- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.801
Neyse kızlar saat 4 ama ben eve gidiyorum. Yarın gelmezsem cinayet masasına iki paket sigara don atlet pijama getirin:)
Öperim gözlerinizden. Akşama yakalarım sizi inşallah.
Bu arada anti senin için yazdığım hiçbir şeye cevap vermemiş olsan da yineliyorum, içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor canım. İnşallah yarın kalbine göre sonuç çıkar. Çıkmazsa da üzülme, yavruna sarıl. Flyrey sen de bu kadar dert etme canım. Evet giderken melisa çayı al aktardan. Sinire birebir. Ben öyle yapıyorum.
roseis sen ne yaptın canım. Senin tembel bu ay inşallah çalışmıştır benimkinin aksine:))
Sevgiler hepinize canlar.
,aynen ya değiştirsin yaaaa
bu arada benim bi kankam var 9 yaşında kızı var hiç düşünmüyo aynı şeyi tekrar yaşamayamam o bebek ağlamalarını unuttum ben o halleri diyorrr
Neyse kızlar saat 4 ama ben eve gidiyorum. Yarın gelmezsem cinayet masasına iki paket sigara don atlet pijama getirin:)
Bu arada anti senin için yazdığım hiçbir şeye cevap vermemiş olsan da yineliyorum, içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor canım. İnşallah yarın kalbine göre sonuç çıkar. Çıkmazsa da üzülme, yavruna sarıl. Flyrey sen de bu kadar dert etme canım. Evet giderken melisa çayı al aktardan. Sinire birebir. Ben öyle yapıyorum.
roseis sen ne yaptın canım. Senin tembel bu ay inşallah çalışmıştır benimkinin aksine:))
kendine dikkat et elini kana bulama
bu aşamada kimse bitki çayı içmesin bence canlarımm
,
yawruş bizim apartmanda sağ sol alt üst bebek dun gece 1 gibi tam yata odamın üstü bebek odası bir ağama sesi eşim uyandı bebek ağlıyo dedi bendeki tepki bu gecede sen kalk oldu bastık kahkahayı uyuduk
canım benim skainim şimdi reglinin siniri zannedersemm ama daha tesrfi etmediler
ben kaçtım mesai bitti öpüldünüz kuzular
kızım sen sinirliyken bile bombasın yaaaa koptum gülmekteennnn :))))))
Fırına geldiğimde, ortalıkta ekmek görünmüyordu.
Eski bir dostum olan fırıncı:
- Biraz bekleyeceksin hocam, dedi.İki üç dakikaya kadar çıkartıyorum.
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken,içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selâm verdikten sonra:
- Ekmeklerimi alayım, dedi. Benim ikizler acıkmıştır.
Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört beş tane koydu. Ekmeklerden bazılarının altı yanmış,bazıları da her nedense şeklini kaybetmişti.
Fırıncıya doğru sokularak:
- Neden taze ekmek vermiyorsun? dedim. Biraz sonra çıkacak ya!..
Fırıncı:
-Bozuk ekmekleri kendisi istiyor,dedi.Çok fakir olduğundan, ona yarı fiyatına veriyorum.
- Kim bu adam? diye sordum.
- Kore gâzilerinden, dedi. Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince,ikiz torunlarını yanına almıştı.Yıllardır onlara bakıyor,hem de çok az bir maaşla.
Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum.
- Aradaki farkı ben vereyim, dedim. Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.Fırıncı, teklifimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük bir umursamazlıkla adamın torbasına doldururken:
- Çok şanslısın hacı amca, dedi. Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek vereceğim.
Yaşlı adam, bir evlât sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken:
- Allah senden razı olsun evladım,dedi.Bugün onların doğum günleri olduğunu nereden anladın?
bişey sorcam size kızlar aklıma takıldı da diyelim geç yumurtladık adette buna göre daha geç olabilirmi bilgisi olan varmı ?
canım işte benimde bununla iligli bir bilgim yok şimdi düz mantık düşünürsek yumurtladıktan 14 gun sonra hasta oluyoruz ahanda bundan gerisini bilmiyorum
bende bu kadarını biliyorum ne yalan söyliyim ama bu 14 gün değişmezmi ki yahuu bende hala bişey yok tüm ihtimalleri düşünmeye başladım sonradan üzülmektense diye(
kandan baktırdın mı hayatım sen yazdıysan kbakma hikayelere daldım unuttum şimdi
yok batım bugündü işte hala gelenim gidenim yok o yüzden dedim zaten diyorum belki geç yumurtlamışımdır o yüzden geç olcaktır falan beklerim biraz daha yaptırmam hemen kan testi salıya kadar beklerim büyük ihtimalle o da olmazsam ama olcam gibi hissediyorum malesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?