Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Demek pazartesitopiğin test günü ha Benim başım kel mi, ben de yapacağım ulaNasılsa ümidim yok. 4 gün kala yapsam ne çıkar.

evet sen o konuda sanslısın

ya ben sabahtan beri neredeyse saatte 1 wcdweyim heee pskljik miii belirtimiii

valla bende de bi dünya belirti var ama psikolojiktir diyip geçiştiriyorum
bide bakmak istiyosun ya acab abişi geldimi diye filan

Demek pazartesitopiğin test günü ha Benim başım kel mi, ben de yapacağım ulaNasılsa ümidim yok. 4 gün kala yapsam ne çıkar.
bende yapcam 2 gün öncesinden ama kan testi yaptırcam

valla bende de bi dünya belirti var ama psikolojiktir diyip geçiştiriyorum
bide bakmak istiyosun ya acab abişi geldimi diye filan

bende yapcam 2 gün öncesinden ama kan testi yaptırcam

evet cnm ama tuhaf bi duygu hani rahmimin içini adet dönemindeki gibi dolu değilde boş hissediyorum anlatabildimmi bilmiyorum ama öyle işte

ben de geldimmm.
hani bi reklam vardı eskiden bi fiş bi alışveriş diye benimki de o hesap. bi iş bi çene...
masamı temizliyom yanınıza geliyom sora tekrar masaya dönüyom
bu arada kociş akşam yemeğe gelmiyecekmiş. iş arkadaşının veda yemeğine katılcakmış. yalnızım yani, ne yesem ki akşama.
yuhh demek lazım bana aslında şimdi öğlen yemeği yidimm

Kızlaaaar ben geldim....

İyi ki gelmişim ne güzel haberler var burda!....
Pazartesi bi sürü kutlama yapacağız... Hepiniz birer birer güzel haberleri verin inşallaaah....
dualarım sizlerle....

Sevo seni de tebrik ederim... Hayırlısı ile kucağına al inşallaaaaah....

heheheh bende öyleyim ama daha çok topikteyim

valla ben kocayı bırakmam gidemez o yemek benimle yenicek

sende belki iki kişilksin habire yemek düşünüyosun

ben de bi başlık açam bari:
07/01/2013 pazartesi test yapacak hatunları beklemekten çatlayacak hatunlar
(ilk sıraya da kendimi yazıyorum)

ayvareceli

ayyy ne güldümmmm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kuzum napım ama zaten burdada yaptırıak sağlıklı bi yer yok sevmiyorumk buranın plklnklerini

kızlar aslında bir yandan da korkuyorum ya varsa ve takviye ilaç almam gerekirse die 1 düşüğüm var nihayetinde ama burdaki poliklinikleride sevmiyorumm

hoşgeldin cnmmmm umarım güzel hbrler alıcaz ve güzel hbrler vereceğizzzz

kızlar aslında bir yandan da korkuyorum ya varsa ve takviye ilaç almam gerekirse die 1 düşüğüm var nihayetinde ama burdaki poliklinikleride sevmiyorumm

ben medipole başlıcam bağcılarda yeni açıldı bilirsiniz orası iyi diyolar polikliniklere güvenemiyorum

ayyy ne bileyimmm. geçen hamileliğimde rüyalarıma yemek giriyodu. geviş getirir gibi ağzımı oynatarak uyanıyordum. inşallah yine öle olur...
benim kocamın çalıştığı yer ataerkil bi yapı, hep erkekler çalışıyo ve organizasyonları eşli yapmıyolar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…