- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Hoş buldum bebeğimm
Canım en iyisi yürüyüş aslında ama yapamıyoruz..lillianı çok duydum ama nasıl birşey hiç bilmiyorum zorluyormu yaparken..
baya bir zorluyor ama açıkcası ders çalıştığımdan leslie ye o kadar vakit ayıramıyorum 4 mile geçecektim bu hafta. 30 gün dayanmaya çalışcam bakalım :)) tek başıma yürüyemiyorum ben arkadaş lazımhavalar kötüleşti falan hemde
Yemek yedikten sonra spor sizi yavaşlatır. Ben spor öncesi bir kaç adet ceviziçi yiyorum. Hem açlığımı bastırıyor hem de enerji veriyor. Akşam yemeğimi spor sonrası yiyorum.
cevizi denedimmm işe yarıyorrr yorulmadım bugüünnn
Arkadaşlar bu sayfadan bi arkadaş jillian micheals ile egzersiz yapıyormuş konusunu okudum dün. Bugün başladım leslie yapıyordum gecen hafta ben. ama çok uzun geliyordu ve çok sıkılıyordum bu sadece 27 dk ve level level gidiyo her level 10 gün yapılıyo youtube ta before after fotolarıda var tavsiye ederim. Bu hafta benim diyet hiiiç olmadı hatta gecen haftaki verdiğimi bile almışımdır((((
herkese selamlar yenı arkadaşlara da hoşgeldınız
Dünkü menüm ıle bugünkü menü arasında bır fark yok aslında. Spor da aynı şekılde. Dıyete başlayalı 49 gün oldu. Sporada bır ay. Bu son günler keşfettıklerım şöyle;
cevız açlığı bastırıyor ve spor öncesı enerjı ıçın bırebır
karbonatlı su mıdenıze ıyı gelıyor bağırsaklarınıza yardımcı
doğadan marka elma kromlu çay kabızlığa ıyı gelıyor
yumurta gerçekten mucıze. Sızı ayakta tutuyor ve proteın gıbı vıtamınlerı sağlıyor.Tok tutması ayrı bır güzellığı
spor ılk günler zor olsa da alıştığınıza sızı dınçleştırıyor dıyet sporsuz olmamalı
mutlu akşamlar :)
bende aynı canım ya( 2 gündür evimde değilim öğlen akşam hep dışarda yemek zorunda kaldım bu hafta tartılmasam daha iyi galiba
yaşını boyunu kilonu yaz tesadüf ekler canım yarın tartı günü :)
günaydın kızlar...ilk kilo bildirimini ben yapayım 64.6 geldim ama reglim etkisi var sanırım başlamadan 64 geliyordum..