Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar
bayadır gelemiyorum neler kaynattınız?
bu sabah karnım da yumurtalık mı artık bilmiyoru bir sancı ağladım ağrımdan doktora gidecektim geçmeye başladı sonra.
Çok fecii bir sancıydı ayakları üşüt üşüt sonra olacağı bu

Merhaba hanimlar,

bizde niyetlendik bu ay...Hayirlisi olsun bakalim! Hesaplamalar tamam ama yumurtlamayi yakalamak kismet isi artik...Mevlam ne eylerse, güzel eyler..!!

Merhaba hanimlar,

bizde niyetlendik bu ay...Hayirlisi olsun bakalim! Hesaplamalar tamam ama yumurtlamayi yakalamak kismet isi artik...Mevlam ne eylerse, güzel eyler..!!
merhaba canım inş bu ay güzel haber alırsın valla ben kullanmadım ama arkadaşların çoğu ovulosyon testi kullanarak yumurtlamayı yakalıyor vee son hızla çalışıyrlar

merhaba canım inş bu ay güzel haber alırsın valla ben kullanmadım ama arkadaşların çoğu ovulosyon testi kullanarak yumurtlamayı yakalıyor vee son hızla çalışıyrlar

Tesekkür ederim canim. Daha bu ilk denememiz oldugu icin ovulasyon testi almak istemedim ve insallah ta gerek duymam..Adetim baya düzenli oldugu icin hesaplarimi ona göre yaptim. Bu gibi testlerin güvenirliligi ne kadar yüksek acaba? Birde idrarla yapilan ovulasyon testimi daha iyi, yoksa tükürük ile yapilan mi?

rica ederim cnm kaç yıllık evlisin nezamandır düşünüyosun :44:valla arkadaşlar idrarla yapılanı kullanıyorlar ben kullanmadıgım için bişi diyemicem canım:26:

ahhh canımm sudemervem dadlım gıymatlımben yakında katil olacam aynı mapusa düşek baribirbirimize yoldaş oluruz gııınasılsın cnm iyimisin

rica ederim cnm kaç yıllık evlisin nezamandır düşünüyosun :44:valla arkadaşlar idrarla yapılanı kullanıyorlar ben kullanmadıgım için bişi diyemicem canım:26:

3,5 yili geciyor evliligimiz. Mayis ayinda ben korunmayi biraktim, esim korundu ama artik hepten biraktik..! Insani biraz strese sokuyor ama kismette ne varsa o olur zaten..! Bu ay normalde adetim 18. gelmeli ama gelmemesini arzu ediyoruz.. Su günler benim yumurtlama dönemim aslinda...!

sudemerve çatlatma iğnesini sen mi kullanmıştın?

kimdi o:44:

fiyatını ve nasıl kullanıldığını soracaktım da bilen var mı

canım hoşgeldin öncelikle,ben önce tükürükten yapılandan aldım bir sürü para bayılarak ama gördümki hiç bir işe yaramıyo yani kullanım klavuzunda gösterdikleri şekillerden bir gün bile çıkmadı yani kullanışlı değil hiç tavsiye etmem onun yerine idrardan yapılanları tercih et bence hem daha ekonomik hem daha işe yarar,umarım işine yaramıştır :2:

hayırlısı olsun hakkın inş bu ay müjdeli haberini alırsın

ben gelşdim beyaaa özlediniz mi bakem beniiiii...
nassınız bacılarımmm.
ben 2 gündür başka bi yerde görevliydim. o yüzden giremedim internete.
neler yaptınız bakemm.
BUGÜN 3 OCAKKKKK varmı çatlayan patlayan, çift görennnn...
ben çatladım (yani öyle umuyorum) çalışmaları tamamladım. artık bekliycem günümü ilk aydan tutturacağımı sanmıyorum amaaa kısmet bakalımm.
iyi düşünelim iyi olsun di mi

Son düzenleme:
hamiş listenizi bi kez daha yenilemeniz gerikicek teyzoşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm

canımmm çok tebrik ederim allahım önce pıt pıtları duyurmayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
bana fal bakacak yok mu diyip duruyodun. kuzum senin falın fallanmış zatenn

Özledik bebeğim özlemezmiyiz

bende daha gelen giden yok

Özledik bebeğim özlemezmiyiz

bende daha gelen giden yok

ben de özledimmm siziiii
amaannn gelmesin şeker. gelmesini isteyen kim. onun yerine bebiş gelsin
ben anti ve senden ümitliyim bu ay. hatta yazılanlara şöle bi baktım antiden de şüpheliyim. varf mı ki bi şey emin değil de demiyo bizee :26:

kızlar son 6 gün :) hadi 2. kez hamileyimmm 2. kuzum geliyor diyebiliyim inş.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

hoş geldin kuzcummm

bişey sorcam size kızlar aklıma takıldı da diyelim geç yumurtladık adette buna göre daha geç olabilirmi bilgisi olan varmı ?

Evet canım. Yumurtladığın günün üzerine tam 14 gün sayacaksın. Yumurtlamaolduktan sonra sarı bir cisim oluşuyor. Onun ömrü 14 gün. Gebelik oluşmazsa 14.günün sonunda rahim duvarlarını gömülüyor ve adet başlıyor canım. Amma biliyorum yavv:))) Bu arada bu mesajı Silivriden yazıyorum:))) Yan hücrede ergenekoncular var:)) Havalı bir yer istedim burayı tavsie ettiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…