- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Gunaydin.. Hadi kolay gelsin tesaduf :)
Kizlar benide katin, yilbasina kadar 3-4 kilo vermek guzel olacak.. 2gundur uyguluyorum puan sistemini ama tartida bi degisiklik yokspor yapmadigim icin olabilir mi ? Hic spor yapasimda yok walla :) offf offfff
Sabah
1 yumurta, salatalik, domates,bi dilim cavdar ekmegi ve cay ictim..
(Sabah dedigim oglen 12)
Arada bi sutlu nescafe ictim
Aksam bi dilim mucver, 2 kasik pirinc pilavi ve yogurt yedim.. Yatmadan oncede 1 muz ve acucuk cikolata
Yediklerim bunlar kizlar, sizce cokmu yemisim?
Selam hanımlar..
Bende dün itibariyle kalori hesabına başladım.3buçuk aylık taze evliyim ve bu süreçte tam 6 kilo aldımmm
doğum kontrol hapına başladım hem el öpme gezmeleri hem evimi görmeye gelenlerle yuttum hamur işlerini kilolar aldı yürüdü.3 4 kişiden kilo almışsın yorumlarınıda duyunca artık yeter dedim dün başladım.
Fittingo diye bir site var şahane önce vermek istediğin kiloyu ve zamanını hedef belirliyosun o sana günlük ihtiyacını belirliyo bütün yediklerini yazıyorsun yaptığın sporu falan o hesaplıyo.Neredeyse bütün yemekler var hemde hem porsiyon hem grm hemde kaşık olarak miktar belirliyosun.
Hadi oraya üye olun birbirimize destek olalım.
Benim kullanıcı adım DAMLA KARAARSLAN yada mail dmlgok@hotmail.com eklerseniz sevinirim yada siz verin ben eklerim..
çok teşekkürler bende üye oldum kalorisepetinden daha pratik geldi bana ve daha çok sınıflandırma var canım..kızlar gerçekten güzel bu arada bakabilrisniz..
ben anlamadm hiçbişey yaa
Ben de yediklerimi yaziim hemen.. başım çok ağrıdığı için öğlen uyuyakalmışım o yüzden öğle yemeğimi az önce yedim :)
sabah:
1 tam yağlı beyaz peynirli tost
2 sütlü nescafe
1 mandalina
öğlen:
1 tabak makarna
1 kase cacık
ara:
1 kase çikolatlı puding
akşamı daha yemedim 9'a doğru yicem ama ne yiyeceğimi yazayım.
akşam:
1 tabak karışık salata [yeşillkler (göbek, roka..vs), turp, havuç, kırmızı biber le hazırlanmış]
1 haşlanmış yumurta ya da 1 kutu ton balığı
3 tane ceviz
1 tam buğday ekmeği
devam ediyormusun puan saymaya canım kaç puan mesela bu yediklerin..
canım ben kalori hesabı yapıyorun kalori sepetini kullanıyordum ama arkadaş fittingo diye bir site önermiş bende üye oldum çok daha kullanışlı geldi bana..
ben de beğendim o siteyi daha kullanışlı :) yediklerimi de hesapladım bu arada 19 puan fln ediyor. cevizlerin puanını bulamadım o yüzden tahmini 3-4 puandır diye düşündüm. çok da dikkat etmiyorum her gün puanımı aşıyorum zaten :)
çok iyiymiş puding falanda var ama gayet iyi bence puanlara kafa yormak canımı sıkmasa bende yapardım..
Ben zaten puan saymıorum. Önce yiorum sonra hesaplıyorum. Puanı da geçerse geçiyo umursamıyorum o kadarını kasmaya gerek yok :))
haklısın yoksa daha çok saldırıyor insan yiyeceklere..tartıldınmı peki canım gidiyormu kilolar..
200 gr daha vermişim dünden beri yavaş yavaş gidiyo :)
bu arada akşam yemeğine salata yazmıştım ama yalan oldu o :)
4 tahta kaşık kadar mantı yoğurtlu ve salçalı
4 tane büyük boy sarma
1 tanede büyük boy içli köfte yedim az önce :))
afiyet olsun..yağ olmasın kilo olmadan uçup gitsin :)