- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
kızlar dışardayım eve gelir gelmez verdiğim sözü tutacağım
Ahahah nerdeeee :) kesin yarın tartıya yansıcak bu :/
2 haşlanmış yumurta 148
3 ceviz 136
2 elma 226
bulgur pilavı 448
yoğurt 81
toplam 1039 kalori
2 mil leslie yaptım ve 2.5 litre de su içtim 2 bardakta yeşil çay çok güzel başladım ama ben yaaa
spor yapıyorsun canım sanırım arada yemekte lazım insanız neticede..hep ot hep çöp olmuyor
Yok canım yapmıyorum bir tek dün 15 dakka dans ettim heryerim tutuldu :/
2 haşlanmış yumurta 148
3 ceviz 136
2 elma 226
bulgur pilavı 448
yoğurt 81
toplam 1039 kalori
2 mil leslie yaptım ve 2.5 litre de su içtim 2 bardakta yeşil çay çok güzel başladım ama ben yaaa
süpersin canım :) hangi sitede hesapladın kalorileri sanki fazla gibi geldi bana 2 elma o kdar kalorilimi yahu :)
Ben bugün batırdım :) sabah tost, öğlen makarna puding, akşam mantı sarma içli köfte. Gece de baklava yersem tamamdır bu iş 1 haftada verdiğim 1 kilo 3 gramı bi gün de almayı başarmış olucam :))
evet elma o kadar olmaz canım velvetica güldürdün beni canım çok yaşa sen
ben de kalori hesapladım 1600 kalori :s her yerimde tutuldu spor da yapamıyorum kesin kilo aliciiim yarına
canım bence önemli olan 8 den sonra birşey yememek 1600 çok değil kilo olarak yansımaz bence..ama yatana kadar birşey yeme canım bence bir şey olmaz...
olsun canım 150 kalori yakacağın birşeyler yap dengelersin :)umarım canım.. yemeyi düşünmüyorum zaten çooook yedim :) günlük 1450 kalori yakıyormuş vüdum hesaplatmıştım bazal metabolizmamı. 1600 bana fazla yanii ama neyse ya bi günlük de böyle olsun napalım :)
olabilirm rakibimsiniz ona göre:))))vavvv cimcime hızlı bir dönüş yaptın canım 1.olursan şaşmam bu hafta.....
süpersin canım :) hangi sitede hesapladın kalorileri sanki fazla gibi geldi bana 2 elma o kdar kalorilimi yahu :)
Ben bugün batırdım :) sabah tost, öğlen makarna puding, akşam mantı sarma içli köfte. Gece de baklava yersem tamamdır bu iş 1 haftada verdiğim 1 kilo 3 gramı bi gün de almayı başarmış olucam :))
olabilirm rakibimsiniz ona göre:))))
bi kaç sayfa önce fittingo adında bi site söylemişsiniz onda hesaplayayım dedm yanlış mı olmuş
elma o kadar olmaz canım ben hesaplayayım dur birde...
cimcime fittingo da aynı 228 çıktı doğru yapmışsınm kalori sepetinde ise 120 çıktı 2 elma için..anlamadım ama 1 elma 60 70 kalori ancak gelir zaten canım..
kızlar ben de puan hesaplayarak yemek istiyorumm anlamadım hangi siteden yapıyorsunuz:2:
bu sitede weight watchers konusnu aratırsan orda 23 ve 24. sayfalarda listeler var ona göre puan hesaplıyosun. kalori hesaplamak istersen de fittingo ve kalorisepeti diye siteler var canım :)
çok sağoll canımm bu weight watchers konusunun linkini bi zahmet gönderebilirmisinn acaba rica etsemm:26: