• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

​kızlar o mide bbulantısı ve hatta baş dönmesi bende de var hem regl oluyorum hemde başım dönüyor hem midem bulanıyor hatta babam yüzüme baktı dün midem bulanınca acaba hamile miyim d,ye ama malesef değilim

[sıze=3]​kızlar o mide bbulantısı ve hatta baş dönmesi bende de var hem regl oluyorum hemde başım dönüyor hem midem bulanıyor hatta babam yüzüme baktı dün midem bulanınca acaba hamile miyim d,ye ama malesef değilim[/sıze]

heee annemde bana ayakta uyuyorum die aynını direkd edi bebeişte uyutur !!! Bende dedim olmayn bebiş nasıl uyutsun :31::31::31::31::31::31:

amin canım bana umut oldun bende erken test yapmak istiyodum senden cesaret aldım

ne zaman yapıyosun test??

eritcezzz ona yoğunlaşıcazzzz bi bakıcaz gelmiş bebişlerrrr :16::16::16::16::16:

evet yaa hep bebek bebek olmaz ki biraz da farklı amaçlarımız olsun dimi:)) Bebiş de sessiz sakin yerleşsin oraya

bilmiyorum ki neden bulanıyo sabah açlıktan sandım kahvaltı ettim ama hala bulanıyo :50::50:

kaç gün geciktin ki sen? yediğin bişey mi dokundu ki? Ayyyy bilemedim kikiii

ne zaman yapıyosun test??

evet yaa hep bebek bebek olmaz ki biraz da farklı amaçlarımız olsun dimi:)) Bebiş de sessiz sakin yerleşsin oraya

kaç gün geciktin ki sen? yediğin bişey mi dokundu ki? Ayyyy bilemedim kikiii
1 ocak bat bu durumda iki gün geciktim üşütmüşte olabilirim bilemedim :53:

Back
X