Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet gelsin kırmızılarrr gitcem dra da genek kontrol sonra vurcam kendimi diete spora allah ne verdiyse
[sıze=3]canım senin yine bir umudun var benim bu ay o da kalmadı[/sıze]

cnm hissediyorum ama ağrısı sancısı var suan bende

Ayrıca ay sonunda eşimin tarafından sünnet düğünü var kesin zayıflamam lazım madem gebe gidemiyorum zayıf gitmeliyim o düğüne

kızlar şu anda yanımda hayatımın aşkı var kız kardeşimin oğlu daha 3 aylık ben annemlerdeyim şimdi kardeşimle annem dışarı çıktılarr o da benimle kaldıı bir görseniz çokk tatlı yerim ben onu yaaa eğer benim çocuğum yaşasaydı benimkide aynı onunla yaşıt olacaktı neyse resim ekleyebilirsem ekleyimmm

benimdeee

ahh yawruum baldır o şimdii baaal

canımmmm çok tatlıııı Allah nazarlardan saklasınnnn

yitirdiklerimizi hep bu şekilde anıyoruz işte eğer yaşasaydı eğer hamileliğim devam etseydi işte bu sebepten ki rabbim kucağımıza sağlıklı bir bebek nasip etsin

amin canıım ben kız kardeşimle aynı anda hamile kalmıştık ben kürtajdn sonra onun hamileliği devam etti gözümün önündeydi yani hep tuhaf bir duygu

test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

yapsana anticim bende çok merak ettim şimdi

amin canıım ben kız kardeşimle aynı anda hamile kalmıştık ben kürtajdn sonra onun hamileliği devam etti gözümün önündeydi yani hep tuhaf bir duygu

yapsana anticim bende çok merak ettim şimdi

canım senin için epey üzücü olmuştur farklı bi duygu bu kıskanmak değil kesinlikle kimse yanlış anlamasın ama içini acıtıyo insanın devam etseydi şöyle olucaktı böyle olucaktı die Rabbim cümlemize sabır ve tez zamanda bebişlerini nasip etsin (amin)

Ben beğendim güzel kombin :)

Anticim neyi bekliyosun yapp test anyayı konyayı görelim

aldım gitti kızlar umarım bende güzel taşıyabilirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…