- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.681
burada canım pazar dönck
[sıze=3]kızlar ben geldim nasılsınız anti ve funda biraz sakin olun tatlılarım stres yapmayın lütfen çok kızarım haaaa[/sıze]
canım benimdarısı sırasıyla hepinizin başına
[sıze=3]yettim hemen evet aynen öyle kuzummm[/sıze]
yelizim sakin olucam ama bana funda demeFulya yım yaa bennnnnn
midem bulanıyo
[sıze=3]
tatlım özür dilerim [/sıze][sıze=3]hep sevonun yüzünden oldu [/sıze] [sıze=3]altta funda yazmıştı kusura bakma tatlımmm[/sıze]
midem bulanıyo
midem bulanıyo
farkettim bitanemmm sevoo bebiş sevincinden şaşırmıştır die ses etmedimmmmGel bi sarılalımmmm
olmadım bekliyorum :26:aaa nasıl yani regl olmuştun dimi sen
hııııSevoya kızma bana kız olacak iş değil
[sıze=3]​kızlar o mide bbulantısı ve hatta baş dönmesi bende de var hem regl oluyorum hemde başım dönüyor hem midem bulanıyor hatta babam yüzüme baktı dün midem bulanınca acaba hamile miyim d,ye ama malesef değilim[/sıze]
askımmm sevinci var amaFarketmemiştir o heyecanlaaa die sees etmediydimmmmm
amin canım bana umut oldun bende erken test yapmak istiyodum senden cesaret aldım
eritcezzz ona yoğunlaşıcazzzz bi bakıcaz gelmiş bebişlerrrr
bilmiyorum ki neden bulanıyo sabah açlıktan sandım kahvaltı ettim ama hala bulanıyo
heee annemde bana ayakta uyuyorum die aynını direkd edi bebeişte uyutur !!! Bende dedim olmayn bebiş nasıl uyutsun
1 ocak bat bu durumda iki gün geciktim üşütmüşte olabilirim bilemedimne zaman yapıyosun test??
evet yaa hep bebek bebek olmaz ki biraz da farklı amaçlarımız olsun dimi:)) Bebiş de sessiz sakin yerleşsin oraya
kaç gün geciktin ki sen? yediğin bişey mi dokundu ki? Ayyyy bilemedim kikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?