- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
GÜNAYDIN KIZLAR....öncelikle dün çok takip edemedim kusura bakmayın..bu ara misafir misafir üstüne başımı kaşıyacak zamn bulamıyorum..kaç gündürde reglim bir başladı bir bitti falan derken dün fena yakaladı beni şu an kendimi şişkin ve çok yorgun hissediyorum..
canım bence dıyetıve başka şeylerı kenarı bırakıp bıraz dınlenmelısınbız buradayız. geçmıs olsun
bende size katılmak istesem benide alırmısınız aranıza
tabiki canım gel hoşgeldin
Kuzum hoşgeldiMerhaba kızlar, biraz geç oldu tabi ama bende zayıflamak istiyorum, aranıza katılabilir miyim ?:26:
Selam canım tatlı yorgunluklar onlar kolay gelsin yediklerime dikkat et yeter :)selam tesadüf selam cimcime valla kizlar bu ara ugrayamiyorum kusurmua bakmayin dikat ediyorum sadeceee
buara arkadaslarin dügün felan cok dün gece kina cumartesi dügün allahim hepsi biririne karistiiiii uykusuzlukdan yazilarimda karisiyor yeni uyandim öpüldünüzzzz
Tabiki de hoşgeldin :)merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katılsam beni kabul edermisiniz?
Jilliana iki kere başladım ilkini 5 6 günde bıraktım diğerini 20. Gün bıraktım beni çok zorladı çok ağrı yaptıArkadaşlar bu sayfadan bi arkadaş jillian micheals ile egzersiz yapıyormuş konusunu okudum dün. Bugün başladım leslie yapıyordum gecen hafta ben. ama çok uzun geliyordu ve çok sıkılıyordum bu sadece 27 dk ve level level gidiyo her level 10 gün yapılıyo youtube ta before after fotolarıda var tavsiye ederim. Bu hafta benim diyet hiiiç olmadı hatta gecen haftaki verdiğimi bile almışımdır((((
Evlendikten sonra kilo almak kaçınılmaz sanırım ahh o iştah yok mu :)teşekkür ederim canım :)
benim boyum 1.59
kilom 67
zayıflamak istiyorum kızlar evlendikten sonra çok aldım göbeğim oluştu resmen.
iştahım çok nasıl yapacaz hiç bilmiyorum
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katılsam beni kabul edermisiniz?
selam tesadüf selam cimcime valla kizlar bu ara ugrayamiyorum kusurmua bakmayin dikat ediyorum sadeceee
buara arkadaslarin dügün felan cok dün gece kina cumartesi dügün allahim hepsi biririne karistiiiii uykusuzlukdan yazilarimda karisiyor yeni uyandim öpüldünüzzzz
Arkadaşlar bu sayfadan bi arkadaş jillian micheals ile egzersiz yapıyormuş konusunu okudum dün. Bugün başladım leslie yapıyordum gecen hafta ben. ama çok uzun geliyordu ve çok sıkılıyordum bu sadece 27 dk ve level level gidiyo her level 10 gün yapılıyo youtube ta before after fotolarıda var tavsiye ederim. Bu hafta benim diyet hiiiç olmadı hatta gecen haftaki verdiğimi bile almışımdır((((