Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kendine dikkat et elini kana bulama

bu aşamada kimse bitki çayı içmesin bence canlarımm

aynen ya değiştirsin yaaaa
bu arada benim bi kankam var 9 yaşında kızı var hiç düşünmüyo aynı şeyi tekrar yaşamayamam o bebek ağlamalarını unuttum ben o halleri diyorrr
,

yawruş bizim apartmanda sağ sol alt üst bebek dun gece 1 gibi tam yata odamın üstü bebek odası bir ağama sesi eşim uyandı bebek ağlıyo dedi bendeki tepki bu gecede sen kalk oldu bastık kahkahayı uyuduk

canım benim skainim şimdi reglinin siniri zannedersemm ama daha tesrfi etmediler

kuzum valla kacırdıgm cook mesaj oluyo özür dileriiminşallah hissettiğin gibi olur yaaa

kızım sen sinirliyken bile bombasın yaaaa koptum gülmekteennnn :))))))

canım benim her gün ziyaretine gelcem merak etme elini korkak alıştırma şaka bi yana bak bende sinir oldum şimdi ama erkek milleti işte okadar ilaç sokuyosun bünyene biraz gör de sende elinden geleni yap dimi ama yok onlar zaten hep üzgünler,sıkma canını fırçanı kay geç arkandayım benim bat bugundü canım ama gelen giden yok şuan için kasık ağrımda çok yok ama belim çok ağrıyo dün gece çok zor uyudum bu yüzden birde akıntım var ama,pek ümidim yok bebiş konusunda bu ay zorla tuttum kolundan çalıştırdım ama bilmiyorum ki canım hakkımızda hayırlısı bizden bişe çıkmıyo hamiş kalanlarla seviniyoruz işte burda...

Son düzenleme:
KEYİFLİ BİR HİKAYE

Boru Yetmedi Ağam:)

Bir araştırma için bir araya gelen fizikçi,kimyager,matematikçi ve tarihçi açık bir arazide araştırma yapmaktadır.

Aniden bastıran yağmurdan korunmak için bir köylünün barınağına sığınırlar.

Köylü birşeyler ikram edebilmek için dışarıya çıkar.İçerideki herkesin dikkatini birşey çeker.

Soba yerden 1 metre yüksekte ve altında taş kalıplar bulunmaktadır.

Fizikçi hemen yorum yapar.
Adam sobayı yükselterek konveksiyon akımını güçlendirmiş ve odanın daha çabuk ısınmasını sağlamıştır.

Matematikçi buna itiraz edip,
Hayır!Adam sobayı odanın tam merkezine koyarak her tarafın eşit ısınmasını sağlamıştır.

Kimyacı ise
Bu mümkün değil!Adam sobayı yükselterek hem daha çabuk yakılmasını sağlamış hem de aktivasyon enerjisini düşürmüştür.

Tarihçinin yorumu ise daha farklıdır.
Adam ilkel benlikten kalan ateşe tapma biçimini modernize ederek onu yükseltmekle saygısını göstermiştir.

Tartışmalar sürerken köylü içeriye girer.Dayanamaz ve köylüye neden sobanın yüksekte olduğunu sorarlar.

Cevap çok basittir.
Boru yetmedi ağam!:)

Fırına geldiğimde, ortalıkta ekmek görünmüyordu.

Eski bir dostum olan fırıncı:

- Biraz bekleyeceksin hocam, dedi.İki üç dakikaya kadar çıkartıyorum.

Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken,içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selâm verdikten sonra:

- Ekmeklerimi alayım, dedi. Benim ikizler acıkmıştır.

Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört beş tane koydu. Ekmeklerden bazılarının altı yanmış,bazıları da her nedense şeklini kaybetmişti.

Fırıncıya doğru sokularak:

- Neden taze ekmek vermiyorsun? dedim. Biraz sonra çıkacak ya!..

