Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba kızlar, kaldığım yerden okuyayım dedim topik salya sümük. Neyse ki sonunda halayı kurmuşsunuz. Size bir zurnacı lazım diye yettim gayri.

Sevo can tebrik ederim canım. AGörünce çok sevindim. Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.

Size neşe yakışıyor be ya. Öfke işini bana bırakın bütün sinirinizi bana yükleyin zira akşam eve gidince kanepede uyuyan kocamı boğacağım. Öfkem geçmemeli. Kimseye demeyin ama

hoşgeldin bebeğim zurnacımız oll seve seve çekeriz halayı da sen neye kızdın bu kadarrr ben sinirle kocaya bi hööötledim sesi çıkmıyo o saatten berii

anammm nedenkş yavru

hoşgeldin bebeğim zurnacımız oll seve seve çekeriz halayı da sen neye kızdın bu kadarrr ben sinirle kocaya bi hööötledim sesi çıkmıyo o saatten berii

Yavrum siz boşuna adamlara kızıyorsunuz. Benimki ayrı bir illet. İki aydır iğne ilaç, iğne ilaç, adam tam iş zamanı gece çalışmaya dönüyor:96:Ahmak aklıma yanayım. Rahat battı dedikleri şey bu olsa gerek. Neme lazım çocuk Bir de mesaj atıyo çok üzgünmüş. Eve gidince göstereceğim ona nasıl üzülünürmüş

ahhh kuzuummmmmmm bizimki naz kapris işte sen haklıymışsın da vardiya değişme sansı yokmuydu ki acaba :44::44:

ahhh kuzuummmmmmm bizimki naz kapris işte sen haklıymışsın da vardiya değişme sansı yokmuydu ki acaba :44::44:

aynen ya değiştirsin yaaaa
bu arada benim bi kankam var 9 yaşında kızı var hiç düşünmüyo aynı şeyi tekrar yaşamayamam o bebek ağlamalarını unuttum ben o halleri diyorrr

Neyse kızlar saat 4 ama ben eve gidiyorum. Yarın gelmezsem cinayet masasına iki paket sigara don atlet pijama getirin:)

Öperim gözlerinizden. Akşama yakalarım sizi inşallah.

Bu arada anti senin için yazdığım hiçbir şeye cevap vermemiş olsan da yineliyorum, içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor canım. İnşallah yarın kalbine göre sonuç çıkar. Çıkmazsa da üzülme, yavruna sarıl. Flyrey sen de bu kadar dert etme canım. Evet giderken melisa çayı al aktardan. Sinire birebir. Ben öyle yapıyorum.

roseis sen ne yaptın canım. Senin tembel bu ay inşallah çalışmıştır benimkinin aksine:))

Sevgiler hepinize canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…