- 25 Ekim 2018
- 3.505
- 6.203
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar haklısın ki gerçekten hem ruhsal hem bedensel olarak yansıyor.Temiz gıda aldığımda daha canlıyım daha enerjiyim kötü beslendiğimde mideme taş oturmuş gibi bir ağırlık ve halsizlik oluyor.Birde verdiğimiz emekler var.Ben de önceki gün kaçamağı abarttım ve günlüğüme yazamadım o günü.Gercekten o kadar çok yansıyor ki ruhsal ve bedensel olarak yediklerimiz bizlere,bunu bir kez daha anlamış oldum .Önemli olan kaldığımız yerden devam etmek ve bu kaçamak olaylarının bizi tökezletmesine izin vermemek Hafta başı tartildim 79.1 im.Yaklasik 6 kg gitmiş 2 ay olacak neredeyse baslayali ve ilk zamanlar o kadar zorlandım ki ,şimdi önüme kacamak zehri gelince emeklerimi daha bi düşüneceğim .Hem spor olarak hem beslenme tarzı olarak hepimiz kendimizce emek sarfediyoruz ,Kacamaklar bizi yolumuzdan etmesin
Ev baklavasini az miktarda denemiştim olmuyor. Zaten baklava normalde de b.dolabinda saklanmiyor.Az önce tahinli kabak tatlısı uzattılar almadım.Bizim odada lokumlar çikolatalar ikramlar dönüyor almadım almayacağım
Geçen yaptığım kurabiyeden arttı buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldırdım.
Misafirlerken gelirken iki kutu cevizli baklava almışlar birde 2 kiloya yakın doğranmış balkağı .Baklavanın bir kutusu bitti biri duruyor balkabağını dondurucuya attım.Baklavayıda atsam olurmu acaba.Daha önce buzluğa baklava koymadım
Ailecek kabak tatlısını çok severiz, kışın sekersiz de olsa illaki yaparım.Az önce tahinli kabak tatlısı uzattılar almadım.Bizim odada lokumlar çikolatalar ikramlar dönüyor almadım almayacağım
Geçen yaptığım kurabiyeden arttı buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldırdım.
Misafirlerken gelirken iki kutu cevizli baklava almışlar birde 2 kiloya yakın doğranmış balkağı .Baklavanın bir kutusu bitti biri duruyor balkabağını dondurucuya attım.Baklavayıda atsam olurmu acaba.Daha önce buzluğa baklava koymadım
Önce iste, sonra inan, azimle yürü ve sabret. Sonu...İyi ki ugradiginiz topigime de sizden haberim oldu
Başarı serüveninize bayıldım aynı başarı hikayesini ben de paylasabilirim umarım.
SüperHastaneden döndüm.
Çok şükür annem hipertiroid, diyabet ve b vitaminleri kompleksini kullanmadan devam edecek.
Bu İF+low carb mucizesi değil de ne...
Hastaneden döndüm.
Çok şükür annem hipertiroid, diyabet ve b vitaminleri kompleksini kullanmadan devam edecek.
Bu İF+low carb mucizesi değil de ne...
Çok geçmiş olsun canım .Bu ara çocuklarda hep hastalık duyuyorum. Salgın var galiba.Az önce arkadaşımı aradım oda bizde ateslendik hasta olduk dedi.Oda arkadaşlarımın cocuklarinda da geçen hafta ateşlenme vardi Rabbim tez zamanda şifa versinGünaydın,
Dün misafirlerim vardı. Sabah 1 tane haşlanmış yumurta yedim ve neredeyse akşam 18.30 a kadar bir şey yemedim daha doğrusu koşturmaktan yemeye fırsat olmadı. Aşure yapmıştım, yanına haşhaşlı bükme ve kuru dolma. Tabi akşam hem yorgunluk hem de kalanların tadına bakmak adına yedim biraz. Ve biraz da erken uyudum burası biraz canımı sıktı. Geç uyusam iyiydi.
Sabah büyük kızım ateşli olduğu için yürüyüşe gidemedim, birazdan giderim inşallah. Kahvaltı öncesi sirkeli su, menemen ve klasik kahvaltılıklarımı yedim.