Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

LAHANA DİYETİ 7 GÜNLÜK
Ben 7 gün denemedim 3 gün yaptım daha tok tutuyor bu çorbadan ne kadar çok yersen o kadar çok kilo gidiyor ben kendi yaptığımı yazayım 2 kilo falan gitmişti o zaman ama arkasından çok abartmamak lazım..
Tarif:5 yaprak lahana,5 tane domates rendesi maydonoz istediğin kadar 2 tane soğan baharat,tavuk bulyon 1 yada 2 tane az tuz su malzemeleri doğrayıp düdüklüde pişiriyrum çok lezzetli oluyor sonra
1. gün: Muz haricinde istediğiniz tüm meyvelerden, istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar lahana çorbası içebiliyorsunuz. Bunun dışında, tabii ki su ve şeker eklenmemiş çaylar da serbest…
2. gün: Çiğ veya pişmiş tüm sebzelerden ve tabii ki lahana çorbasından istediğiniz kadar yiyip içebiliyorsunuz. Mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeleri seçmeye çalışın ve kuru fasulyeden, bezelyeden ve mısırdan uzak durun. Akşam yemeğinde kendinizi bir büyük haşlanmış patates üzerine koyduğunuz bir minik parça tereyağı ile ödüllendirebilirsiniz. Ama meyve yok.
3. gün: 1. ve 2. günleri karıştırın. Haşlanmış patates haricinde, istediğiniz meyve ve sebzeleri yiyebilirsiniz. Hem de lahana çorbası eşliğinde:)
4. gün: Sırınırsız lahana çorbası. En fazla 8 adet muz ve istediğiniz kadar yağsız süt. Bu günü, tatlı ihtiyacnızı azaltmak için düşünmüşler.
5. gün: 280-350 gram arası biftek ve 6 tane çiğ domates yiyebilirsiniz. En az 6 bardak su içmeniz gerekiyor ki, vücudunuzdan ürik asit atılsın. En azından bir kere lahana çorbanızı için. Biftek yerine, haşlanmış ya da pişmiş tavuk da yiyebilirsiniz (mutlaka derisiz olacak). 6. gün de biftek yenileceğinden, bu iki günden birinde, biftek yerine balık da yiyebilirsiniz (kızarmamış balık olacak.)
6. gün: Et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates haricinde tüm sebzeler serbest, ayrıca eti de istediğiniz kadar yiyebilirsiniz (mesela 2-3 dilim biftek). Yeşil yapraklı sebzeler yine favorimiz. En azından bir kere lahana çorbanızı da için.
7. gün: Kahverengi pirinç, şekersiz meyve suları ve sebzeler. Karnınızı lahana çorbası ve sebzelerle doldurmaya çalışın. Kahverengi pirinci de yağsız olarak bir tabak yiyebilirsiniz.
canım ben bunu bir yada iki gün yapıyorum

Öncelikle KOCAMAN BİR GÜNAYDIN herkese umarım kaçamaksız bi gün geçiririz hepimiz..
AYRAN DİYETİ 2 GÜNLÜK 4 kaşık yeşil mercimek,4 kaşık nohut,4 kaşık bulgur haşlanıyor tuz yasak sonra içine 2 salatalık rendeleniyor ve yoğurt istediğin ölçüde.baharat nane katabilirsin içine..sabah kahvaltıda yumurta peynir domates yiyorsun sonra 2 saatte bir bu çorbadan 2.günde aynı ama müthiş ödem attırıyor denedim 1.5-2 kilo gidiyor..metobolizma hızlanıyor..

buda ayran diyeti sağlıksız değil rahat rahat yapabilrisin bir yada iki gün..

ya ablalar bana yardım iyice sapıttım ben :KK43: bugun dışardaydım öğlen mc donalstan yedim akşamda iskender yedim allah ıslah etsin beni :KK70: hala yiyesim var

gunaydın kızlar aranıza benıde alın.108.5 kıloyum 1.70 boyundayım.altı aylık bır kızım var ve ben hala bu dogum kılolarını veremedım vermektede zorlanıyorum.hem hıpotıroıdım var hemde ınsulın dırencım bana da yardımcı olun kızlarrr:KK43:(

gunaydın kızlar aranıza benıde alın.108.5 kıloyum 1.70 boyundayım.altı aylık bır kızım var ve ben hala bu dogum kılolarını veremedım vermektede zorlanıyorum.hem hıpotıroıdım var hemde ınsulın dırencım bana da yardımcı olun kızlarrr:KK43:(

Hoşgeldin fatoş doktora falan gittinmi canım hiç insülin direnci kiloları vermeyi oldukça zorlaştırıyor bildiğim kadarıyla emziriyormusun birde ?

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım..

çok teşekkürler arkadaşlar. Valla dıyet kalmadı hastalanınca. yemek yıyemedım zaten. Bu sabah tartıya bır baktım, ağzım açık kaldı 2 kılo eksılmısım. Muhtemelen su kaybettım. Bugün zorlada olsa kahvaltı ettım. Sporada gıttım. Sımdı evde yatıyorum. Aksam sadece specıal k gevrek yıyeceğımm yağsız süt ıle. Baska bırseyı mıdem kabul etmıyor zaten. Vücudun dengesını bozmadan ıyıleşsem başka brşey ıstedığım yok.

Pes etmek yok kızlar. Neler yedınız Bugün?

çok teşekkürler arkadaşlar. Valla dıyet kalmadı hastalanınca. yemek yıyemedım zaten. Bu sabah tartıya bır baktım, ağzım açık kaldı 2 kılo eksılmısım. Muhtemelen su kaybettım. Bugün zorlada olsa kahvaltı ettım. Sporada gıttım. Sımdı evde yatıyorum. Aksam sadece specıal k gevrek yıyeceğımm yağsız süt ıle. Baska bırseyı mıdem kabul etmıyor zaten. Vücudun dengesını bozmadan ıyıleşsem başka brşey ıstedığım yok.

Pes etmek yok kızlar. Neler yedınız Bugün?
çok geçmiş olsun yinede sporunu yapmışsın ama tebrik ederim..

BUGÜN YEDİKLERİM
[1] Hamsi Tava 1 PORSİYON 326
[2] Ayva 250 gr 158
[3] Hurma 2 ADET 30
[4] Etli Taze Fasulye 0.10 PORSİYON 25
[5] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[6] çoban salata 1 porsiyon 114
[7] Karper 1 ADET 65
[8] Simit (susamlı) 0.80 ADET 208
TOPLAM:1041 KALORİ YATANA KADAR 1200 E TAMAMLANMIŞ OLUR..

kızlarr bugün bende iyi yedim gibi yani dünkü gibi çok kaçamaklar yapmadımm sabah çok iyi kahvaltımı yaptım öğlen sevgilimle sinemaya gittik mısır yedim biraz akşam geldim eve bezelye yemeği yedim yarım kepek ekmeğiyle 1 saat sonrasında da leplebi ceviz türü atıştırmalık yedim bu kadarcıkk vee yarından sonra spor salonuna başlıyorum kızlarr havalar soğudu ve ben artık yürüyüş yapamıyorumm :KK8:

X