- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.661
Gamyoncu nerde irem nerde avyareçelim nerde :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Gamyoncu nerde irem nerde avyareçelim nerde :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bugün kaçak onlar yaaa nerelerde saklanıyolar ki acaba
belki seninledir bebeşin güzelim geç döllenmeden süpheleniyordur drun benimde ilk gebeliğimde 1 hafta geçmişti idrar testinde çıkmadı ama kanda çıkmış hayırlısı versin rabbim bebiş olmayı hastalanmamakta kötü bi psklji
bugun günüm cnm umudum yok işte rabbim neylerse güzel eyler diye diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi bu ay ovu testı kullandım ben çatlamadım gözüküyo yada test bozuk bilmiyorumBuda canımı yeterince sıkıyo
inşallah öyledir canım küçük de olsa bir umudum var ona şükür..bir kaç güne yine gidicem doktoruma kan testi yapıcaz inş size hayırlı güzel haberler veririmmm...
aminnn canımm inşallahhhhevet seninki de çok üzücü ama belli olmaz dediğin gibi belki test bozuktur inşşşşş hamilesindir senin güzel haberini alırızz hemennnn
yok kuzum bastırmaya çalışıyorum
yok kuzum bastırmaya çalışıyorum
gamyoncu nerde acaba bugün hiç gördünüz mü kızlar:44:
gamyoncuyu hiç görmedim kuzum
hamiş listenizi bi kez daha yenilemeniz gerikicek teyzoşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm
bugün kaçak onlar yaaa nerelerde saklanıyolar ki acaba
yeliz alttan alttan bakıyo daha yorum yapmadııı
bende bitti çok rahatım su an
annenler ne yaptı kuzum sizdeler mi yoksa gittiler mi
[sıze=3]bende bitti çok rahatım su an[/sıze]
bastır ya dağıt havayı bu işi sen yaparsın sevonun bebeği bize ii geldi darısı hepimizin başına
[sıze=3]
çok sevindim kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsinn[/sıze]
[sıze=3]
ahanda geldimmm[/sıze]
[sıze=3]işte yine geldim burdayımmm[/sıze]
bastır ya dağıt havayı bu işi sen yaparsın sevonun bebeği bize ii geldi darısı hepimizin başına
yeden kimse benle ilgilenmiyo
bende rahatlıycam inşallahhhhh
sevonun bebeği banada ilaç gibi geldi kuzummmm toplarım bedne birazdan
gel güzüm gellll bizi sensiz bırakma hem bak yarından itibaren baska maraton baslıycak bizim için totomuzu eriticezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?