- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.841
sudemerve çatlatma iğnesini sen mi kullanmıştın?
kimdi o:44:
fiyatını ve nasıl kullanıldığını soracaktım da bilen var mı
selam kızlar
bayadır gelemiyorum neler kaynattınız?
bu sabah karnım da yumurtalık mı artık bilmiyoru bir sancı ağladım ağrımdan doktora gidecektim geçmeye başladı sonra.
Çok fecii bir sancıydı ayakları üşüt üşüt sonra olacağı bu
ahhh canımm sudemervem dadlım gıymatlımben yakında katil olacam aynı mapusa düşek bari birbirimize yoldaş oluruz gııı nasılsın cnm iyimisin
görevini başarı ile tamamladın sanırım canımŞu mesajları tekte toplamayyı da öğrenemedim gitti:)
Canım sorma valla. Ben boşverdim. Zaten çok istemiyordum. Bu aydan sonra tek bir hap yutmamaya ve diyetisyene gidip boşu boşuna aldığım kiloları vermeye kararlıyım. Demek benim için hayırlısı buymuş. Sende de mi aynı dert var
Şu mesajları tekte toplamayyı da öğrenemedim gitti:)
Canım sorma valla. Ben boşverdim. Zaten çok istemiyordum. Bu aydan sonra tek bir hap yutmamaya ve diyetisyene gidip boşu boşuna aldığım kiloları vermeye kararlıyım. Demek benim için hayırlısı buymuş. Sende de mi aynı dert var
Evet canım. Yumurtladığın günün üzerine tam 14 gün sayacaksın. Yumurtlamaolduktan sonra sarı bir cisim oluşuyor. Onun ömrü 14 gün. Gebelik oluşmazsa 14.günün sonunda rahim duvarlarını gömülüyor ve adet başlıyor canım. Amma biliyorum yavv:))) Bu arada bu mesajı Silivriden yazıyorum:))) Yan hücrede ergenekoncular var:)) Havalı bir yer istedim burayı tavsie ettiler:)
yaw ben neyi kaçırdım ne silivrisi ne yan hücresi. kim attı şeker seni oraya...
gerçi yakındır benim de oralara düşmem. koğuşta voltayı birlikte atarızzira bugün ben de çok sinirliyim.
sevgili kayınvalideciğim sağolsun
daha önce yazdım mı bilmiyorum ama eşimin hortumcu bir ailesi var. düğünde takılan paralar, küçük altınlar hepsi onlara gitti. son 2,5 yıldır düzenli olarak para gönderiyoruz onlara. utanmadan bi de aramış daha da istiyolar.
eşimden çıkardım hıncımı tabi. dedim biz bu bebek işini erteleyelim. senin ailene para göndermekten biz zor geçiniyoz, bebeğe nasıl bakıcaz, sağlık giderlerini nasıl karşılacaz diye. bozuldu tabi. ama bozulsa ne çare para gidiyo.
:26:evet canım aynı dert bendede ama benimkisi hem en çok isteyen kendisiŞu mesajları tekte toplamayyı da öğrenemedim gitti:)
günaydın kızlar..............
ben de özledimmm siziiii
amaannn gelmesin şeker. gelmesini isteyen kim. onun yerine bebiş gelsin
ben anti ve senden ümitliyim bu ay. hatta yazılanlara şöle bi baktım antiden de şüpheliyim. varf mı ki bi şey emin değil de demiyo bizee :26:
kızlar son 6 gün :) hadi 2. kez hamileyimmm 2. kuzum geliyor diyebiliyim inş.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
Evet canım. Yumurtladığın günün üzerine tam 14 gün sayacaksın. Yumurtlamaolduktan sonra sarı bir cisim oluşuyor. Onun ömrü 14 gün. Gebelik oluşmazsa 14.günün sonunda rahim duvarlarını gömülüyor ve adet başlıyor canım. Amma biliyorum yavv:))) Bu arada bu mesajı Silivriden yazıyorum:))) Yan hücrede ergenekoncular var:)) Havalı bir yer istedim burayı tavsie ettiler:)
günaydın bebişler herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar dilerim
yaw ben neyi kaçırdım ne silivrisi ne yan hücresi. kim attı şeker seni oraya...
gerçi yakındır benim de oralara düşmem. koğuşta voltayı birlikte atarızzira bugün ben de çok sinirliyim.
sevgili kayınvalideciğim sağolsun
daha önce yazdım mı bilmiyorum ama eşimin hortumcu bir ailesi var. düğünde takılan paralar, küçük altınlar hepsi onlara gitti. son 2,5 yıldır düzenli olarak para gönderiyoruz onlara. utanmadan bi de aramış daha da istiyolar.
eşimden çıkardım hıncımı tabi. dedim biz bu bebek işini erteleyelim. senin ailene para göndermekten biz zor geçiniyoz, bebeğe nasıl bakıcaz, sağlık giderlerini nasıl karşılacaz diye. bozuldu tabi. ama bozulsa ne çare para gidiyo.
günaydın kızlar..............
gunaydın iremimmmmmmmmmmmnasılsın kuzummm
kuzummmm bugun kan testi yapıcak die bliyorum bende gelmezse p.tesi yaptırıcam test
amin canım inşallahhhh
bana yakınlaştın desene görüş günlerini bildir mutlaka geleceğimmmm
gunaydın yawruşummm hayırlı cumalar
oyy oyyy oyyyy benim ballı lokmam çok sinirli yerim seniii ama haklısın yerden göğe kadar
Evlat isteyenlere sağlıklı,sıhatli, hayırlı evlatlar nasip eyle YARABBİM... HAYIRLI CUMALAR...
moralim sıfır olmasının dışında iyiyim, bekliyorum kırmızıları işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?