- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
selamlar kızlar ben akşamları girdigim için gec yazıyorum malesef.bugün sabah tartıldım 69.7 geldi.10 kasımda 74'tüm.saki biraz yavasladı ama kacamaklarında etkisi var tabi.bugün dısarda yedim akşam yemegini önüme menü gelince tutamadım kendimi körili tavuk yedim :)) ama mate cayına devam asla gece yemiyorum.uykum cok düzensiz olsada yatmadan 4-5 saat öncesinde kesiyorum yemegi bazende 8 saat öncesine kadar yemiyorum geç yatsamda.diyet moduna alışamasamda gece yemeklerini kestigim için coookkk mutluyum
Ben bugünden itibaren yediklerime dikkat ediyorumSabah 2 dilim kepek ekmeği, 6 tane yeşil zeytin 2 dilim domates, yarım bardak çay içtim kalktım
kızlar bugün tartı günümdü ve 54.8 gram geldim yaa çok zor daa napacağım hiç bilmiyorumm yardım edin gram gram gidiyo artıkk
Ben de aranıza katılayım.. Birbirmize destek olup şu kilolardan kurtulalım =)
Boyum 160,yaşım 27 kilom 62 hedefimde 52 kilo =)kusura bakma yeni gordum tabiki katilabilirsin aramiza canim bilgilerini eklersen sevinirim..
Merhabalar tekrardan.. Kilo vermek ne gibi yöntemler kullanıyosunuz acaba bana tavsiye verebilirmisiniz? Ben 2 senedir 62 kiloyum ilaç kullandığım için kilo aldım ve o zamandan beride 60'n altını görmedim. 52 kiloya düşmek istiyorum. Abur cuburla pek aram yok tatlıylada öyle napsam da versem kilolarımı hiç bilmiyorum. Kalori hesabı diyetlerini denedim ama pek faydasını görmedim. Weight watchers yöntemini denemyi düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı acaba faydasını gören var mı???
işte en büyük sorunlarımdan birisi nasıl başardın
canim oda puanlama gibi bitrsey degilmiydi biraz kalori hesabi gibi ne guzel tatli ve abur cubur sevmiyormussun sana kilo aldiran sey ne peki onu cozmek lazim bence..
uykum cok düzensiz sabah kalktıgımda, oluyor öglen 2'de kalktıgımda.oglen 2de de kalksam kahvaltımı mutlaka yapıyorum akşam yemegimi 7-8 de yiyorum en gec.mesela gece 3'te yatıcagım belli ise 9'da da akşam yemegi yedigim oluyor.yatmadan önce yememek lazım.uykum böyle düzensiz oldugu zamanlar mecbur böyle yapıyorum.kaçta uyanırsam uyanıyım kahvaltıyı atlamam yani öğle yemegini atmış oluyorum. akşam acıkır gibi oldummuda yeşil elma yiyorum.mate+yeşil çay içiyorum öyyle gün bitiyor :)