Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kızlar regl oldum bugün ve karnım çok fena ağrıyor kilo veremeyişimin sebebi bu olabilir mi acabaa tartı günümü sabırsızlıkla bekliyorumm 2 gündür yediklerime dikkat edemedim hasta olcam diye tatlı istedi canım ve yedim bugün olduğum için hiçbişey canım istemiyor ve böyle devam edicemm inşallah gider şu 4 kilo üstümden yaa :KK43::KK43:

evet şişlik oluyor ve +1 1,5 kilo olabiliyor ve ay büyüyecek kilo vermek yavaşlayacakmış:KK52::KK52::KK52:

Canım ara öğün olarak meyve sebze fln yiyebiliyorsun ama ya da kalan pıanına göre istediğini yersinde ben pek iştahsızım bu aralar canım bişi yemek istemiyor. İştahım açıldımı da doymak bilmem hiç :)) sen o zamn gör benii :))

bwnimde istahim bir acilinca tam aciliyor e.gelleyemiyorum hic kapanmiyor birde :) nasil verecwgim su 5 kiloyu kisin dahazormu ne vermesi..

yediklerimin geri kalanını da yaziim

öğlen:
1 tabak makarna
1 kase cacık

ara: nescafe sütlü

akşam:
yoğurtlu etli şehriyeli bi çorba (adını bilmiyorum :))
söğüş salata (salatalık domates, limon ve sumakla sos hazırladım)
1 dilim ekmek

az öncede 1 top profiterol ve 2-3 tatlı kaşığı kazan dibi yedim (regli öncesi tatlı krizinden dolayı:))

puanımı geçip duruyorum bi düzene oturmadım.. daha az da yiyemem ama :)

Son düzenleme:
Kizlar bu hesap isinin icinden cikamadim :KK43:
Bi kase sehriye corbasi ictim ve yaninada bir porsiyon yumurtali ispanak.. Bi dilimde cavdar ekmegi.. Simdi bunlar kac puan tuttu? :)

Kizlar bu hesap isinin icinden cikamadim :KK43:
Bi kase sehriye corbasi ictim ve yaninada bir porsiyon yumurtali ispanak.. Bi dilimde cavdar ekmegi.. Simdi bunlar kac puan tuttu? :)

canım sitede liste var konunun 23-24. sayfalarına bak orda olması lazım puanlar. şehriyede makarna gibi hesaplanıyor sanırım. ben de bilmiyorum herşeyin puanını yediklerime göre araştırıyorum. :KK66:

Walla canim benim sana onerim gunluk 5-10 km yuruyus yapman ve ayni zamanda saglikli bi diyete baslaman.. Ekmek, hamur islerini ve tatliyi cikar hayatindan :) bol bol sebze yemegi ye... Ben hamile kaldigimda 58 kiloydum ve 86 kiloyla doguma gittim :) yukarda yazdiklarim sayesinde 64 kiloya dustum ama su son 4 kiloyu veremiyorum.. Yapisti kaldi resmen :)

5-10 km yürüyüş sağlıklı olmaz. Önemlı olan yağ kaybetmektır. dıyetle brlıkte bu 5 kmyı aşan bır yürüyüş kas kaybına neden olur :KK66:

5-10 km yürüyüş sağlıklı olmaz. Önemlı olan yağ kaybetmektır. dıyetle brlıkte bu 5 kmyı aşan bır yürüyüş kas kaybına neden olur :KK66:

evet katılıyorum canım sana..kızlar bugün öyle çok yedimki çok ama çok kötü hissediyorum kendimi..bende yarından itibaren kalori saymaya başlayacağım en uygunu o sanırım..

Son düzenleme:
evet katılıyorum canım sana..kızlar bugün öyle çok yedimki çok ama çok kötü hissediyorum kendimi..bende yarından itibaren kalori saymaya başlayacağım en uygunu o sanırım..

bugün spor salonunda ölçüm günümdü canım. Bel, basen, göğüs 4 er cm ıncelmısım. Öyle aman aman kılo kaybım yok ama yağ oranım düşmüş. Yanı sadece sağlıklı beslenerek yağ kaybetmışım. Eğer yedıklerının ıçınde abur cubur çok değılse akşam 8 den sonra yağlı tatlı bırşey yoksa kendını kötü hissetme. Ben son 4 gün dışında günde sadece 45 dk spor yaptım. 30 dk sı yürüyüştü zaten . Başaracağız :KK66:

bugün spor salonunda ölçüm günümdü canım. Bel, basen, göğüs 4 er cm ıncelmısım. Öyle aman aman kılo kaybım yok ama yağ oranım düşmüş. Yanı sadece sağlıklı beslenerek yağ kaybetmışım. Eğer yedıklerının ıçınde abur cubur çok değılse akşam 8 den sonra yağlı tatlı bırşey yoksa kendını kötü hissetme. Ben son 4 gün dışında günde sadece 45 dk spor yaptım. 30 dk sı yürüyüştü zaten . Başaracağız :KK66:

aslında çok güzel kilo verirken ara vermek hata oldu şimdi toparlayamıyorum hayırlısıyla kurtulalım inşallah bu kilolardan ama senin adına sevindim incelmek bile güzel..

selamlar

cuma gecesı yaptığım salaklıktan sonra pazar gününü banyoda geçırdım :KK53: Annem sağolsun bugün 3 te kahvaltı ettım. Dışarıda olunca da omlet yedım sade. Artık 300 400 kaç kalorı ıse :KK52: yapacak bışey yok.

kahvaltı 3te olunca akşam yemeğıde spor sonrası saat 9 da yendı. Bunun acısıda yarın çıkacak tartıda.

Kızlar ben herün tartılıyorum. Sürekl takıp edınce kıloyu erken uyarı sıstemı oluyor bana.

X