- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Şimdiden afiyet olsun...Selam, fıstık ezmesi dun siparis verememistim, bugun verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden afiyet olsun...Selam, fıstık ezmesi dun siparis verememistim, bugun verdim.
SağollŞimdiden afiyet olsun...
Afiyet olsun. MmmGünün ilk ve tek öğünü...
Bunlara ilave olarak bir adet de orta boy şeftali yedim.
Fındık ezmesinden bir tatlı kaşığı, bir tatlı kaşığı da hurmalı fıstık ezmesi yedim...
Tereyağında yaptığım göz yumurtanın ikisi benim.
Bu arada çay Mardin zafaran çayı, iki fincan içtim. Şifa olsun inşallah...
Ben bitmeden, indirim gördükçe trnd....alıyorum. En son kızım için üçlü hurmalı ezmeyi 210 TL idi sanırım, öyle aldım.Beyhey fıstık ezmesinin kilosunu kaça alıyorsun? İyice arastirip bu markanın en uygununu aldigimi saniyorum ama...
Ben hurmalinin 3 lüsünü 195 e buldum, 2 tane 3 lü alsan 40 TL avantaj. Emin degilim ama ödeme işlemini yaparken fiyatı görmem lazım.Ben bitmeden, indirim gördükçe trnd....alıyorum. En son kızım için üçlü hurmalı ezmeyi 210 TL idi sanırım, öyle aldım.
Süper...Ben hurmalinin 3 lüsünü 195 e buldum, 2 tane 3 lü alsan 40 TL avantaj. Emin degilim ama ödeme işlemini yaparken fiyatı görmem lazım.
Alabilirsem o fiyattan, sana özelden yazarimSüper...
Tamam canım teşekkür ederim...Alabilirsem o fiyattan, sana özelden yazarim
Tartidaki rakam çok da önemli değil. Aynadaki seni begenene kadar devam. Tabi ki sonra da o senden vazgeçmemek, o seni kusturmemek için devam...teşekkür ederim güzel gidiyor . tarçınlı suyumu içiyorum tartılmıyorum tartım bozuk sonuca odaklandım şimdilik