- Konu Sahibi antidepresif
- #5.821
Ben kaçtım gacılarrrr kendinize iyi bakınnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım inş bu ay güzel haber alırsın valla ben kullanmadım ama arkadaşların çoğu ovulosyon testi kullanarak yumurtlamayı yakalıyor vee son hızla çalışıyrlarMerhaba hanimlar,
bizde niyetlendik bu ay...Hayirlisi olsun bakalim! Hesaplamalar tamam ama yumurtlamayi yakalamak kismet isi artik...Mevlam ne eylerse, güzel eyler..!!![]()
merhaba canım inş bu ay güzel haber alırsın valla ben kullanmadım ama arkadaşların çoğu ovulosyon testi kullanarak yumurtlamayı yakalıyor vee son hızla çalışıyrlar![]()
rica ederim cnm kaç yıllık evlisin nezamandır düşünüyosun :44:valla arkadaşlar idrarla yapılanı kullanıyorlar ben kullanmadıgım için bişi diyemicem canım:26:Tesekkür ederim canim. Daha bu ilk denememiz oldugu icin ovulasyon testi almak istemedim ve insallah ta gerek duymam..Adetim baya düzenli oldugu icin hesaplarimi ona göre yaptim. Bu gibi testlerin güvenirliligi ne kadar yüksek acaba? Birde idrarla yapilan ovulasyon testimi daha iyi, yoksa tükürük ile yapilan mi?
ahhh canımm sudemervem dadlım gıymatlımMerhaba kızlar, kaldığım yerden okuyayım dedim topik salya sümük. Neyse ki sonunda halayı kurmuşsunuz. Size bir zurnacı lazım diye yettim gayri.
Sevo can tebrik ederim canım. AGörünce çok sevindim. Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
Size neşe yakışıyor be ya. Öfke işini bana bırakın bütün sinirinizi bana yükleyin zira akşam eve gidince kanepede uyuyan kocamı boğacağım. Öfkem geçmemeli. Kimseye demeyin ama![]()
rica ederim cnm kaç yıllık evlisin nezamandır düşünüyosun :44:valla arkadaşlar idrarla yapılanı kullanıyorlar ben kullanmadıgım için bişi diyemicem canım:26:
sudemerve hap kullandı hatırladığım kadarı ile :26:sudemerve çatlatma iğnesini sen mi kullanmıştın?
kimdi o:44:
fiyatını ve nasıl kullanıldığını soracaktım da bilen var mı![]()
Tesekkür ederim canim. Daha bu ilk denememiz oldugu icin ovulasyon testi almak istemedim ve insallah ta gerek duymam..Adetim baya düzenli oldugu icin hesaplarimi ona göre yaptim. Bu gibi testlerin güvenirliligi ne kadar yüksek acaba? Birde idrarla yapilan ovulasyon testimi daha iyi, yoksa tükürük ile yapilan mi?
hayırlısı olsun hakkın inş bu ay müjdeli haberini alırsın3,5 yili geciyor evliligimiz. Mayis ayinda ben korunmayi biraktim, esim korundu ama artik hepten biraktik..! Insani biraz strese sokuyor ama kismette ne varsa o olur zaten..! Bu ay normalde adetim 18. gelmeli ama gelmemesini arzu ediyoruz..Su günler benim yumurtlama dönemim aslinda...!
hamiş listenizi bi kez daha yenilemeniz gerikicek teyzoşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm![]()
ben gelşdim beyaaaözlediniz mi bakem beniiiii...
nassınız bacılarımmm.
ben 2 gündür başka bi yerde görevliydim. o yüzden giremedim internete.
neler yaptınız bakemm.
BUGÜN 3 OCAKKKKKvarmı çatlayan patlayan, çift görennnn...
ben çatladım (yani öyle umuyorum) çalışmaları tamamladım. artık bekliycem günümüilk aydan tutturacağımı sanmıyorum amaaa kısmet bakalımm.
iyi düşünelim iyi olsun di mi![]()
Özledik bebeğim özlemezmiyiz
bende daha gelen giden yok![]()
hoş geldin kuzcummmben gelşdim beyaaaözlediniz mi bakem beniiiii...
nassınız bacılarımmm.
ben 2 gündür başka bi yerde görevliydim. o yüzden giremedim internete.
neler yaptınız bakemm.
BUGÜN 3 OCAKKKKKvarmı çatlayan patlayan, çift görennnn...
ben çatladım (yani öyle umuyorum) çalışmaları tamamladım. artık bekliycem günümüilk aydan tutturacağımı sanmıyorum amaaa kısmet bakalımm.
iyi düşünelim iyi olsun di mi![]()
bişey sorcam size kızlar aklıma takıldı da diyelim geç yumurtladık adette buna göre daha geç olabilirmi bilgisi olan varmı ?