Mükemmel iyinin düşmanıdır derler.Afiyet olsun, benim bi iki gündür iyi olmadi menulerim. Asla bozmadim tabi ki,çok da açım ama perisan durumdayim. Bu cuma 400 gram verip, 70.90 la daha iyi bir haftaya baslamak istiyorum insaallah.
Aynen öyle derler.Mükemmel iyinin düşmanıdır derler.
Hep aç oldugunu soyluyorsun, biraz daha protein ve sağlıklı yağ mi alsan acaba?
Sıcak da halsizlik yapıyor.Aynen öyle derler.
Protein extradan takviye de aldım, haslanmis yumurta, kahvalti hic eksik etmem ama .. diyet bu illa ölüp bitiyorum, yoksa kg azacık gidiyor. Salatalık, yesillige agirlik vericem haftaya. Halsizim çok.
Toku geçtim, ayakta tutsun,Sıcak da halsizlik yapıyor.
Evet, yeşillik ve bilumum lifli besinler tok tutuyor, bir de öyle dene bakalım...
İyi tatiller. ben de kahvaltimi guzelce yaptim. Ölüp bitmiyorum şükür, az once de kahvemi ictim.İlk öğünüm:
Mantarlı omlet, yeşillik, salatalık,domates, bir kaç minik dilim kavun, bir avuç kadar kuru yemiş.
Evdeki düzeni sürdürüyorum.
Börekler, krepler, pisiler gırla...
Çok şükür o kadar silmisim ki, dönüp bakmıyorum bile. Yesem mi acaba diye bir düşünce bile yok.
Sağol canım. Ben de yanımda yeşil çay poşeti ve diğer bitki çaylarından getirdim, kaynamış su alıp, arada içiyorum.İyi tatiller. ben de kahvaltimi guzelce yaptim. Ölüp bitmiyorum şükür, az once de kahvemi ictim.
İyi yapiyorsun vallaSağol canım. Ben de yanımda yeşil çay poşeti ve diğer bitki çaylarından getirdim, kaynamış su alıp, arada içiyorum.
Duruma göre pazartesi-persembe, veya sali-cuma...Maşallahhangi günler tek öğün besleniyorsunuz
MerhabaaaG
Ü
N
A
Y
D
I
N