- Konu Sahibi Cevizli kek
hangi ara birinci olmuşuzz yaaayuppiiiiiiiiiiiii :)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ara birinci olmuşuzz yaaayuppiiiiiiiiiiiii :)))))))
bugunde duzenli yemek yalan oldu :/
sabah 1 dilim ekmekle 1 kibrit kutusu kadar beyaz penir ve sutlu kahve. Ara da bi mandalina. Oglen birsey yemedm aksama hamsi ve yesil salata. Gecede cikolatali kek ve gofret :)
kızlar benim bu 5 kilo üzerimde yapıştı kaldıı inanın 54.4 gramı için 1 aydır uğraşıyorum acabaa spor salonuna mı yazılsammm aslında boğazı tutsam biraz dahaa yapışmıcak da en azından orda diyet flan da veriyorlarr:44:
en zor giden son 5 kilo zatn canım ya biraz sık dişini onu da ver kurtul spor salonu iyi fikir
hangi ara birinci olmuşuzz yaaa
geçen hafta olumuşuzzzz :)) bu hafta kesin sonuncuyumdur ama
Canım ya süpersin aferin sanaKızlar ben 1 haftadır düzenli beslenemiyorum ama kilom 58,00 şuan itibariyle çok sevindirik oldum akşamları spor yapıyordum birde azar azar yiyorum, ekmeği kestim neredeyse bugün eve tartı aldık Sınavlara çalışıyorum o yüzden giremiyorum ama girince bildiri yapıcam canlar
Anlıyorum canım kolay gelsin..benim sıkıntım mazeretsiz yazıp yazıp birden giden insanlarla..motive olmak istiyorsak mazeretimizide bildirmek zorundayız ki zaten sende belirttin bilgilerini yazarsan sevinirim..kilon boyun ne zaman diyete başladığın gibi..
Canım ya süpersin aferin sana
Sağol melekommm Vercez kiloları inş. sevdicekler şaşıracak