Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de bi başlık açam bari:
07/01/2013 pazartesi test yapacak hatunları beklemekten çatlayacak hatunlar
(ilk sıraya da kendimi yazıyorum)

ayvareceli

açsana kuzum geliriz biz çeneye

peki biz ne olcaz kızlar ocak bitince şubat mı yapcaz başlığı

kızlar hamile kalırsak eylül 2013 anneleri oluyoruz hepimiz

ben medipole başlıcam bağcılarda yeni açıldı bilirsiniz orası iyi diyolar polikliniklere güvenemiyorum

benim düşükten sonra tedavi olduğum drum bakırköy camlık hastanesinde avcılarda muaynanesi var oraya gidiyorum ben o yuzden kan testini yaptırıp gitmem lazım ilk gebeliğimde medicana ya gitmiştim nalet olsun onlara rabbim bi daha kapısına düşürmesin

hamile kalırsakta eylül annesi ve buraya devam edicezzz

kalmassakta yine burdan ilerliycez hep konu aç konu aç koparız öyle lütfen ben bunu istemiyorummmm

medicana international mı beylikdüzünde benim arkadaşım orda doğum yapmıştı memnundu

inşalllaaaahh en az kayıpla geçeriz şubata. artık şubata kalırsak sevgililer günü bereketine yapışırız kocalara
eveeettt eylül 2013 annesi olucaz benim eşimin doğum günü de eylül ayıı.

medicana international mı beylikdüzünde benim arkadaşım orda doğum yapmıştı memnundu

yok avcılar bebeğim benim iş b.düzünde ev avcılar o yuzden avcılara gidiyodum ama b.düzündede kuzenim çalışıyo köpek muamelesi yapıolar zor dayandı istifa etti yeni

günüm geçince bende inanıp umutlanmaya basladım valla

inşallah canım yaaaaa... güzel haber vereceksin... çok sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeğini alacaksın kucağına...
arkanızdan biz de geleceğiz hamilelik deneyimlerinizi paylaşacaksınız bizimle...
bu ay sen zizag ve antiden ümitliyim.....

hamile kalırsakta eylül annesi ve buraya devam edicezzz

kalmassakta yine burdan ilerliycez hep konu aç konu aç koparız öyle lütfen ben bunu istemiyorummmm

evet bende kopmak istemiyorum burda ilerleyelim anne olursakta eylül anası oluruz

inşalllaaaahh en az kayıpla geçeriz şubata. artık şubata kalırsak sevgililer günü bereketine yapışırız kocalara

ayy başak olcaklar eğer varsalar düzenli titiz felan olur çocuklarımız

ay kuzum dünde senmiydin içime doğdu diyen heyecanlyım ya inşallah öyledir

ay benim kocişinde d.günü eylülde eğer susamım varsa babasının d.gününde doğacak

ay kuzum dünde senmiydin içime doğdu diyen heyecanlyım ya inşallah öyledir

yok canım ben değildim de dün ve önceki gün arada bir girdim okumaya sadece o zaman senin gönderilerini okudum içimden geçirdim bu kız kesin hamile diye :)
telepatik olarak gönderdim düşüncemi...

vallla hamile kalıp da gitmek yok... yeğenleri burda beraber büyütcezzz..
SÖÖÖZZZ MÜÜÜÜ KIZLAR

SÖZZZZZ

AYY İNŞALLAHHHH BİTANEMM YAAAA İNŞALLAHHHHH

evet bende kopmak istemiyorum burda ilerleyelim anne olursakta eylül anası oluruz

ayy başak olcaklar eğer varsalar düzenli titiz felan olur çocuklarımız

EVET BASAK OLSUNLAR TİTİZ SAYGILI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…