Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

2 haşlanmış yumurta 148
3 ceviz 136
2 elma 226
bulgur pilavı 448
yoğurt 81
toplam 1039 kalori
2 mil leslie yaptım ve 2.5 litre de su içtim 2 bardakta yeşil çay çok güzel başladım ama ben yaaa

2 haşlanmış yumurta 148
3 ceviz 136
2 elma 226
bulgur pilavı 448
yoğurt 81
toplam 1039 kalori
2 mil leslie yaptım ve 2.5 litre de su içtim 2 bardakta yeşil çay çok güzel başladım ama ben yaaa

süpersin canım :) hangi sitede hesapladın kalorileri sanki fazla gibi geldi bana 2 elma o kdar kalorilimi yahu :)

Ben bugün batırdım :) sabah tost, öğlen makarna puding, akşam mantı sarma içli köfte. Gece de baklava yersem tamamdır bu iş 1 haftada verdiğim 1 kilo 3 gramı bi gün de almayı başarmış olucam :))

evet elma o kadar olmaz canım velvetica güldürdün beni canım çok yaşa sen

canım bence önemli olan 8 den sonra birşey yememek 1600 çok değil kilo olarak yansımaz bence..ama yatana kadar birşey yeme canım bence bir şey olmaz...

umarım canım.. yemeyi düşünmüyorum zaten çooook yedim :) günlük 1450 kalori yakıyormuş vüdum hesaplatmıştım bazal metabolizmamı. 1600 bana fazla yanii ama neyse ya bi günlük de böyle olsun napalım :)

vavvv cimcime hızlı bir dönüş yaptın canım 1.olursan şaşmam bu hafta.....
olabilirm rakibimsiniz ona göre:))))

bi kaç sayfa önce fittingo adında bi site söylemişsiniz onda hesaplayayım dedm yanlış mı olmuş

kızlar ben de puan hesaplayarak yemek istiyorumm anlamadım hangi siteden yapıyorsunuz:2:

bu sitede weight watchers konusnu aratırsan orda 23 ve 24. sayfalarda listeler var ona göre puan hesaplıyosun. kalori hesaplamak istersen de fittingo ve kalorisepeti diye siteler var canım :)

Son düzenleme:
bu sitede weight watchers konusnu aratırsan orda 23 ve 24. sayfalarda listeler var ona göre puan hesaplıyosun. kalori hesaplamak istersen de fittingo ve kalorisepeti diye siteler var canım :)

çok sağoll canımm bu weight watchers konusunun linkini bi zahmet gönderebilirmisinn acaba rica etsemm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…