Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Herkese selamlar :KK3:

Eve gireli bir saat oluyor neredeyse. Ben yalnız yaşadığım için diyet programını harfiyen uygulamak zor oluyor. Bugün dışarıda yedim yemeği. Genel olarak menüm şu şekildeydi;

kahvaltı:
kuru üzüm
bir adet haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
1,5 dilim tam buğday ekmek

ara,
bir bardak light kola (elimde değil napayım :KK52: )
spor öncesi destekleyici ürün (adını vermek yanlış olur diye düşündüm)

akşam,
bir porsiyon pirinç pilavı
bir porsiyon tavuk sote
bir porsiyon haşlanmış brokoli
bir küçük dilim pide

Egzersiz;

30 dk yürüme+koşma
15 dk eliptik bisiklet
35 dk kondisyon bisikletleri
10 dk yan, basen çalıştırma egzersizleri

Hoca belli bir aşamaya gelmeden ağırlık ve karın kası çalışmalarına başlamayacağımızı söyledi. Vücudun belli bir rutine girip kasları iyice güçlendirdikten sonra bu egzersizlere geçebilirmişiz.Aksi takdirde bölgelerde kalınlaşmaya neden oluyormuş. Bu arada mandalin ve karbonatlı su bağırsakları güzel çalıştırıyor. Hocanın önerdiği diyet takviyesi ile bugün 20 dk fazla spor yaptım. ürün l-carnitine. Ama tavsiye etmiş gibi olmayayım arkadaşlar. Hocanın sporla önerdiği birşey. Nasıldır uzun sürede bilmiyorum. Bugün zararları var mı araştıracağım.

Benden haberler böyle :nazar: Sizler nasılsınız?

süpersin canım ben bu kadar azmi bulamıyorum kendimde hemen yoruluyorum herşeyden :KK43:

ben yine kaçamak yaptım dün fast food yedim şimdi cok kızdım kendime tartıda hemen belli oluyor yok böyle bişey yaa :KK43:
bugün kahvaltıda omlet,4 zeytin,bir dilim peynir , domates ve 2 dilim tahıllı ekmek yedim
akşam yemegide tarhana corbası ve 4 köfte yanında limon sıkıp roka yedim minicik bi parcada ekmek yedim.
baska bişey yok bugün şimdide mate çayımı içiyorum.
malesefki yemekten kısmadan kilo veremiyorum az yiyip sofradan kalkmayı ögrenmek lazım arkadaşlar kısacası bogazımızı tutcaz :)

Az yesek hemen geri acıkıyoruz gözümüz yiyeceklerde oluyor ve bitkin düşüyoruz yesek gitmiyor kilolar ne yapmak lazım bulamadım bir türlü..

günaydınlar herkese :KK34: bugün diyetimin ilk günü ve kahvaltımda 3 kaşık meyveli yoğurt, 1 adet haşlanmış katı yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği ve kahvaltı sonrası yeşil çay :) bugün 1 saat egzersiz ve günlük 150 mekik çekmeye de başlayacağım hadi hayırlısı :KK9:

günaydınlar herkese :KK34: bugün diyetimin ilk günü ve kahvaltımda 3 kaşık meyveli yoğurt, 1 adet haşlanmış katı yumurta, 1 dilim reçelli tost ekmeği ve kahvaltı sonrası yeşil çay :) bugün 1 saat egzersiz ve günlük 150 mekik çekmeye de başlayacağım hadi hayırlısı :KK9:

çok güzel kolay gelsin:))

Şimdi bayanlar için bitkisel ilaçlar var hormon sorularıyla karşı karşıya kalmamak için. Bilmiyorum şimdi Türkiyede var mı ama geçen sene annem için araştırma yaparken bir sitede buldum bir sürü bitkisel ilaçları, sonra detaylı arastırma yaptım onlar üzerinde, ve anneme Extra Slim sipariş vermiştim. Sipariş gelmez diye korkuyordum ama valla geldi annem 1 ay yakın kullandı ve çok memnun kaldı. Ve arkadaşlar bir ilacı kullanmadan önce iyice araştırın sorun sonra karar verin içmeye, her siteden sipariş vermeyin bu sitede canlı sohbet odası var operatörlere kafanızı karıştıran her ilaç hakkında bilgi alın sonra sorularınız kalmadığında rahatlıkla karar verin. Kolay gelsin bütün hanımlara!! Zamanınız ve ilginiz olursa girip bakın her tür insanlar için çeşitleri var!

