Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Günaydın günaydın günaydın bugün cimcimenin ve safehavenin destekleriyle tekrar başlamış bulunmaktayım kızlar..kalri hesab yapacağım henüz birşey yemedim..bugünü kurtarırsam tamamdır bu arada yılbaşına kadar en 3 er kilo vermiş olalım kızlar söz veriyormusunuz sizde....

Günaydın canım bende kalori saymaya karar verdim 3 kiloyu çok rahat veririz henüz bende kahvalti yapmadım ilk günü atlattık mi gerisi kolay :) bide leslie 2 mil veya 3 mil yapmayi planlıyorum

Gunaydin.. Hadi kolay gelsin tesaduf :)
Kizlar benide katin, yilbasina kadar 3-4 kilo vermek guzel olacak.. 2gundur uyguluyorum puan sistemini ama tartida bi degisiklik yok spor yapmadigim icin olabilir mi ? Hic spor yapasimda yok walla :) offf offfff

Sabah
1 yumurta, salatalik, domates,bi dilim cavdar ekmegi ve cay ictim..
(Sabah dedigim oglen 12 )
Arada bi sutlu nescafe ictim
Aksam bi dilim mucver, 2 kasik pirinc pilavi ve yogurt yedim.. Yatmadan oncede 1 muz ve acucuk cikolata

Yediklerim bunlar kizlar, sizce cokmu yemisim?

canım gel gel yılbaşına kadar 3 kilo vermek kimin işine gelmezki hangi puanı sayıyorsun sen ben leslie 2 mil yaptım geldim ve rahatladım:)))

Selam hanımlar..
Bende dün itibariyle kalori hesabına başladım.3buçuk aylık taze evliyim ve bu süreçte tam 6 kilo aldımmm
doğum kontrol hapına başladım hem el öpme gezmeleri hem evimi görmeye gelenlerle yuttum hamur işlerini kilolar aldı yürüdü.3 4 kişiden kilo almışsın yorumlarınıda duyunca artık yeter dedim dün başladım.
Fittingo diye bir site var şahane önce vermek istediğin kiloyu ve zamanını hedef belirliyosun o sana günlük ihtiyacını belirliyo bütün yediklerini yazıyorsun yaptığın sporu falan o hesaplıyo.Neredeyse bütün yemekler var hemde hem porsiyon hem grm hemde kaşık olarak miktar belirliyosun.
Hadi oraya üye olun birbirimize destek olalım.
Benim kullanıcı adım DAMLA KARAARSLAN yada mail dmlgok@hotmail.com eklerseniz sevinirim yada siz verin ben eklerim..

Canım yediklerin çok değil hatta az :) ama ana öğünlerini atlamamaya çalış yani öğle yemeği de ye mutlaka :) ayrıca yağlı yiyeceklerden uzak dur ve proteini arttırmalısın :)

Bu arada kalori sepetinde hesapladım kaloriyi yediğimden çok daha fazla söyledi haberiniz olsun. Aynı yiyecekleri sparkpeople diye benim eskiden kullandığım sitede hesaplattım orda 1000 kalori bile tutmadı. Ayrıca haftaya kadar 1 kilo vermek üzere hedef koydum günde 789 kalori yerseniz hedefinize ulaşırsınız dedi :/ bir tuhaflık var anlamadım. Değerlerimi de tekrar tekrar kontrol ettim yanlış mı yazmışım diye ama yanlışlık yoktu. Anlamadım sebebini

Bende su icemiyorum malesef cok icince midem bulaniyor..

Küçük su şişelerini taşımak lazım hep gözümüzün önünde olursa biraz biraz içip su ihtiyacımızı karşılamış oluruz. Ben eskiden cok içerdim su artık canım hiç istemiyo. Sanırım kahveninde etkisi var bunda hem tok tutuyor sütlü içtiğim için hemde susadığımı anlamıyorum.

Kahve konusunda haklisin canim o yuzden susamiyorum fazla.. Bu arada su ünlü leslie hanimla tanistim :d 30 dk ne yaptiysa yaptim ama cok yoruldum :))) yine de iyi geldi walla tavsiye ederim canim :)

selam bugün neler yediğimi yazıyım
sabah
mısır gevreği ve süt
öğle kahvaltı ettim 3 küçük etimek ve kahvaltılıklar

akşamı da az önce yedim taze fasulye çok az makarna yoğurt

su içmek benimde hiç aklıma gelmiyor zorlayıncada bir anlamı kalmıyor tekrar bırakıyorum
aslında yavaş yavaş her saat başı bir bardak su içirek kendimizi alıştırsak daha iyi olur

Kahve konusunda haklisin canim o yuzden susamiyorum fazla.. Bu arada su ünlü leslie hanimla tanistim :d 30 dk ne yaptiysa yaptim ama cok yoruldum :))) yine de iyi geldi walla tavsiye ederim canim :)

Ben de ona başlayayım o zaman :) dün 15 dk dans workout yaptım bugün omzum sırtım tutulmuş çok ağrıyor önce o ağrılar geçsin de tekrardan başlarım spora. izledim lesslie teyzenin videolarını çok zorlayıcı durmuyor rahat rahat yapıp zayıflarız :)

Doğru söylüyorsun canım :) hatta telefon alarmı kurmayı bile düşünüyorum:) unutmayayım diye..yoksa hatırlayacağım yok su içmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…