- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Günaydın canım bende kalori saymaya karar verdim 3 kiloyu çok rahat veririz henüz bende kahvalti yapmadım ilk günü atlattık mi gerisi kolay :) bide leslie 2 mil veya 3 mil yapmayi planlıyorumGünaydın günaydın günaydın bugün cimcimenin ve safehavenin destekleriyle tekrar başlamış bulunmaktayım kızlar..kalri hesab yapacağım henüz birşey yemedim..bugünü kurtarırsam tamamdır bu arada yılbaşına kadar en 3 er kilo vermiş olalım kızlar söz veriyormusunuz sizde....
Günaydın günaydın günaydın bugün cimcimenin ve safehavenin destekleriyle tekrar başlamış bulunmaktayım kızlar..kalri hesab yapacağım henüz birşey yemedim..bugünü kurtarırsam tamamdır bu arada yılbaşına kadar en 3 er kilo vermiş olalım kızlar söz veriyormusunuz sizde....
Gunaydin.. Hadi kolay gelsin tesaduf :)
Kizlar benide katin, yilbasina kadar 3-4 kilo vermek guzel olacak.. 2gundur uyguluyorum puan sistemini ama tartida bi degisiklik yokspor yapmadigim icin olabilir mi ? Hic spor yapasimda yok walla :) offf offfff
canım gel gel yılbaşına kadar 3 kilo vermek kimin işine gelmezki hangi puanı sayıyorsun sen ben leslie 2 mil yaptım geldim ve rahatladım:)))
Ben de 3-4 kilo vermeliyim yılbaşına kadar :) şu leslie nedir yahuu :) hep duyuyorum bir yerlerden...
Canım yediklerin çok değil hatta az :) ama ana öğünlerini atlamamaya çalış yani öğle yemeği de ye mutlaka :) ayrıca yağlı yiyeceklerden uzak dur ve proteini arttırmalısın :)Sabah
1 yumurta, salatalik, domates,bi dilim cavdar ekmegi ve cay ictim..
(Sabah dedigim oglen 12)
Arada bi sutlu nescafe ictim
Aksam bi dilim mucver, 2 kasik pirinc pilavi ve yogurt yedim.. Yatmadan oncede 1 muz ve acucuk cikolata
Yediklerim bunlar kizlar, sizce cokmu yemisim?
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
bi göz at canım istersen:)
vee veee su iç bol bol:) verelim yılbaşına kadar 3 kilo
saol canım bakıyorum hemen :) ahh bi içebilsem şu suyu adam akıllı nerdeeee :)
zorlayark da olsa o su içilecek canım işte:))
Ben genelde su içmediğimi gece farkedip su içmeye başlıyorum :) bir şekilde hatırlamak lazım. Küçük su şişelerinden alıp hep yanı başımda tutmalıyım :)
Bende su icemiyorum malesefcok icince midem bulaniyor..
Küçük su şişelerini taşımak lazım hep gözümüzün önünde olursa biraz biraz içip su ihtiyacımızı karşılamış oluruz. Ben eskiden cok içerdim su artık canım hiç istemiyo. Sanırım kahveninde etkisi var bunda hem tok tutuyor sütlü içtiğim için hemde susadığımı anlamıyorum.
Kahve konusunda haklisin canim o yuzden susamiyorum fazla.. Bu arada su ünlü leslie hanimla tanistim :d 30 dk ne yaptiysa yaptim ama cok yoruldum :))) yine de iyi geldi walla tavsiye ederim canim :)
selam bugün neler yediğimi yazıyım
sabah
mısır gevreği ve süt
öğle kahvaltı ettim 3 küçük etimek ve kahvaltılıklar
akşamı da az önce yedim taze fasulye çok az makarna yoğurt
su içmek benimde hiç aklıma gelmiyor zorlayıncada bir anlamı kalmıyor tekrar bırakıyorum
aslında yavaş yavaş her saat başı bir bardak su içirek kendimizi alıştırsak daha iyi olur