Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

açsana kuzum geliriz biz çeneye

peki biz ne olcaz kızlar ocak bitince şubat mı yapcaz başlığı

kızlar hamile kalırsak eylül 2013 anneleri oluyoruz hepimiz

kızlar yıne bu baslıktan muhabbete devam ederiz subat mart nisan...

roseis canım üzülme en azından doktora göründn rahatladın biz ne olcaz belli degil beklıoz böyle

yok kız kandada çıkmaz belki daha 5 gün filan var reglime gaza geldim ya şaka yaptım ama birazda tırsmaya başladım ya benimki de iltihapsa ve ben yanlış hissediyosam

bence böyle düşünme herkesin durumu farklı canım ben bu sorunu daha öncede yaşadım oyüzden zaten doktor önce önünü keselim dedi ilaç verdi,inş senin böyle olmıcak güzel haberlerini alıcaz burda hepbirlikte

aminnn bitanemmmm can cıkmayınca umut kesilmiyo işte bende 1 gun geciktim die zil takıp oynıycam ama belkida baska sorun var bilemiyoruz pazartesi ak koyun kara koyun çıkıcak meydana

canım benim korkum ne biliyomusun siz hepiniz bi şekilde doktorlara görünmüşsünüz ben hiç gitmedim evlendikten sonra ne var ne yok hiç bilmiyorum o yüzden tırsıyorum seni duyunca değil yani genel bi korku var aşağı köyden haberim yok. doktorada gitmememin sebebi de kendimi o moda sokmamak daha 3-4 aydır çalışıoruz çünkü:18::18::18:

aminnn bitanemmmm can cıkmayınca umut kesilmiyo işte bende 1 gun geciktim die zil takıp oynıycam ama belkida baska sorun var bilemiyoruz pazartesi ak koyun kara koyun çıkıcak meydana

iyi düşünün iyi şeyler olsun ama bir taraftada olmama ihtimalini düşününki sonradan çok üzülmeyesiniz en zoruda bu kısmı zaten ben çok iyi biliyorum bu duyguyu allah sizlere yaşatmasın inş

canım daha yeni evlisin bebek için öncesinde doktora gitmeye gerek yok AMMMMAAAAAA kadın sağlığı açısından altı ayda bir mutlaka kontrole gitmelisin... smear testini mutlaka yaptırmalısın.....
lütfen bu konuyu ihmal etme ve en kısa zamanda bir doktora git...
evet kadın doğumcu koltuğu iğrenç bişey ama iyi bir doktorla o stres pek yaşanmıyor...
Çok kızdım sana şimdi bak önce sağlık....

olsun aslında bir kez gitsen ne var ne yok öğrensen için rahat olur en azından

iyi düşünün iyi şeyler olsun ama bir taraftada olmama ihtimalini düşününki sonradan çok üzülmeyesiniz en zoruda bu kısmı zaten ben çok iyi biliyorum bu duyguyu allah sizlere yaşatmasın inş

aminn bitanemmm hayırlısını versin rabbim işte günüm pazartesiymiş gibi düşünmeye çalışıyorum

Antiii çabuk acıkıyomusunnn bak ben 1 de yemek yedimm acıktım bi kaçgündür de böyle ben hep hastalanıcam gırtlağım acıldı die dşünüyodum

aminn bitanemmm hayırlısını versin rabbim işte günüm pazartesiymiş gibi düşünmeye çalışıyorum

en iyisini yapıyosun bende ona niyetlendim ama iki gecedir yatamıyorum sırt üstü yatıyorum belim ağrıyo yüz üstü yatıyorum karnım ağrıyo yan yatıyorum bacaklarım ağrıyo yatamıyodum hafta sonu gircek araya dayanamıcam die gittim aslında yoksa inanın gebelik belirtilerinin hepsi vardı bel ağrısı,kasık ağrısı,şefaf akıntı ara ara baş dönmesi mide bulantısı kasık batmaları vs vs sayabilirim dahaa dicem oki belirtilerede aldanmayın emi sonra üzülmeyin ben gibi

anadım bebeğim zaten hep aynı diyoruz ya rabbim tez zamanda kavuştursun bebeişlerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…