Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kuzum süpersin ben bu hafta dikkat edemem:KK16::KK16:

akşam mahvettim diyeti mi zaten :KK50: Halamlar geldi annem yine döktürdü yemekleri börekleri tatlıları bende yedim, dayanamadım :KK50: Kuzenim de dışarıya çıkarttı orada da tatlı yedim :KK50: Şiştim ben :KK50: Bugün tekrar dikkat etmeye çalışıcam :26: Ama yılmak yok O KİLOLAR VERİLECEK !!! :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

akşam mahvettim diyeti mi zaten :KK50: Halamlar geldi annem yine döktürdü yemekleri börekleri tatlıları bende yedim, dayanamadım :KK50: Kuzenim de dışarıya çıkarttı orada da tatlı yedim :KK50: Şiştim ben :KK50: Bugün tekrar dikkat etmeye çalışıcam :26: Ama yılmak yok O KİLOLAR VERİLECEK !!! :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Olsun tatlım moralini bozma vaktimiz var vereceğiz o kiloları :KK16:

Herkese selamlar

Cuma kendime bir gün dinlenme şansı vereyim diye spora gitmedim. Hazır dinlenirken bugün çiğ köfte yiyeceğim dedim ve yedim. Yemez olaydım :KK25: Bir şişkinlik yaptı ki sormayın. Saatler geçti oturdu mideme gitmiyor. Elma kromlu çay, ayran, süt artık aklınıza ne gelirse içtim bende. Bağırsaklarım çalışsın diye. İçmez olaydım :KK53:

şimdi banyodan çıkamaz oldum. Diyete uyuyorum sporuma da gidiyorum ama zor oluyor anlayacağınız.

Herkese mutlu pazarlar :KK34:

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben bu ara çok diyet modunda değilim bikaç gündür yazamadım da kusura bakmayın iyi pazarlar hepinize..

Ben almanyada yasiyorum ve size katilmak isterim kilo vermek icin :)

yeni üve oldumm bugün ve sormak istiyordum katila bilirmiyim yada yeni kisiler istemesmisiniz? :KK70:

cevap verirseniz cok sevinirim ve simdiden tesekür ediyorum kizlar:KK3:

yeni üve oldumm bugün ve sormak istiyordum katila bilirmiyim yada yeni kisiler istemesmisiniz? :KK70:

Hoş geldin Germanmoon

Yaş - başlangıç - hedef - şimdi kilo bilgilerini iletirsen tesadüf arkadaşımız ekleyecektir seni.

Olsun tatlım moralini bozma vaktimiz var vereceğiz o kiloları :KK16:

Vermeliyiz bacım :KK8::KK8::KK8: Yarın da işe başlıyorum ilk iş günüm ve ben ayak parmağımı koltuğun kenarına vurdum şişti çok kötü basamıyorum üstüne, napıcam bilmiyorum yarın zor bela gidicem bebeğim :KK43:

arkadaslar cok ozur diliyorum tabloyu telden yapamiyorum bilgisauardan olmasi lazim evdede internette sorun var ama sa ba h muhakkak duzelyecegim su diyetr basladigimdan beri hic firsatim olmuyor ailemi yolcu ettim sonra misafirlerim geldi gelde diyet yap ne ola ca k boyle bilmiyorum..

Uzram süpersin yılmak yok evet listeye ekledim canım bu arada gecikme için özür dilerim..

hoşgeldin tabiki katılabilirsin bilgilerini girersen listeyede eklerim..

----Geçen haftanın birincileri----
:KK19: Esrakp48
:KK19: safehaven
:KK19: yasmin7

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::119::122::118::KK64::KK52::KK52::KK62::KK62:
TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR..

Kizlar benide alin araniza lutfen.. Su anda 64.4 kiloyum ve hedefim simdilik 60 olmak :) hangi diyeti yapacagima karar veremedim ama yarin bi sekilde dikkat etmeye basliycam yediklerime.. Sizler nasil bi diyet uyguluyorsunuz? Lutfen motive edin beni :) cok istiyorum su 4 kiloyu vermeyi.. Opuldunuz.…

Merhaba hoş geldin :) bende 2 gün önce diyete başladım :) şimdilik 62 kiloyum. weight watchers puanlama yöntemiyle kilo vermeye çalışıcam bakalım işe yarayacak mı göricez :)

Bugün yediklerimi yaziim unutmadan...

Kahvaltı:

3 tane kokteyl sosisi
1 kbrt kutusu kadar beyaz peynir
1 tane domates
1 dlm tam buğday ekmeği
2 tane nescafe
6.5 puan

Öğlen:
1 Kahvaltı tabağının yarısı kadar sebzeli makarna,
150 ml yoğurt
4.5 puan

Akşam:
2 tane köfte
2 Yemek kaşığı patates salatası
1 kase sebze çorbası
8.5 puan

Gece:
1 küçük dal karnıbahar turşusu

Çok karbonhidrat tüketmişim bugün. Bir de yine puanımı aştım pufff :KK19:

Kizlar benide alin araniza lutfen.. Su anda 64.4 kiloyum ve hedefim simdilik 60 olmak :) hangi diyeti yapacagima karar veremedim ama yarin bi sekilde dikkat etmeye basliycam yediklerime.. Sizler nasil bi diyet uyguluyorsunuz? Lutfen motive edin beni :) cok istiyorum su 4 kiloyu vermeyi.. Opuldunuz.…

Günaydın kızlar....hoşgeldin canım:) ben neredeyse bütün yöntemleri denedim en güzeli kalori sayımı diyebilirim ama velveticanın uyguladığı yöntemde buna yakın sanırım bakalım bu hafta sonuçları ondan öğreneceğiz..şimdi ben az yemeye çok kasmamaya çalışıyorum yoksa baş dönmesi şeker düşmesi oluyor..

Bugün yediklerimi yaziim unutmadan...

Kahvaltı:

3 tane kokteyl sosisi
1 kbrt kutusu kadar beyaz peynir
1 tane domates
1 dlm tam buğday ekmeği
2 tane nescafe
6.5 puan

Öğlen:
1 Kahvaltı tabağının yarısı kadar sebzeli makarna,
150 ml yoğurt
4.5 puan

Akşam:
2 tane köfte
2 Yemek kaşığı patates salatası
1 kase sebze çorbası
8.5 puan

Gece:
1 küçük dal karnıbahar turşusu

Çok karbonhidrat tüketmişim bugün. Bir de yine puanımı aştım pufff :KK19:

canım yediklerin çok az değilmi dikkat et ne olur..ara öğünde yok acıkmiyormusun :) senin yediklerini görünce kendimden utandım :):)

X