Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

canım kilo olarak olmak istediğim 54-55
yani 10 kilodan fazla var.30 yaşındayım.
yememden kısamıyorum, yemicem dedikçe daha çok yiyorum..
şimdi bide hamilelik planlıyorum puff ben bu kiloyla hamile kalırsam
100 kiloyla doğururum heralde :)

etrafınızda kilo alamayan birileri varmı bilmiyorum ama benim etrafımda çok var neden zayıflar hiç düşündünüzmü
bir arkadaşım bana yemek yemeğe fırsatım olmuyor diyordu mesela işten güçten ve doğal olarak zayıf kalıyor miyde küçük yesede az yemekle doyuyor tabi bütün gün aç gezelim demiyorum ama anladımki işin özü az yemekte ama benim doymak bilmez oburluğum yüzünden bu haldeyimm :KK14::KK14::KK14:

canim bende cok.oburum kendimi kistigim zaman saldiriyorum herseye simdi herseyden yiyorum az az gozum hicbirseyde kalmiyor hareketi arttirdim yesil cayida icince azar axar gidiyor kilolar her yolu denedim diyet konusunda ac kalmaya dayali diyetimdede hipoglisemi oldum bizim grubumuzda kisitlama yok canim gayet serbest herkes ve spor yapiyoruz neredeyse hepimiz..

ben 1.57 boyundayım 72 kilo ile hamile kaldım çok dikkat ettim ve sadece 12 kilo aldım şimdi hamile kaldım kilodan da daha asagilardayim 64 civari geliyorum insan emzirirken daha cabuk kilo veriyor içini ferah tut hamile kalirsanda dikkat edersin.. en kısa zamanda hamile kalırsın umarım..

canim bende cok.oburum kendimi kistigim zaman saldiriyorum herseye simdi herseyden yiyorum az az gozum hicbirseyde kalmiyor hareketi arttirdim yesil cayida icince azar axar gidiyor kilolar her yolu denedim diyet konusunda ac kalmaya dayali diyetimdede hipoglisemi oldum bizim grubumuzda kisitlama yok canim gayet serbest herkes ve spor yapiyoruz neredeyse hepimiz..

tabi sporsuz çok zor bene yavaş yavaş başlamak istiyorum ama önce motive olmam lazım

hedef kilom 60 ama ilk başta 65 olmak istiyorum

bende 2. bebişi istiyorum arkadaşımda 78 le kaldı hamile çok dikkat etti ama hamileyken yeni doğum yaptı şimdi
emzirirken kilolar gidiyor ama yediklerine dikkat etmezsen üstüne daha çok alıyorsun
benimde en büyük korkum doğumdan sonra vermemek bide 2. çocukta daha zor oluyormuş vermek

ben 1.57 boyundayım 72 kilo ile hamile kaldım çok dikkat ettim ve sadece 12 kilo aldım şimdi hamile kaldım kilodan da daha asagilardayim 64 civari geliyorum insan emzirirken daha cabuk kilo veriyor içini ferah tut hamile kalirsanda dikkat edersin.. en kısa zamanda hamile kalırsın umarım..

canım çok güzel moral veriyosun sen gerçekten.teşekkürler ben bu topiği çok sevdim.inşallah istedğimiz kilolara inebiliriz.hamilelik içinde amin diyorum :) hayırlsıı tabi.

mrb kızlar benimde yaklaşık 10 kilo fazlam var fazlası var eksiği yok yani. ben elma diyeti yapmaya başladım 3. günüm ve 1.200 kadar verdim sizler nasıl bir diyet programı uyguluyorsunuz

Arkadaşlar merhaba kilo bildirimi yapamayacağım maalesef bu hafta ama mazeretim var dün dershaneden gelirken yolda düştüm :KK70: hala gülüyorum kendime dümdüz yolda nasıl düştüm diye mosmor oldu dizleriim eve geldim bide jillian ile egzersiz yaptım sabah kalktım adım atamıyorum dershaneye bile gidemedim tartım yok eczaneye gitmem lazımdı oda çok uzak :KK43:

canım kilo cetvelinde 78 kilodan 57ye düşmüşsün.anlatırmısın biraz nasıl basardın.ne kadar sürede ve neler yedin neler yapmadın ??