Fırıncı:

-Bozuk ekmekleri kendisi istiyor,dedi.Çok fakir olduğundan, ona yarı fiyatına veriyorum.

- Kim bu adam? diye sordum.

- Kore gâzilerinden, dedi. Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince,ikiz torunlarını yanına almıştı.Yıllardır onlara bakıyor,hem de çok az bir maaşla.

Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum.

- Aradaki farkı ben vereyim, dedim. Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.Fırıncı, teklifimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük bir umursamazlıkla adamın torbasına doldururken:

- Çok şanslısın hacı amca, dedi. Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek vereceğim.

Yaşlı adam, bir evlât sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken:

- Allah senden razı olsun evladım,dedi.Bugün onların doğum günleri olduğunu nereden anladın?

İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir. Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk görürler. Berber, iş adamının kulağına fısıldar;

"Bu çocuk var ya, dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."

Berber çocuğa seslenir:

"Ali, buraya gel!".

Bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber iş adamının kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk bir banknot olduğu halde çocuğa sorar:

"Hangisini istiyorsan alabilirsin?"

Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır. Berber iş adamına döner ve gülerek:

"Gördün mü? Sana söylemiştim." der.

Tıraş bitince iş adamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.

Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :

- Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"

Allah'ın bile insanlar hakkındaki hükmünü, ömürleri sona erdikten sonra verdiğine inanırken... Biz kim oluyoruz da insanları bir kaç kez görmek, iki-üç yazı okumak, birkaç dedikodu dinlemekle yargılama hakkına sahip olabiliyoruz!.

acıklı bir hikaye insanın içi burkuluyo böyle şeyler duyunca

Yozgatta bir kadın çalışmak için tarlaya gider ve küçük çocuğunu da kendisiyle götürür. Çocuğu bir ağacın gölgesine oturtur ve kendisi çalışmaya başlar.

Bir süre sonra Çocuk acıkır, annesi karnını doyurması için süt ve ekmek verir kendisine. Çocuk bunları yerken, sütün kokusunu alan bir yılan gelir. Çocuk yılanı görür ama karışmaz, seyreder. Yılan süte doğru uzanır ve içmeye başlar. Bunu gören çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına birtane vurur ve şöyle der:

"Ekmaanen ye ekmaanen" :)

bişey sorcam size kızlar aklıma takıldı da diyelim geç yumurtladık adette buna göre daha geç olabilirmi bilgisi olan varmı ?

canım işte benimde bununla iligli bir bilgim yok şimdi düz mantık düşünürsek yumurtladıktan 14 gun sonra hasta oluyoruz ahanda bundan gerisini bilmiyorum

canım işte benimde bununla iligli bir bilgim yok şimdi düz mantık düşünürsek yumurtladıktan 14 gun sonra hasta oluyoruz ahanda bundan gerisini bilmiyorum

bende bu kadarını biliyorum ne yalan söyliyim ama bu 14 gün değişmezmi ki yahuu bende hala bişey yok tüm ihtimalleri düşünmeye başladım sonradan üzülmektense diye (

bende bu kadarını biliyorum ne yalan söyliyim ama bu 14 gün değişmezmi ki yahuu bende hala bişey yok tüm ihtimalleri düşünmeye başladım sonradan üzülmektense diye (

kandan baktırdın mı hayatım sen yazdıysan kbakma hikayelere daldım unuttum şimdi

kandan baktırdın mı hayatım sen yazdıysan kbakma hikayelere daldım unuttum şimdi

yok batım bugündü işte hala gelenim gidenim yok o yüzden dedim zaten diyorum belki geç yumurtlamışımdır o yüzden geç olcaktır falan beklerim biraz daha yaptırmam hemen kan testi salıya kadar beklerim büyük ihtimalle o da olmazsam ama olcam gibi hissediyorum malesef (

bende olucam gibi hissediyorum kuzum hayırlısı neyse o olsun hepimiz için bende p.tesiye kadar zaman verdim kendime bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…