Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kizlar bugun telden giriyorum internete listeyi guncelleyemedim kusura bakmayin telden olmuyor..yarin yapacagim cimcime unutmaddim canim yalniz birkac kisi djsinda kilo bildirimi yapan olmadi iyi geceler herkese..

selamlar kızlar ben akşamları girdigim için gec yazıyorum malesef.bugün sabah tartıldım 69.7 geldi.10 kasımda 74'tüm.saki biraz yavasladı ama kacamaklarında etkisi var tabi.bugün dısarda yedim akşam yemegini önüme menü gelince tutamadım kendimi körili tavuk yedim :)) ama mate cayına devam asla gece yemiyorum.uykum cok düzensiz olsada yatmadan 4-5 saat öncesinde kesiyorum yemegi bazende 8 saat öncesine kadar yemiyorum geç yatsamda.diyet moduna alışamasamda gece yemeklerini kestigim için coookkk mutluyum:KK20::21::21::21::21::21:

selamlar kızlar ben akşamları girdigim için gec yazıyorum malesef.bugün sabah tartıldım 69.7 geldi.10 kasımda 74'tüm.saki biraz yavasladı ama kacamaklarında etkisi var tabi.bugün dısarda yedim akşam yemegini önüme menü gelince tutamadım kendimi körili tavuk yedim :)) ama mate cayına devam asla gece yemiyorum.uykum cok düzensiz olsada yatmadan 4-5 saat öncesinde kesiyorum yemegi bazende 8 saat öncesine kadar yemiyorum geç yatsamda.diyet moduna alışamasamda gece yemeklerini kestigim için coookkk mutluyum:KK20::21::21::21::21::21:

işte en büyük sorunlarımdan birisi nasıl başardın

kızlar bugün tartı günümdü ve 54.8 gram geldim yaa çok zor daa napacağım hiç bilmiyorumm yardım edin gram gram gidiyo artıkk :KK43:

Ben bugünden itibaren yediklerime dikkat ediyorum :KK76: Sabah 2 dilim kepek ekmeği, 6 tane yeşil zeytin 2 dilim domates, yarım bardak çay içtim kalktım :KK76:

kizlar ailem geldi yanima onlarla akraba gezmeleri falan derken yazamadim sizlere kizimida yeni yatirdim ancak yazma firsati buldum uzram hosgeldin canim tekrar bilgilerini ekleyecegim en kisa zamanda iyi gecwler herkese..

Merhabalar tekrardan.. Kilo vermek ne gibi yöntemler kullanıyosunuz acaba bana tavsiye verebilirmisiniz? Ben 2 senedir 62 kiloyum ilaç kullandığım için kilo aldım ve o zamandan beride 60'n altını görmedim. 52 kiloya düşmek istiyorum. Abur cuburla pek aram yok tatlıylada öyle napsam da versem kilolarımı hiç bilmiyorum. Kalori hesabı diyetlerini denedim ama pek faydasını görmedim. Weight watchers yöntemini denemyi düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı acaba faydasını gören var mı???

Merhabalar tekrardan.. Kilo vermek ne gibi yöntemler kullanıyosunuz acaba bana tavsiye verebilirmisiniz? Ben 2 senedir 62 kiloyum ilaç kullandığım için kilo aldım ve o zamandan beride 60'n altını görmedim. 52 kiloya düşmek istiyorum. Abur cuburla pek aram yok tatlıylada öyle napsam da versem kilolarımı hiç bilmiyorum. Kalori hesabı diyetlerini denedim ama pek faydasını görmedim. Weight watchers yöntemini denemyi düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı acaba faydasını gören var mı???

canim oda puanlama gibi bitrsey degilmiydi biraz kalori hesabi gibi ne guzel tatli ve abur cubur sevmiyormussun sana kilo aldiran sey ne peki onu cozmek lazim bence..

işte en büyük sorunlarımdan birisi nasıl başardın

uykum cok düzensiz sabah kalktıgımda, oluyor öglen 2'de kalktıgımda.oglen 2de de kalksam kahvaltımı mutlaka yapıyorum akşam yemegimi 7-8 de yiyorum en gec.mesela gece 3'te yatıcagım belli ise 9'da da akşam yemegi yedigim oluyor.yatmadan önce yememek lazım.uykum böyle düzensiz oldugu zamanlar mecbur böyle yapıyorum.kaçta uyanırsam uyanıyım kahvaltıyı atlamam yani öğle yemegini atmış oluyorum. akşam acıkır gibi oldummuda yeşil elma yiyorum.mate+yeşil çay içiyorum öyyle gün bitiyor :)

canim oda puanlama gibi bitrsey degilmiydi biraz kalori hesabi gibi ne guzel tatli ve abur cubur sevmiyormussun sana kilo aldiran sey ne peki onu cozmek lazim bence..

