.öncelikle güne kokusunu hiç sevmesem de yeşil çay,1 adet haşlanmış yumurta peynir domatesten oluşan kahvaltımla başladım.gün içinde acıktığımda da sadece yoğurt yedim.onun dışında ağzıma birşey sürmedim.sürekli yoğurt yedim.bol bol da su tabiki.sık idrara çıkmak vücuttaki toksinleri ve ödemi attırır çünkü.boş vaktimde dışarıda yürüyüşe falan çıkmadım.evde herhangi bir hareketli müzik eşliğinde deli gibi dans ettim.(en çok kas hakeret ettiren de oryantaldir bu arada,aynı anda birçok kasınızı çalıştırısınız ve yağ yakmanıza fayda olur)bu kendimce boğazımı biraz sıkarak tutturduğum diyet ile ilk haftada 4 ikinci haftada 3 sonrasında 2-1 kg arası değişen kilolar vererek 1.5 ay içerisinde hem sağlıklı ve diri bir vücuda sahip oldum hem de kilolarımdan kurtuldum.ha şunu da söyleyeyim verdiğim kiloları birdaha almadım.yaklaşık 6 7 yıl aynı kiloda sabit kaldım.tabiki bu süre zarfında patlayasıya yemedim.ama diyet de yapmadım.bi de bunu deneyin bakalım belki faydasını görürsünüz.çünkü kilo nerede yoğun olursa olsun(basen,karın,bel v.s) insanı psikolojik olarak olumsuz etkiler.özgüvenini kırabilir.nacizane tavsiyem budur.esen kalın
hosbulduk.doktora gıttım gıdıyorumda kontrollere evet cok zorşlastırıyor kılo vermeyı malesef emzıremıyorum
hoşgeldin güzel bir diyet listesi..ne zamandır yapıyorsun..[/QUO
hosbuldumm =) suan yapmıyorum bı kac once yaptıgımda 2 kılo vermıstım sonra koyverdım tabı şimdi yenıden buna baslayacagım bu dıyet bı doktor tarafından yazıldı kısıye ozel degıl genel bır lıste oyuzden herkes yapabılır sakıncası yok bu yuzden paylastım ki gordugunuz gıbı sadece hamur ısı kızartma ve pılav makarna bunları cıkart dıyor hayatından :) bu ara yıne cok yemeye basladım bugun öglen yemegımı az yıyerek baslayacagım dıyete :)
canım öncelikle tebrik ederim sırf yoğurt yiyerek yapılan diyetle güzel sonuç almışsın ama ben yaptığım yanlış diyetle sağlığımdan olduğum için biraz riskli geldi benim için ergenlik döneminde olduğun için de çabuk vermişsin sanırım. yanlış anlama canım beni ama ne olur sırf hızlı kilo vermek için sağlıksız şeyler yapmayalım ben kendim sıkıntısını çekiyorum kimsede çeksin istemem en fazla bir ay uzar istediğimiz kiloya ulaşmak ama teşekkürler paylaşımın için ve gerçekten tebrik ederim..kilonu korumuşsun 6 yıldır..
orası tabiki doğru,haklısın.sağlıksız kilo vermek sonucunda farklı kötü durumlar ortaya çıkarıyor.ben sadece tecrübemi paylaştım.deneyip denememek kişinin tekelinde.en sağlıklı yöntem olarak gidilir bi diyetisyene zayıflanır.dediğim gibi herkesin kendi bileceği iş.ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim:)
kızlar akşama misafirlerim var bir sürü yemek yaptım offf ne yapacağım şimdiden acıktım :)