- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.781
herşeyi yaparım size elektrik tesisatı bile çekerim ama elim şiş tığ tutmazBen doğuriim szi birer tane örersiniz artık bizede
kızlarr iki dk boş bıraktım hemen kurmuşsunuz halayıııı
delisin sen yaaa
yirim gız ben o parnaklarınıııı
Canım benimmmm
Annemle k.valide konusund aşanslıyım bende umudum onlar yarışırlar artık birbirleriyleee
bende örerim kız olursa çok güzel patik sandaletler var onlardan örerim tığla :)
Sabah ağlayıp zırlıyodum şimdi meydanın delisi kesildimmm
UUYYYYŞŞŞŞŞŞŞ NE sanslıyım yaaaaaaaaa kurbanınız olurum la sizinnn
Merhaba kızlar, kaldığım yerden okuyayım dedim topik salya sümük. Neyse ki sonunda halayı kurmuşsunuz. Size bir zurnacı lazım diye yettim gayri.
Sevo can tebrik ederim canım. AGörünce çok sevindim. Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
Size neşe yakışıyor be ya. Öfke işini bana bırakın bütün sinirinizi bana yükleyin zira akşam eve gidince kanepede uyuyan kocamı boğacağım. Öfkem geçmemeli. Kimseye demeyin ama
sen gülde biz sana bebek arabası bile örerizzzz :):)): örgüden bebek arabası hayalll edin
Merhaba kızlar, kaldığım yerden okuyayım dedim topik salya sümük. Neyse ki sonunda halayı kurmuşsunuz. Size bir zurnacı lazım diye yettim gayri.
Sevo can tebrik ederim canım. AGörünce çok sevindim. Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
Size neşe yakışıyor be ya. Öfke işini bana bırakın bütün sinirinizi bana yükleyin zira akşam eve gidince kanepede uyuyan kocamı boğacağım. Öfkem geçmemeli. Kimseye demeyin ama
etiim oldu vallaaaaaa çokta güzel olduuuu ehehehehehehehe
hoşgeldin bebeğim zurnacımız oll seve seve çekeriz halayı da sen neye kızdın bu kadarrr ben sinirle kocaya bi hööötledim sesi çıkmıyo o saatten berii
cinsiyeti belli olsun yeğenimin ben örücemmmmm
Yavrum siz boşuna adamlara kızıyorsunuz. Benimki ayrı bir illet. İki aydır iğne ilaç, iğne ilaç, adam tam iş zamanı gece çalışmaya dönüyor:96:Ahmak aklıma yanayım. Rahat battı dedikleri şey bu olsa gerek. Neme lazım çocukBir de mesaj atıyo çok üzgünmüş. Eve gidince göstereceğim ona nasıl üzülünürmüş
ahhh kuzuummmmmmm bizimki naz kapris işte sen haklıymışsın da vardiya değişme sansı yokmuydu ki acaba :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?