evet aslında yine kalorisine göre puanlanıyor yiyecekler fakat bunda 6 öğün yemek gibi zorunluluğun yok acıkınca yiyorsun ve zaten 3 öğünde puanın dolmuş oluyor genelde, ara da yemek istersende puansız olan salata türü şeyler, meyve vs yiyebiliyorsun. abur cubur hiç yemiyor dilim tabi ama 1-2 parça atsam ağzıma yetiyor. 1 parça çikolata yiyip tatlı krizimi geçirebiliyorum :) Bana kilo aldıran şey kortizon ilaçları oldu malesef 1 ayda 10 kilo aldım 2 senedir de üzerime yapıştı gitmedi kilolar.eskiden 50-52 kiloydum. yersem hemen kilo alıyorum bu sene 64e çıktım sonra tekrar 61 e düştüm sonra 62.5 oldum. ama 60ın altını görmedim.2 gündür weight watchers yapmaya çalışıyorm ama hep puanımı geçiyorum. tutturamadım henüz yeme oranımı zamanla oturturum diye düşünüyorum. iştahım da gel gitli bazen hiç bir şey yiyesim gelmez günlerce, bazende hiç doymam :)

uykum kaçtı bende 2 günlük yemek listemi yazayım barii :)

29.13.2013

Kahvaltı :
menemen (domates biber ve 1 adet yumurta)
Tam buğday ekmeği 1 dlm.
sütlü kahve

Öğlen :
Fırında patates yağsız 1 kaşık hardal ve 1 kaşık ketçap soslu
yeşillik salatası ve turp

Ara: ceviz, fıstık , sütlü kahve

Akşam: Şehriyeli tavuk çorbası, yoğurt ve Tam buğday ekmeği

30.11.2013

Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
30gr. beyaz peynir 30gr. kaşar peyniri
1 tane yeşil zeytin
domates
1 dilim buğday ekmeği

öğlen:
2 adet tost kaşarlı ve jambonlu, tam buğday ekmeği, sütlü kahve

akşam:
lahana yemeği
yoğurt
1 adet tam buğday ekmeği

tulumba tatlısı yedim 1 adet :KK43:

günaydın kızlarr yürüyüşe gidiyorummm:KK23: herkese bol yürüyüşlerr inşallah bu hafta daha iyi bi sonuç elde ederizz

uykum cok düzensiz sabah kalktıgımda, oluyor öglen 2'de kalktıgımda.oglen 2de de kalksam kahvaltımı mutlaka yapıyorum akşam yemegimi 7-8 de yiyorum en gec.mesela gece 3'te yatıcagım belli ise 9'da da akşam yemegi yedigim oluyor.yatmadan önce yememek lazım.uykum böyle düzensiz oldugu zamanlar mecbur böyle yapıyorum.kaçta uyanırsam uyanıyım kahvaltıyı atlamam yani öğle yemegini atmış oluyorum. akşam acıkır gibi oldummuda yeşil elma yiyorum.mate+yeşil çay içiyorum öyyle gün bitiyor :)

ben genelde sabah erken kalkıyorum sabah 6-7 gibi en geç kalktığım 10 dur oda fazla geliyor bazen baş ağrısı çekiyorum
bende kahvaltısız duramam illa ağzıma bikaç lokma atmam lazım benim sorunum genelde gece acıktığımda kendimi tutamayıp yediğim şeyler gece genelde 1 gibi yatıyorum 6 kessem yemeği geç saatlerde acıkıyorum ama dayanmaya çalışıyorum
genelde çok düzenli yemek yemiyorum kahvaltıdan sonrası atışmarmalık olarak gidiyor bende bide akşam yemeği
şimdi elimden geldiğince sağlıklı atıştırmalıklar buluyorum kendime akşamda az yiyip akşamdan sonrasınıda sıvıyla idare etmeye çalışıcam

şimdiye kadar olan menümü yazıyım bende
sabah 3 tane krem peynir sürdüğüm etimek yedim bir bardakta sağlep içtim canım tatlı bişeyler istedi sahleple yatıştırdım

ara kızımın kahvaltı tabağından kalan :) küçücük ekmek kenarı bikaç lokma haşlanmış patates ve yumurta

şimdide bir tane elma bir tane de lahana dolması yedim

akşama allah kerim :)

X