Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba,

bende uzun süredir bebek bekliyorum 3 yıldır korunmuyoruz hertürlü kontrolleri yaptırdık çok şükür problem yok ama hiç gebelik elde edemedik..aşılamayı düşünüyorz ama marta kadar daha zaman verdim kendime..aralık ayında aşılama yapılacaktı klomen kullandım ama yaptırmaktan vazgeçtim :s şimdi ise hastalanmama 2 gün var merakla bekliyorum durumu olurum gibime geliyor ama rabbimin işi hiç belli olmaz...sizlerdeki durumlar nasıl..

lütfen bu ay var olduğunu öğreneyim kuzucuğumm :) abin, baban ve ben senin varlığını duymayı 4 gözle bekliyoruzzz

canım rabbim gönlünden geceni versin inşallah bu ay gelir mucizen belli olmaz ben düne kadar hastalandım hastalanıcam die sızlanıyodum şimdi günüm geçti bekliyorum p.tesiye kadar gelmezse kanda baktırmayı düşünüyorum

canlarım ballarım tatlılarım napıyosunuzzzz ben biraz dışarı çıktım geldim
oohhh ne kaa güzel geziyon sen ben sıkıldım yaaa uykuda basıyo habire

lütfen bu ay var olduğunu öğreneyim kuzucuğumm :) abin, baban ve ben senin varlığını duymayı 4 gözle bekliyoruzzz

aminn inşallah rabbim cümlemizin gönlüne göre versin

gerçektenmii çok sevindimm..rabbim güzel haberler almanı sağlar inş.. evde test yapsana çıkar belkim...olucam gibi hissediyorumm..belirtilerin nasıl peki

yaa bi akrabaya gidicez hediye alıp geldim havada çok güneşliydi iyi oldu hava almış oldum

gerçektenmii çok sevindimm..rabbim güzel haberler almanı sağlar inş.. evde test yapsana çıkar belkim...olucam gibi hissediyorumm..belirtilerin nasıl peki

canım benim 1 düşüğüm var ilk hamileliğimdi o zamanda 7 gun geçince silik çıkmıştı idrarda o yuzden yapmıyorum demekki benim idrara hemen geçmiyo die düşünüyorum belirtilere gelince dediğim gibi duna kadar olmadı hasta olucam die ağlıyodum adet belirtisiyle aynı hem belki pazartesine kadar hastalanırsam die de bi ihtimal bırakıyorum kendime rabbim sağlıkla versin inşallah cümle isteyene

aminn canımm inş. olmazsınnn

Burda da birz güneş olsa hiç fena olmazdıı hava soğuk yaaa bi de kapalııı çok sıkıcıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…