- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.761
nasıl kız örneği kolay mı bari bende severim örgüyü flnhoppaa haydiii tey teyyy
bu arada bu örgülü kadını görünce örgüm aklıma geliyor bebek yeleği örmekteyim
amma kudurukuz heee ölüyü diriltiriz valla :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
OLDUDA TUTUNAMADI GARİBİMMMMRABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH
olsun sen hepimizi kurdelalı görşu zıplayanların hepsi kız olsa sen ben anti olurduk halay grubu düğünlere gidilir:118::118::118::118::118::118::118:
şu zıplayanların hepsi kız olsa sen ben anti olurduk halay grubu düğünlere gidilir:118::118::118::118::118::118::118:
sondaki benım tarzımı yansıtıyo içindeki canavarı cıkartmaya calısıo zavallım
olsun sen hepimizi kurdelalı gör
sondaki benım tarzımı yansıtıyo içindeki canavarı cıkartmaya calısıo zavallım
kardeşlerine yol açmış meleğinn
boyundan örüyorum ben kayınvalidem yardım etti yeni yeni başladım örgüye kolay ama sen biliyosan kesin yaparsın ebruli ip zaten Eki Görüntüle 594320
ortadaki alicanda ben olurum kız fatma bak kadro tamam geç bastakide sensin
amin inşşş kuzummmm ( kurban olurum o meleğimede kardeşlerinede )
kızımda da var buna benzer yakadan baslayıp bütün olarak gidiyor bılıyorum bu örneği ayrıca cok hoş duruyo
herşeyi yaparım size elektrik tesisatı bile çekerim ama elim şiş tığ tutmazkızımda da var buna benzer yakadan baslayıp bütün olarak gidiyor bılıyorum bu örneği ayrıca cok hoş duruyo
herşeyi yaparım size elektrik tesisatı bile çekerim ama elim şiş tığ tutmazBen doğuriim szi birer tane örersiniz artık bizede
[sıze=3]fulyacım sen yarın kan tahlili yaptırck mısın[/sıze]:18::18::18::18::18::18:
ayıp ettinn şekeriim yıgenimeee örmem mi ayool
yirim gız ben o parnaklarınıııı
Canım benimmmm
Annemle k.valide konusund aşanslıyım bende umudum onlar yarışırlar artık birbirleriyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?