• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar şimdi hastaneden geldim araya hafta sonu giriyor diye gidiyim dedim bel ağrım çok fazlaydı çünkü, iykide gitmişim boş yere ümitlenmemişim doktor çok net gördüm dedi umurtalarını rahmini artık akraba olduk zaten adamla gide gele :)) bir kaç güne olursun rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama olmazsa gel bakalım yine dedi kist falan yok, çok az iltihap varmış onun içinde fitil verdi adetin bittikten sonra kullan bunları dedi korkulcak bişey yokmuş ama bebekde yokmuş malesef çok üzgünüm öbür ay içinde ümitsizim fitil falan kullancam artık şubata kaldım ben,inşş sizin güzel haberlerinizi alırımda bana motivasyon olur paylaşın mutlaka emi ..

kızz bismillah ne oldu :52::52:
şekerim benim darılma sen bize.
ama ben ama ben senin ben geldim msjına BEĞEN i tıklamıştım :17::17::17:

şaka yapıyorum canım :)
bu arada seni takip edemedim... sen de durumlar nedir? senden de alacak mıyız bu aralar güzel haber... inşallaaaah yaaaa....

inanın ki bu forumda aktif aklımda kalan bütün nicklere dua ediyorum kendime ederken...

yok canım ben değildim de dün ve önceki gün arada bir girdim okumaya sadece o zaman senin gönderilerini okudum içimden geçirdim bu kız kesin hamile diye :)
telepatik olarak gönderdim düşüncemi...

ay şimdi gidicem doktora heee inşallah kızlar ya güzel hisleriniz beni bebişime kavuşturur ve hepimizi inşallah canlarım :16::16:

kızlar şimdi hastaneden geldim araya hafta sonu giriyor diye gidiyim dedim bel ağrım çok fazlaydı çünkü, iykide gitmişim boş yere ümitlenmemişim doktor çok net gördüm dedi umurtalarını rahmini artık akraba olduk zaten adamla gide gele :)) bir kaç güne olursun rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama olmazsa gel bakalım yine dedi kist falan yok, çok az iltihap varmış onun içinde fitil verdi adetin bittikten sonra kullan bunları dedi korkulcak bişey yokmuş ama bebekde yokmuş malesef çok üzgünüm öbür ay içinde ümitsizim fitil falan kullancam artık şubata kaldım ben,inşş sizin güzel haberlerinizi alırımda bana motivasyon olur paylaşın mutlaka emi ..

canım benim üzülmeeee... vardır bir hayır elbet.. zamanını bekliyorlar.. çok iyi yapmışsın doktora gitmekle.

öncelikle hoşgeldin canım. en azından için temiz çıkmış, bebişin önü yolu açık demek bu.
bi de keşke doktordan hamileliği etkilemeyecek bir fitil isteseydin, hani şu hamilelikte de kullanılanlardan. doktorun mu dedi fitil kullanınca ara ver diye.

şaka yapıyorum canım :)
bu arada seni takip edemedim... sen de durumlar nedir? senden de alacak mıyız bu aralar güzel haber... inşallaaaah yaaaa....

inanın ki bu forumda aktif aklımda kalan bütün nicklere dua ediyorum kendime ederken...

:16::16::16:
canım ben doktora gitmiştim yılbaşından önce 18 mm yumurtan var dedi bana. ve bu ay yumurtladığımı da hissettim. çalışmları ona göre sıkı tuttum ama kısmet tabi.
daha 10 günüm var benim. gerçi kürtajdan sora reglim düzene oturmadığı için tam da tarih veremiyorum aslında...
AMİNNN canım inşallahhh allahım dualarımızı kabul eder.

öncelikle hoşgeldin canım. en azından için temiz çıkmış, bebişin önü yolu açık demek bu.
bi de keşke doktordan hamileliği etkilemeyecek bir fitil isteseydin, hani şu hamilelikte de kullanılanlardan. doktorun mu dedi fitil kullanınca ara ver diye.

yok öyle bişey demedi adam zaten biliyo benim bebek istediğimi ama önce sorunların yolunu keselim ki her ay aynı şeyi yaşama dedi fitil verdi muhtemelen gebelikte kullanılmayan fitiller sormadım ama bakarım ilacın kullanımına orda yazar o yüzden canım sıkıldı biraz ama ümitle beklemek daha zordu sonradan yaşıcağım hayal kırıklığını düşündüm ve gittim,kısmet ne diyelim daha vakti gelmemiş napim çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyo :ssz:

:16::16::16:
canım ben doktora gitmiştim yılbaşından önce 18 mm yumurtan var dedi bana. ve bu ay yumurtladığımı da hissettim. çalışmları ona göre sıkı tuttum ama kısmet tabi.
daha 10 günüm var benim. gerçi kürtajdan sora reglim düzene oturmadığı için tam da tarih veremiyorum aslında...
AMİNNN canım inşallahhh allahım dualarımızı kabul eder.

ooooo harika canım ....
Çalışanı Allah sever :1: inşallaaah gördüğün o yumoşcuk şimdi içerde tutunma çalışmasındadır da 10 gün sonra alırız senden güzel haber....

geçmiş olsun iltihabın geçsin olur inşallah bebişin

Son düzenleme:
Roseis geçmiş olsun cnmmm en azından sağlıklı ve tertemizsinnn drun verdiyse fitili bebişi etkilemeyecek bişeydr belki alıcaz senden de güzel hbrler inşallahhh

Roseis geçmiş olsun cnmmm en azından sağlıklı ve tertemizsinnn drun verdiyse fitili bebişi etkilemeyecek bişeydr belki alıcaz senden de güzel hbrler inşallahhh

inş bir gün bende alcam o güzel haberini sabırla bekliyorum elimden başka bişeyde gelmiyo zaten ama umarım ptesi sizin güzel haberlerinizle bende kendimi daha iyi hissedicem inşş rabbim gönlünüze göre versin aamiiiiiiiiinnnnnnn

yok kız kandada çıkmaz belki daha 5 gün filan var reglime gaza geldim ya şaka yaptım ama birazda tırsmaya başladım ya benimki de iltihapsa ve ben yanlış hissediyosam

kanda bebek yerleştikten 4-5 gün sonra çıkıyomuş. adete 5 gün kala haydi haydi çıkar.
sen içini temiz tut, iyi düşün iyi olsun :34:

Back
X