Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

merhaba herkese.....bende kilo vermek isitiyorum ve birilerine hesap vermeye ihtiyacım var......benide alırmısınız.....

teşekkür ederim bilgi derken boy kilo hadef kilo mu isitiyorsunuz.....

boy: 161
kilo 55 ( safi kilomu bilimiyorum bugun öylesine tartıldım ama genede bildirmek istiyorum)
hedef 51.2

Hosbuldum canim saol :) bu hesaplama yontemini nerde bulabilirim peki ?

Weight watchers yazarsan sitenin arama motoruna çıkar canım.. Ben de geçen gün tanıştım bu yöntemle, internetten de araştırıyorum. Devamlılığının olması önemli benim için. Daha önce diyetisyene gitmiştim güzel bi liste vermişti ama bn uyguluamamıştım genelde dışarda olduğum için. diyetisyenimin verdiği listeyi de yazarım buraya istersen belki sen uygulayabilirsin 6 öğünlü bol bol da yediren bi liste.

Son düzenleme:
canım yediklerin çok az değilmi dikkat et ne olur..ara öğünde yok acıkmiyormusun :) senin yediklerini görünce kendimden utandım :):)

Canım ara öğün olarak meyve sebze fln yiyebiliyorsun ama ya da kalan pıanına göre istediğini yersinde ben pek iştahsızım bu aralar canım bişi yemek istemiyor. İştahım açıldımı da doymak bilmem hiç :)) sen o zamn gör benii :))

evet boy yas kilo hedefti kastim tekrar hosgeldin aramiza..yaptigin bir diyet varmi?

hoş buldum..... yaptığım bir diyet yok diyetlere karşıyım yasaklar beni geriyor....her eşyden az az yiyerek hafta içi kaçamaksız hafta sonu özgür olacak şekilde beslenemye çalışıyorum.haftada 2-3 gun oruç tutarak nefsimi koreltmeyi umuyorum

spor neler yapıyorsunuz.......
ben haftada 2 gun yürüyüs yapıyorum(okula yürüyrerek gidip gelmeye çalışıyorum) kesin diğer günlerde hava iyi olursa gene dışardayım artık kış geldiği için evde bir eşyler yapmaya başlıcam dün lessie 2 mil slim pack 6 yaptım

Bu saate kadar yediklerimi yaziim geri kalanınını akşam yazarım..
Kahvaltı:
1 yumurta
1 beyaz peynir
1 kaşar peynir
1 domates
1 sütlü kahve

Ara:
1 kivi
1 sütlü nescafe

şimdilik bunlar :)

Weight watchers yazarsan sitenin arama motoruna çıkar canım.. Ben de geçen gün tanıştım bu yöntemle, internetten de araştırıyorum. Devamlılığının olması önemli benim için. Daha önce diyetisyene gitmiştim güzel bi liste vermişti ama bn uyguluamamıştım genelde dışarda olduğum için. diyetisyenimin verdiği listeyi de yazarım buraya istersen belki sen uygulayabilirsin 6 öğünlü bol bol da yediren bi liste.

Evet arastirdim biraz ve cok hosuma gitti ama puan listesi yapmam lazim.. Mesela sabah bi cay kasigi tereyag ile yumurta yapip yedim, bi dilim ekmek ve domates salatalik yedim.. Benim hesabima gore 5 puan gitti, sizce dogrumu hesabim?

Evet arastirdim biraz ve cok hosuma gitti ama puan listesi yapmam lazim.. Mesela sabah bi cay kasigi tereyag ile yumurta yapip yedim, bi dilim ekmek ve domates salatalik yedim.. Benim hesabima gore 5 puan gitti, sizce dogrumu hesabim?

bende zayıflamak ıstıyorum yenı evlendım ve evlenemden önce aldıgım kiloların uzerıne yenıden kilo aldım suan 76 kiloyum boyum baya kısa belimdede sorunum var bebek sahibi olmadan acıl kilo vermem lazım yoksa belim dayanmayacak saglıklı sekılde neşer yaparak zayıflamalıyım bana yardım edın kızlar deneyımlerınızı paylasın unuversıte okumadan önce 10 kilo vermıstım dusenlı dyetısyene gıtmıstım ama 6 ayda verdım zor verdım benım hemen vermem lazım ve saglıklı sekılde vermem lazım bıde evdeyım sureklı kilo aldıkca belime zarar verıo ve dogum olayım olursa sezeryan dedi doktor yoksa bne sezeryan ıstemıyorum suan hamıle değilim elbet ama bır seneye ocuk dusunuyorum kilo vermeden zor olacak benım ıcıj yardım edın bılgılerınızı paylasın ne olur...

