Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

GÜNAYDIN KIZLAR....öncelikle dün çok takip edemedim kusura bakmayın..bu ara misafir misafir üstüne başımı kaşıyacak zamn bulamıyorum..kaç gündürde reglim bir başladı bir bitti falan derken dün fena yakaladı beni şu an kendimi şişkin ve çok yorgun hissediyorum..

GÜNAYDIN KIZLAR....öncelikle dün çok takip edemedim kusura bakmayın..bu ara misafir misafir üstüne başımı kaşıyacak zamn bulamıyorum..kaç gündürde reglim bir başladı bir bitti falan derken dün fena yakaladı beni şu an kendimi şişkin ve çok yorgun hissediyorum..

canım bence dıyetıve başka şeylerı kenarı bırakıp bıraz dınlenmelısın :KK34: bız buradayız. geçmıs olsun

Merhaba kızlar, biraz geç oldu tabi ama bende zayıflamak istiyorum, aranıza katılabilir miyim ?:26:

selam tesadüf selam cimcime valla kizlar bu ara ugrayamiyorum kusurmua bakmayin dikat ediyorum sadeceee
buara arkadaslarin dügün felan cok dün gece kina cumartesi dügün allahim hepsi biririne karistiiiii uykusuzlukdan yazilarimda karisiyor yeni uyandim öpüldünüzzzz

selam tesadüf selam cimcime valla kizlar bu ara ugrayamiyorum kusurmua bakmayin dikat ediyorum sadeceee
buara arkadaslarin dügün felan cok dün gece kina cumartesi dügün allahim hepsi biririne karistiiiii uykusuzlukdan yazilarimda karisiyor yeni uyandim öpüldünüzzzz
Selam canım tatlı yorgunluklar onlar kolay gelsin yediklerime dikkat et yeter :)

Arkadaşlar bu sayfadan bi arkadaş jillian micheals ile egzersiz yapıyormuş konusunu okudum dün. Bugün başladım leslie yapıyordum gecen hafta ben. ama çok uzun geliyordu ve çok sıkılıyordum bu sadece 27 dk ve level level gidiyo her level 10 gün yapılıyo youtube ta before after fotolarıda var tavsiye ederim. Bu hafta benim diyet hiiiç olmadı hatta gecen haftaki verdiğimi bile almışımdır :KK43:((((

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum aranıza katılsam beni kabul edermisiniz?
Tabiki de hoşgeldin :)
Arkadaşlar bu sayfadan bi arkadaş jillian micheals ile egzersiz yapıyormuş konusunu okudum dün. Bugün başladım leslie yapıyordum gecen hafta ben. ama çok uzun geliyordu ve çok sıkılıyordum bu sadece 27 dk ve level level gidiyo her level 10 gün yapılıyo youtube ta before after fotolarıda var tavsiye ederim. Bu hafta benim diyet hiiiç olmadı hatta gecen haftaki verdiğimi bile almışımdır :KK43:((((
Jilliana iki kere başladım ilkini 5 6 günde bıraktım diğerini 20. Gün bıraktım beni çok zorladı çok ağrı yaptı :KK1: yapabilirsen güzel ve acayip terketiyor
Anlaşılan bu hafta kimse diye yapmadı :KK1:

teşekkür ederim canım :)
benim boyum 1.59
kilom 67
:KK43: :KK43:
zayıflamak istiyorum kızlar evlendikten sonra çok aldım göbeğim oluştu resmen.
iştahım çok nasıl yapacaz hiç bilmiyorum :KK43:

teşekkür ederim canım :)
benim boyum 1.59
kilom 67
:KK43: :KK43:
zayıflamak istiyorum kızlar evlendikten sonra çok aldım göbeğim oluştu resmen.
iştahım çok nasıl yapacaz hiç bilmiyorum :KK43:
Evlendikten sonra kilo almak kaçınılmaz sanırım ahh o iştah yok mu :)

şeydacım biz senin bizlerle olduğunu biliyoruz bende çok berbatım bu ara kendimi çok bitkin hissediyorum iş ev çocuk zor oluyor allah kolaylık versin canım bu arada..

Canım en iyisi yürüyüş aslında ama yapamıyoruz..lillianı çok duydum ama nasıl birşey hiç bilmiyorum zorluyormu yaparken..

X