- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.081
selamsızlar sizi... evet lafım size ayvareçeli hn, zizag hn.
ay kuzum gel öpeyim kızmaabi işe bakıyom bi yazmaya çalışıyommm
kızz bismillah ne oldu
şekerim benim darılma sen bize.
ama ben ama ben senin ben geldim msjına BEĞEN i tıklamıştım
yok canım ben değildim de dün ve önceki gün arada bir girdim okumaya sadece o zaman senin gönderilerini okudum içimden geçirdim bu kız kesin hamile diye :)
telepatik olarak gönderdim düşüncemi...
kızlar şimdi hastaneden geldim araya hafta sonu giriyor diye gidiyim dedim bel ağrım çok fazlaydı çünkü, iykide gitmişim boş yere ümitlenmemişim doktor çok net gördüm dedi umurtalarını rahmini artık akraba olduk zaten adamla gide gele :)) bir kaç güne olursun rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama olmazsa gel bakalım yine dedi kist falan yok, çok az iltihap varmış onun içinde fitil verdi adetin bittikten sonra kullan bunları dedi korkulcak bişey yokmuş ama bebekde yokmuş malesef çok üzgünüm öbür ay içinde ümitsizim fitil falan kullancam artık şubata kaldım ben,inşş sizin güzel haberlerinizi alırımda bana motivasyon olur paylaşın mutlaka emi ..
kızlar şimdi hastaneden geldim araya hafta sonu giriyor diye gidiyim dedim bel ağrım çok fazlaydı çünkü, iykide gitmişim boş yere ümitlenmemişim doktor çok net gördüm dedi umurtalarını rahmini artık akraba olduk zaten adamla gide gele :)) bir kaç güne olursun rahim duvarın kalınlaşmış dedi ama olmazsa gel bakalım yine dedi kist falan yok, çok az iltihap varmış onun içinde fitil verdi adetin bittikten sonra kullan bunları dedi korkulcak bişey yokmuş ama bebekde yokmuş malesef çok üzgünüm öbür ay içinde ümitsizim fitil falan kullancam artık şubata kaldım ben,inşş sizin güzel haberlerinizi alırımda bana motivasyon olur paylaşın mutlaka emi ..
OYYY TEYZESİ YESİN ONU O DOLMA GİBİ BACAKLARINDANdiye severim de bakarım da ben yiğenimii
tamam öp de geçsin o zaman....
neyse kızmıyorum sana iki canlısın....
şaka yapıyorum canım :)
bu arada seni takip edemedim... sen de durumlar nedir? senden de alacak mıyız bu aralar güzel haber... inşallaaaah yaaaa....
inanın ki bu forumda aktif aklımda kalan bütün nicklere dua ediyorum kendime ederken...
öncelikle hoşgeldin canım. en azından için temiz çıkmış, bebişin önü yolu açık demek bu.
bi de keşke doktordan hamileliği etkilemeyecek bir fitil isteseydin, hani şu hamilelikte de kullanılanlardan. doktorun mu dedi fitil kullanınca ara ver diye.
ay şimdi gidicem doktora heee inşallah kızlar ya güzel hisleriniz beni bebişime kavuşturur ve hepimizi inşallah canlarım
canım ben doktora gitmiştim yılbaşından önce 18 mm yumurtan var dedi bana. ve bu ay yumurtladığımı da hissettim. çalışmları ona göre sıkı tuttum ama kısmet tabi.
daha 10 günüm var benim. gerçi kürtajdan sora reglim düzene oturmadığı için tam da tarih veremiyorum aslında...
AMİNNN canım inşallahhh allahım dualarımızı kabul eder.
aaaasen doktor mı gitcen. hadi bakalım iyi haberlerle dön bizeee
geçmiş olsun iltihabın geçsin olur inşallah bebişin
Roseis geçmiş olsun cnmmm en azından sağlıklı ve tertemizsinnn drun verdiyse fitili bebişi etkilemeyecek bişeydr belki alıcaz senden de güzel hbrler inşallahhh
yok kız kandada çıkmaz belki daha 5 gün filan var reglime gaza geldim ya şaka yaptım ama birazda tırsmaya başladım ya benimki de iltihapsa ve ben yanlış hissediyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?