o zamanlar 17 yaşındaydım (şimdi 19) yani ilk başladığımda annemle teyzem zorla diyetisyene götürmek istiyorlardı beni ağlıyodum gitmiyodum :KK70: hey gidi günler sonra kendi kendime karar verdim gittim diyetisyene normal klasik diyet listesi verdi bana diyetisyen 1 uyguladım ama okula gidiyordum ve mutlaka kaçamaklarım olmuştur 3 kilo verdim galiba ama spor falan yapmadım hiç. Öyle bi kaç ay daha yazın bıraktım 72 kiloya çıktım. Sonra okuldan başka bir arkadaşımla başladık beraber bu kez diyetsiyene gitmedim. Çok gıcık bi insandı küçücüktüm ben kızıyordu falan az verdin diye üzülüyordum çok. Sonra o arkadaşla yaptık diyet evden yemek götürmeye başladım veya dışarda yediğimdede pizza patates kola yerine tost ve ayranı tercih ettim. Yürüyüş yapmaya başladım ve ip atlamaya kilo verdikçe daha çok hırslanıyo insan. Zaten çok yemek yiyen biri değildim abur cubur çok yerdim. Yine yedim arada hiç yemeyince olmuyor . Bişeyi hiç yemediğin zaman diyeti bıraktıktan sonra o şeyden yediğinde direk kilo alıyosun. Ben çikolatada yedim ama öğleden önce yedim mesela veya öğlen pizza yediysem akşama bişey yemedim.Mide rahatsızlığım vardı birde benim o ara onunda etkisi var biraz.O arkadaşlada baya beraber diyet yaptık sonra o bıraktı bende bıraktım o bütün kilolarını geri aldı ben hiç almadım. Son olarak sınıftan çok yakın arkadaşım çok destek oldu bana kendisi 42 kilo :KK70: beni çok gaza getiriyordu bi 50lere insen var yaa falan diye. Onunda çok büyük etkisi var :KK70: geçen hafta 55.7 gramdım bu hafta tartılamadım inşallah almamışımdır. Yazın başında 1 ay her gün sabah yürüyüşe gittim 1 saat hiç diyetsiz 4 kilo verdim tam :KK70: kilo almayada vermeyede çok müsaitimm

Arkadaşlar merhaba kilo bildirimi yapamayacağım maalesef bu hafta ama mazeretim var dün dershaneden gelirken yolda düştüm :KK70: hala gülüyorum kendime dümdüz yolda nasıl düştüm diye mosmor oldu dizleriim eve geldim bide jillian ile egzersiz yaptım sabah kalktım adım atamıyorum dershaneye bile gidemedim tartım yok eczaneye gitmem lazımdı oda çok uzak :KK43:

canim gecmis olsun sen sagiligina dikkat et yeter sonra ogreniriz kilonu

evt motivasyon onemli ama sende benim gibisin kati kurallara geleemiyorsun sanirim diyet degilde saglikli yasamk olarak basla canim sonrasi geliyor

katı kurallardan bıktım diyelim yaklaşık 3 sene önce işten çıktım çıktığımda 63 kiloydum ve birden kilo almaya başladım
o ara bazı psikolojik porblemlerimde vardı bir anda 72 çıktım sonra diyete başladım 66 indim sonra yine aldım bu sefer 78 lere çıktım ve sürekli diyete başlayıp bozmakla geçti günlerim bir ksır döngünün içinde kayboldum yiyip sonrada ağlıyordum kendimden nefret eder duruma geldim kıyafet bile almıyordum üstüme sıkıldım diyetlerden katı kurallardan olmuyor devamını getiremiyorum çünki yasak yasak bıktım ben kilo verirken mutlu olmak istiyorum normal yaşantımmış gibi beni kasmadan
insanların biz sana alıştık artık böyle olmana demesinden sıkıldım kilolu insana resmen 2. sınıff muamelesi yapılıyor herşeyi yeriz miydemiş çöp bidonu sanki kızım bile çikolatasını bulamayınca senmi yedin anne diyor :KK43::KK43::KK43:

bende artık normal yiyen bir düğün ve ya arkadaş toplantısına gittiğimde ne giyicem nasıl görünücem diye düşünmeyen biri olmak istiyorum

bugün neler yediğimide yazıyım

sabah bir dilim tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost bikaç çatalda omlet

ara bir havuç ve salatalık
öğle bir tane dolmabiber

ara kahve

akşam barbunya yemeği yoğurt ve turşu

X