Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anticiğim hadi test yap inş vardır bebiş ama şöyle düşün negatif bile çıksa daha çok yeni idrarda çıkmayabilir diye düşün bende test yok olsa hemen yapcam valla dışarı çıkıp almaya üşeniyorum :44:

ya birde bişe sorcam normal mi bilmiyorum tam evet oldum diyorum wcye gidiyorum akıntı gelmiş şeffaf sabahtan beri hep böyle oluyo normal mi bu? kasık ağrım ara ara geliyo ama belimde sürekli bi ağrı var kist olabilirmi ki ya

Son düzenleme:

beni çok güzel tarif etmişsin kuzum çok teşekkürler

bende kendimi yokluyorum bazen acaba eltimi kıskanıyomuyum diye ama hayır kıskanmıyorum canım sadece imrenmek istemek allah bizede nasip etsin inşallah

bende kendimi yokluyorum bazen acaba eltimi kıskanıyomuyum diye ama hayır kıskanmıyorum canım sadece imrenmek istemek allah bizede nasip etsin inşallah

canım kesinlikle kıskanmak değil buna katılmıyorm brnzer duyguları bende yaşadımmm....

kızlar ben gidiyorum oğluşum uyandı durmuyor teyzesi onun karnını doyurcak anticim testi yap lütfen bekliyorum sonra görüşürüz

canım kesinlikle kıskanmak değil buna katılmıyorm brnzer duyguları bende yaşadımmm....

sende fulyada birer kez kaybetmişsiniz bebeklerinizi en azından biliyoruz ki hamile kalıyosunuz allah doğru zamanı biliyor biz acele ediyoruz sadece allah hakkımızda hayırlısını versin
hamişlere sağsalim doğum bizede hamişilk inşallah en kısa zamanda

ayyy hadi bakem heyecanladım ama seni görünce kendimden utandım daha günüm gelmeden heveslenmeye başladım pazartesi test mi yapsam diye
bende pkoda var o yüzden cok heyecanlanmak istemiyorum hayırlısı neyse diye beklliyorum işte AMA sen hamilesin sanki bana ole geliyo :26::26:

kızla yarın sabah yapcm testi o zaman kadar kırmızı kartı yemezsem tabı sabredicem bakalım noliiciiiikbeyazımsı akıntım devam edıo adet oldm sanıyorum ama bakıyorum bısey yok gelmez inşallah batasıcaaa

ya bendede akıntı var şimdiden bazen beyaz bazende yeşilimsi oluyor nedendir acaba

beni çok güzel tarif etmişsin kuzum çok teşekkürler

böyle ama bu duygu yaşayan bilir ancak

canım kesinlikle kıskanma değil rahat ol

kızlar ben gidiyorum oğluşum uyandı durmuyor teyzesi onun karnını doyurcak anticim testi yap lütfen bekliyorum sonra görüşürüz

uyyyyy

evet cnm en azından onu biliyoruz da işte inan oğlu hep telaşe

canımm bende hiç akıntı fln yok yani çok az kuruya yakın hadi hayırlısı senden alalım güzel hbri sonrada zizag patlatsın bombayııı

senin neyın eksik senden de alıcz güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…