Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

evet cnm aslında dıyet bıle denmez sağlıklı beslenme şeklı bence. Içınde bedenımızın ıhtıyacı olan tüm besınlerı barındırıyor. Sporuda eklersek kesınlıkle ışe yarıyor.
Evet spor şart ama ben çok üseniyorum off çok kötü birşey ama yapmazsam hiç istediğim gibi olmayacağımı da biliyorum

yanlış anlama canım sadece kendi evleneceğim dönem geldi gözümün önüne..yoksa tabiki karışmak gibi bir niyetim yoktu kolaylıklar diliyorum sana..

Benide alin araniza :) ben bu yil universiteye basladim 76 kiloyum ve simdilik hedefim 60 kilo destek olun bana 1.58 boujndayim. Yurtta dikkat etmek cok zor oluyor hersey elimizin altinda degil.. desteginize ihtiyacim var :)

yanlış anlama canım sadece kendi evleneceğim dönem geldi gözümün önüne..yoksa tabiki karışmak gibi bir niyetim yoktu kolaylıklar diliyorum sana..

Yok kesinlikle yanlış anlamadım, aksine düşünceniz hoşuma gitti, sağolun. Bende leslie 3 mile'i yaptım şimdi kahvaltımı yapıyorum :)

afiyet olsun bende lesleiyi çok yaptım ama kocaman baldır yaptı bende halada duruyor kalça ve bacağı çok kuvvetlendiriyor..

Aaa bak bunu hiç düşünmemiştim ben
Gerçekten bacaklar baya bir çalışıyor çünkü. 1 aydan fazla yapmam zaten sanırım. İnşallah olur da faydası. Çok iyi terliyorum çünkü

kilonn ideall zatenn canımm bizim gibi olanlar napsınnn bende 50ye düşmek istiyorum ama şuan senle aynı kilodayız ama benm boyum küçük işte bu denediğin liste kilo verdirirse haber verr bizde uygulayalımm ben artık zor kilo veriyorumm

kimsee beni önemsemedi ii bende aranıza katılmak istiyorummm benim diyetim hafta sonları izinli haftada bir gün rahat günüm yoksa sıkılıp bırakıyorum daa :18:

Canım dün hoşgeldin yapmıştım sana hatta listeye bile ekledim ideal kilon 20 mi anlamadım orayı ama hoşgeldin tekrar..

Boyun kaçki canım;?

Benimde boyum kısa çünkü

Kızlar yarından itibaren başlıyorum diyetime bugün bütün diyet listemdeki eksiklikleri tamamladım. Yarından itibaren size sık sık yazacağım ne yedim ne kadar spor yaptım ve size söz kaçamaksız bir diyet yapacağım inşallah

ben yine kaçamak yaptım dün fast food yedim şimdi cok kızdım kendime tartıda hemen belli oluyor yok böyle bişey yaa
bugün kahvaltıda omlet,4 zeytin,bir dilim peynir , domates ve 2 dilim tahıllı ekmek yedim
akşam yemegide tarhana corbası ve 4 köfte yanında limon sıkıp roka yedim minicik bi parcada ekmek yedim.
baska bişey yok bugün şimdide mate çayımı içiyorum.
malesefki yemekten kısmadan kilo veremiyorum az yiyip sofradan kalkmayı ögrenmek lazım arkadaşlar kısacası bogazımızı tutcaz :)

Evet spor şart ama ben çok üseniyorum off çok kötü birşey ama yapmazsam hiç istediğim gibi olmayacağımı da biliyorum

bende aynı sevinin gibiiyim spor yapamıyorum ve kardiyo çalışınca falan daha cok acıkıyorum , az yiyincede hep yorgun düşüyorum

kızlar ben 170 boyunda 82 kiloydum ama diyet ve sporla şu an da 74-75 kiloyum hedefim 65 bende size katıldım çünkü tek başına olmuyo 10 kilo gözümde çok büyüyo ama durmak yok:)

Herkese selamlar

Eve gireli bir saat oluyor neredeyse. Ben yalnız yaşadığım için diyet programını harfiyen uygulamak zor oluyor. Bugün dışarıda yedim yemeği. Genel olarak menüm şu şekildeydi;

kahvaltı:
kuru üzüm
bir adet haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
1,5 dilim tam buğday ekmek

ara,
bir bardak light kola (elimde değil napayım )
spor öncesi destekleyici ürün (adını vermek yanlış olur diye düşündüm)

akşam,
bir porsiyon pirinç pilavı
bir porsiyon tavuk sote
bir porsiyon haşlanmış brokoli
bir küçük dilim pide

Egzersiz;

30 dk yürüme+koşma
15 dk eliptik bisiklet
35 dk kondisyon bisikletleri
10 dk yan, basen çalıştırma egzersizleri

Hoca belli bir aşamaya gelmeden ağırlık ve karın kası çalışmalarına başlamayacağımızı söyledi. Vücudun belli bir rutine girip kasları iyice güçlendirdikten sonra bu egzersizlere geçebilirmişiz.Aksi takdirde bölgelerde kalınlaşmaya neden oluyormuş. Bu arada mandalin ve karbonatlı su bağırsakları güzel çalıştırıyor. Hocanın önerdiği diyet takviyesi ile bugün 20 dk fazla spor yaptım. ürün l-carnitine. Ama tavsiye etmiş gibi olmayayım arkadaşlar. Hocanın sporla önerdiği birşey. Nasıldır uzun sürede bilmiyorum. Bugün zararları var mı araştıracağım.

Benden haberler böyle Sizler nasılsınız?

misafirim vardı kızlar yeni gittiler benim bu ara gelen giden falan derken yalan oldu gibi ama yinede eskisi kadar saldırmıyorum herşeye diyet psikolojisinde değilim belkide o yüzzden..sizler neler yaptınız (geç oldu biraz ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…