- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
kuzum süpersin ben bu hafta dikkat edemem
Olsun tatlım moralini bozma vaktimiz var vereceğiz o kilolarıakşam mahvettim diyeti mi zatenHalamlar geldi annem yine döktürdü yemekleri börekleri tatlıları bende yedim, dayanamadım Kuzenim de dışarıya çıkarttı orada da tatlı yedim Şiştim ben Bugün tekrar dikkat etmeye çalışıcam :26: Ama yılmak yok O KİLOLAR VERİLECEK !!!
Ben almanyada yasiyorum ve size katilmak isterim kilo vermek icin :)
yeni üve oldumm bugün ve sormak istiyordum katila bilirmiyim yada yeni kisiler istemesmisiniz?
cevap verirseniz cok sevinirim ve simdiden tesekür ediyorum kizlar
inşallah canım kimse bildirmemişkilo ne oldu bu hafta kızlar..
Olsun tatlım moralini bozma vaktimiz var vereceğiz o kiloları
akşam mahvettim diyeti mi zatenHalamlar geldi annem yine döktürdü yemekleri börekleri tatlıları bende yedim, dayanamadım Kuzenim de dışarıya çıkarttı orada da tatlı yedim Şiştim ben Bugün tekrar dikkat etmeye çalışıcam :26: Ama yılmak yok O KİLOLAR VERİLECEK !!!
Ben almanyada yasiyorum ve size katilmak isterim kilo vermek icin :)
yeni üve oldumm bugün ve sormak istiyordum katila bilirmiyim yada yeni kisiler istemesmisiniz?
cevap verirseniz cok sevinirim ve simdiden tesekür ediyorum kizlar
ya ilk hafta ne güzel kilo verdim yookazmim gitti resmen ne bulsam yer oldum biri beni durdursuuuuuun
Merhaba hoş geldin :) bende 2 gün önce diyete başladım :) şimdilik 62 kiloyum. weight watchers puanlama yöntemiyle kilo vermeye çalışıcam bakalım işe yarayacak mı göricez :)
Kizlar benide alin araniza lutfen.. Su anda 64.4 kiloyum ve hedefim simdilik 60 olmak :) hangi diyeti yapacagima karar veremedim ama yarin bi sekilde dikkat etmeye basliycam yediklerime.. Sizler nasil bi diyet uyguluyorsunuz? Lutfen motive edin beni :) cok istiyorum su 4 kiloyu vermeyi.. Opuldunuz.…
Bugün yediklerimi yaziim unutmadan...
Kahvaltı:
3 tane kokteyl sosisi
1 kbrt kutusu kadar beyaz peynir
1 tane domates
1 dlm tam buğday ekmeği
2 tane nescafe
6.5 puan
Öğlen:
1 Kahvaltı tabağının yarısı kadar sebzeli makarna,
150 ml yoğurt
4.5 puan