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar bu hafta hiç dikkat edemedim hatta çooook yedim çok bile değil çoooook yani :KK1::KK1:

al benden de o kadarr yaa yemek yiyorum arkasından sürekli tatlı bişeyler yeme isteğim oluyoo az bekliyorum meyve yiyorum ama hala canım çekiyoo yine yiyorumm misafirliğe gidiyoruz kekler börekler tutamıyorum kendimii yaaa :KK43:

süpersin canım ben bu kadar azmi bulamıyorum kendimde hemen yoruluyorum herşeyden :KK43:

canım bende öyleydim. Başlamadan biten diyet planları, hiçbir şey yemeyerek zayıflama düşüncesi, umutsuzluk... derken hepsi bana fazlasıyla kilo olarak geri geldi. Bu tempoya girmek için iki ay zihnimi hazırlamaya çalıştım. O azmi bulacağından hiç şüphem yok. Belki birazcık zaman :nazar:

arkadaşlarr sabah tempolu yürüyüş yapıyorum hareketler yapıyorum 1buçuk saat ve eve geldiğimde çok acıkmış oluyorum kahwaltımı çok iyi yapıyorummm acabaa spora gitmeden önce az bişeyler yiyip öylemi çıksamm yürüyüşte bazen çok yoruluyorum tempom düşüyo:44:

arkadaşlarr sabah tempolu yürüyüş yapıyorum hareketler yapıyorum 1buçuk saat ve eve geldiğimde çok acıkmış oluyorum kahwaltımı çok iyi yapıyorummm acabaa spora gitmeden önce az bişeyler yiyip öylemi çıksamm yürüyüşte bazen çok yoruluyorum tempom düşüyo:44:

Yemek yedikten sonra spor sizi yavaşlatır. Ben spor öncesi bir kaç adet ceviziçi yiyorum. Hem açlığımı bastırıyor hem de enerji veriyor. Akşam yemeğimi spor sonrası yiyorum.

kızlar bende bu hafta itibariyle diyete başladım...
hergün 2 lt su içiyorum sabahları kepekli tost günde 2 kupa yeşilçay ve öğlenleri çorba salata
akşamları az miktarda ev yemeği arada 1 bardak ayran 2-3 grisini ve 1 adet meyve mandalina yada elma...
tabii günde ancak 20dk-30dk da tempolu yürüyüş bakalım pes etmezsem sonuç ne olacak 163 boyunda 65.5 kiloyum:KK43: ofiste yaptığınız diyet varsa beklerim sizden diyetlerinizi...

Herkese selamlar arkadaşlar

Son üç gündür neden bilmiyorum hep geç uyanıyorum. Dolayısıyla önceki haftalarda da menümde olmayan öğle yemeği bu hafta da hiç olmadı. Bugünkü menüm şu şekildeydi;

kahvaltı
bir adet haşlanmış yumurta
4-5 çatal lor peyniri
bir dilim tam buğday ekmek

ara
nescafe

spor öncesi
sade türk kahvesi
20 kalorilik spor enerji takviyesi
iki adet ceviziçi

akşam
bir porsiyon pilav
bir porsiyon nohut yemeği
light yoğurt
iki dilim tam buğday ekmeği

egzersiz;
30 dk yürüyüş+koşu ( koşu dediğime bakmayın en fazla 2 dk dayanabiliyorum :KK37: )
15 dk eliptik bisiklet
20 dk kondisyon bisikleti
10 dk basen, yan karın kası egzersizleri

Birazdan karbonatlı su içeceğim. Belki doğadan markalı elma kromlu çaydan da içerim. Sizlerin günü nasıl geçti?

X