Bu siteden aldığım listeye göre doğru :) ben de eski puanlama listesini internetten buldum onları çeviricem ama ölçü birimleri biraz kafamı karıştırıyor :) onemorepound diye bi site var sende ordan eski ve yeni puan listesini görebilirsin. ben point plus yöntemini değil de eski puanlamayı kullanmaya karar verdim :) puanlarımı da ordakilerle bu sitede cevrilmiş puanlarla karşılaştırarak belirlemeye çalışıyorum.

bende zayıflamak ıstıyorum yenı evlendım ve evlenemden önce aldıgım kiloların uzerıne yenıden kilo aldım suan 76 kiloyum boyum baya kısa belimdede sorunum var bebek sahibi olmadan acıl kilo vermem lazım yoksa belim dayanmayacak saglıklı sekılde neşer yaparak zayıflamalıyım bana yardım edın kızlar deneyımlerınızı paylasın unuversıte okumadan önce 10 kilo vermıstım dusenlı dyetısyene gıtmıstım ama 6 ayda verdım zor verdım benım hemen vermem lazım ve saglıklı sekılde vermem lazım bıde evdeyım sureklı kilo aldıkca belime zarar verıo ve dogum olayım olursa sezeryan dedi doktor yoksa bne sezeryan ıstemıyorum suan hamıle değilim elbet ama bır seneye ocuk dusunuyorum kilo vermeden zor olacak benım ıcıj yardım edın bılgılerınızı paylasın ne olur...

Walla canim benim sana onerim gunluk 5-10 km yuruyus yapman ve ayni zamanda saglikli bi diyete baslaman.. Ekmek, hamur islerini ve tatliyi cikar hayatindan :) bol bol sebze yemegi ye... Ben hamile kaldigimda 58 kiloydum ve 86 kiloyla doguma gittim :) yukarda yazdiklarim sayesinde 64 kiloya dustum ama su son 4 kiloyu veremiyorum.. Yapisti kaldi resmen :)

Bu siteden aldığım listeye göre doğru :) ben de eski puanlama listesini internetten buldum onları çeviricem ama ölçü birimleri biraz kafamı karıştırıyor :) onemorepound diye bi site var sende ordan eski ve yeni puan listesini görebilirsin. ben point plus yöntemini değil de eski puanlamayı kullanmaya karar verdim :) puanlarımı da ordakilerle bu sitede cevrilmiş puanlarla karşılaştırarak belirlemeye çalışıyorum.

Saol canim o siteden arastiririm bende.. Peki az yagli yapilmis bi kase corba kac puan? :)

Saol canim o siteden arastiririm bende.. Peki az yagli yapilmis bi kase corba kac puan? :)

içine neler koyduğuna göre değişir canım :) mesela ben az önce yoğurtlu etli şehriyeli bi çorba içtim akşam yemeğinde onun puanı bayaa yüksek olmalı daha hesaplamadım :) o yüzden yanına yağsız salata türü bişeyler yemeyi düşünüyorumki puansız bişeylerle yemeğimi tamamlıyım :)

kızlar regl oldum bugün ve karnım çok fena ağrıyor kilo veremeyişimin sebebi bu olabilir mi acabaa tartı günümü sabırsızlıkla bekliyorumm 2 gündür yediklerime dikkat edemedim hasta olcam diye tatlı istedi canım ve yedim bugün olduğum için hiçbişey canım istemiyor ve böyle devam edicemm inşallah gider şu 4 kilo üstümden yaa :KK43::KK43:

X