- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Herkese selamlar
Eve gireli bir saat oluyor neredeyse. Ben yalnız yaşadığım için diyet programını harfiyen uygulamak zor oluyor. Bugün dışarıda yedim yemeği. Genel olarak menüm şu şekildeydi;
kahvaltı:
kuru üzüm
bir adet haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
1,5 dilim tam buğday ekmek
ara,
bir bardak light kola (elimde değil napayım)
spor öncesi destekleyici ürün (adını vermek yanlış olur diye düşündüm)
akşam,
bir porsiyon pirinç pilavı
bir porsiyon tavuk sote
bir porsiyon haşlanmış brokoli
bir küçük dilim pide
Egzersiz;
30 dk yürüme+koşma
15 dk eliptik bisiklet
35 dk kondisyon bisikletleri
10 dk yan, basen çalıştırma egzersizleri
Hoca belli bir aşamaya gelmeden ağırlık ve karın kası çalışmalarına başlamayacağımızı söyledi. Vücudun belli bir rutine girip kasları iyice güçlendirdikten sonra bu egzersizlere geçebilirmişiz.Aksi takdirde bölgelerde kalınlaşmaya neden oluyormuş. Bu arada mandalin ve karbonatlı su bağırsakları güzel çalıştırıyor. Hocanın önerdiği diyet takviyesi ile bugün 20 dk fazla spor yaptım. ürün l-carnitine. Ama tavsiye etmiş gibi olmayayım arkadaşlar. Hocanın sporla önerdiği birşey. Nasıldır uzun sürede bilmiyorum. Bugün zararları var mı araştıracağım.
Benden haberler böyleSizler nasılsınız?
ben yine kaçamak yaptım dün fast food yedim şimdi cok kızdım kendime tartıda hemen belli oluyor yok böyle bişey yaa
bugün kahvaltıda omlet,4 zeytin,bir dilim peynir , domates ve 2 dilim tahıllı ekmek yedim
akşam yemegide tarhana corbası ve 4 köfte yanında limon sıkıp roka yedim minicik bi parcada ekmek yedim.
baska bişey yok bugün şimdide mate çayımı içiyorum.
malesefki yemekten kısmadan kilo veremiyorum az yiyip sofradan kalkmayı ögrenmek lazım arkadaşlar kısacası bogazımızı tutcaz :)
kızlar ben 170 boyunda 82 kiloydum ama diyet ve sporla şu an da 74-75 kiloyum hedefim 65 bende size katıldım çünkü tek başına olmuyo 10 kilo gözümde çok büyüyo ama durmak yok:)
günaydınlar herkesebugün diyetimin ilk günü ve kahvaltımda 3 kaşık meyveli yoğurt, 1 adet haşlanmış katı yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği ve kahvaltı sonrası yeşil çay :) bugün 1 saat egzersiz ve günlük 150 mekik çekmeye de başlayacağım hadi hayırlısı
çok güzel kolay gelsin:))
günaydın kızlar bu hafta hiç dikkat edemedim hatta çooook yedim çok bile değil çoooook yani
Evet ya doğru diyon canım tartılmasak daha güzel olacak :)bende aynı canım ya( 2 gündür evimde değilim öğlen akşam hep dışarda yemek zorunda kaldım bu hafta tartılmasam daha iyi galiba
günaydın kızlar bu hafta hiç dikkat edemedim hatta çooook yedim çok bile değil çoooook yani
süpersin canım ben bu kadar azmi bulamıyorum kendimde hemen yoruluyorum herşeyden
arkadaşlarr sabah tempolu yürüyüş yapıyorum hareketler yapıyorum 1buçuk saat ve eve geldiğimde çok acıkmış oluyorum kahwaltımı çok iyi yapıyorummm acabaa spora gitmeden önce az bişeyler yiyip öylemi çıksamm yürüyüşte bazen çok yoruluyorum tempom düşüyo:44:
Yemek yedikten sonra spor sizi yavaşlatır. Ben spor öncesi bir kaç adet ceviziçi yiyorum. Hem açlığımı bastırıyor hem de enerji veriyor. Akşam yemeğimi spor sonrası yiyorum.