- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.478
Kahvaltin iyi de, akşam yemeğinin üzerine o tatlı hiç olmamış.Bugün sabah 9.20-10.00 arası yürüyüş yaparak başladım. (7.30 gibi yataktan çıkmış oluyorum genelde) Daha da yürümek isterdim ama bebek var malum arkadaşa rastladım, ara ara koştuk epey iyi geldi. Eve gelip 30 kadar squat yaptım. Sonra sirkeli su ve kahvaltı.. kahvaltımı 10.30 gibi yaptım; menemen, haşlanmış yumurta, yeşillikler ve yarım avakado, muz ceviz.. biraz kalorili farkındayım ama emzirmeye destek olsun diye açıkçası. 15.30 da Türk kahvemi içtim ve 17.00 de dışarda yemek yedim. Üzerine Kazandibi akşamları benim için tam bir imtihan.. şimdi bol su içemeye devam, 21.30 da o da biter.
Aldığım takviyelerden de bahsedeyim biraz; d vit aldım 7 damla ve magnezyum plus içtim. Kas ağrılarım için. Uzun zamandır almıyordum bir şey.
Haberler bu şekilde, inşallah sağlığa vesile olsun
Acaba diyorum, diyetteyim psikolojisi seni bunaltiyor da bu kadar sık bozuyorsun. Diyet grubumuzda bazı arkadaşlar haftanın belli bir gününde, belli bir öğünü serbest yaparlar, istedikleri herhangi bir şeyi yerlerdi. En azından bir düzen dahilinde oluyordu. Bu şekilde ne bileyim zor...