Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Canım en iyisi yürüyüş aslında ama yapamıyoruz..lillianı çok duydum ama nasıl birşey hiç bilmiyorum zorluyormu yaparken..

baya bir zorluyor ama açıkcası ders çalıştığımdan leslie ye o kadar vakit ayıramıyorum 4 mile geçecektim bu hafta. 30 gün dayanmaya çalışcam bakalım :)) tek başıma yürüyemiyorum ben arkadaş lazım :KK70: havalar kötüleşti falan hemde

baya bir zorluyor ama açıkcası ders çalıştığımdan leslie ye o kadar vakit ayıramıyorum 4 mile geçecektim bu hafta. 30 gün dayanmaya çalışcam bakalım :)) tek başıma yürüyemiyorum ben arkadaş lazım :KK70: havalar kötüleşti falan hemde

evet haklısın leslienin hepsini yaptım ama en iyisi 3 mil canım..bacaklarım kalınlaşmasaydı belki devamda ederdim..

Arkadaşlar bu sayfadan bi arkadaş jillian micheals ile egzersiz yapıyormuş konusunu okudum dün. Bugün başladım leslie yapıyordum gecen hafta ben. ama çok uzun geliyordu ve çok sıkılıyordum bu sadece 27 dk ve level level gidiyo her level 10 gün yapılıyo youtube ta before after fotolarıda var tavsiye ederim. Bu hafta benim diyet hiiiç olmadı hatta gecen haftaki verdiğimi bile almışımdır :KK43:((((

ben geçen yıl bacağımı sakatlayana dek 10 ün falan yapmıştım. Jıllıan cok zorluyor ama spora yenı basladıysanız kötü olabılır. Aslında step ıyı olabılır dıye düşünüyorum.

herkese selamlar yenı arkadaşlara da hoşgeldınız:KK34:

Dünkü menüm ıle bugünkü menü arasında bır fark yok aslında. Spor da aynı şekılde. Dıyete başlayalı 49 gün oldu. Sporada bır ay. Bu son günler keşfettıklerım şöyle;

cevız açlığı bastırıyor ve spor öncesı enerjı ıçın bırebır
karbonatlı su mıdenıze ıyı gelıyor bağırsaklarınıza yardımcı
doğadan marka elma kromlu çay kabızlığa ıyı gelıyor
yumurta gerçekten mucıze. Sızı ayakta tutuyor ve proteın gıbı vıtamınlerı sağlıyor.Tok tutması ayrı bır güzellığı
spor ılk günler zor olsa da alıştığınıza sızı dınçleştırıyor dıyet sporsuz olmamalı

mutlu akşamlar :)

herkese selamlar yenı arkadaşlara da hoşgeldınız:KK34:

Dünkü menüm ıle bugünkü menü arasında bır fark yok aslında. Spor da aynı şekılde. Dıyete başlayalı 49 gün oldu. Sporada bır ay. Bu son günler keşfettıklerım şöyle;

cevız açlığı bastırıyor ve spor öncesı enerjı ıçın bırebır
karbonatlı su mıdenıze ıyı gelıyor bağırsaklarınıza yardımcı
doğadan marka elma kromlu çay kabızlığa ıyı gelıyor
yumurta gerçekten mucıze. Sızı ayakta tutuyor ve proteın gıbı vıtamınlerı sağlıyor.Tok tutması ayrı bır güzellığı
spor ılk günler zor olsa da alıştığınıza sızı dınçleştırıyor dıyet sporsuz olmamalı

mutlu akşamlar :)

söylenebilecek en güzel şeyleri söylemişsin canım ağzına sağlık..yarın sonuçları merak ediyorum..iyi geceler herkese

bende aynı canım ya :KK43:( 2 gündür evimde değilim öğlen akşam hep dışarda yemek zorunda kaldım :KK43: bu hafta tartılmasam daha iyi galiba :KK70:

canım kilo cetvelinde 78 kilodan 57ye düşmüşsün.anlatırmısın biraz nasıl basardın.ne kadar sürede ve neler yedin neler yapmadın ??

günaydın kızlarrr benim tartı günüm yarınn 54 olmuşumdur inşallahh kilo verenlerr yazsın lütfenn ne yaptıklarını da yazsalar süper olurr:KK8:

selamlar arkadaşlar

mutlu bır cuma dılerım sıze. Fırsat bulup yazıyorum, akşam detaylı yazmak ısterım.

sabah tartıda 76,6 yı gördüm. Önümde çook uzun bır yol var. Ama başaracağız hep bırlıkte :KK34:

selam kızlar uzun zamandır kilolarımla baş başayım :KK14: başlayan ve yarım kalan diyetlerden
hatta diyet lafından bile nefret ediyorum kilo vereyim derken sürekli aldım
artık zayıf olmak istiyorum giydiğimin yakışmasını istiyorum bir kızım var
29 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum vakit bolluğuda oburluk yapıyor bende geç yatıyorum
erken kalkıyorum haraket yok bütün gün evde spor alteim var evde ama çok sıkıcı kendimi zorldım bir ara 66 kadar düştüm
ama sonra spordan diyetten sıkıldım bıraktım ve sonuç hüsran 79 kiloyum utanarak söylüyorum :KK30::KK30:

bu zamana kadar bir çok diyet topiğine girmek istedim ama sonra takip ettikçe sıkılıyorum
nedenleri insanların diyet yaparken çok kısıtlayıcı olmaları herşey yasak
nescafe üçübirarada bile içmeyin diyorlar
meyvanın bile bir ölçüsü varmış
çorba ekmek yerine geçermiş
nohutun yanında bile ekmek yememeliymişiz
bilmiyorum belki doğrusu budur ama ben de bunlar ters tepiyor
bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum devamlılığı gelmiyor
kendimi sıkmadan kilo vermeliyimki devalılığı olsun ve birdaha kilo almayayım
bir kere söyle bir gerçek varki aç kalmadan kilo verilmiyor arkadaş
kendinizi aç bırakmayın meselesi bence çok yanlış aç kalıcazki miyde küçülsün
ben daha önce 71 kilodan 60 kiloya kadar verdim ve başlarda miyde kazınıyor deli gibi acıkıyorsunuz ama sonra vücut buna alışıyor
ve daha az yiyerek doyuyorsunuz

etrafınızda kilo alamayan birileri varmı bilmiyorum ama benim etrafımda çok var neden zayıflar hiç düşündünüzmü
bir arkadaşım bana yemek yemeğe fırsatım olmuyor diyordu mesela işten güçten ve doğal olarak zayıf kalıyor miyde küçük yesede az yemekle doyuyor tabi bütün gün aç gezelim demiyorum ama anladımki işin özü az yemekte ama benim doymak bilmez oburluğum yüzünden bu haldeyimm :KK14::KK14::KK14:

X