- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.721
canım senin için epey üzücü olmuştur farklı bi duygu bu kıskanmak değil kesinlikle kimse yanlış anlamasın ama içini acıtıyo insanın devam etseydi şöyle olucaktı böyle olucaktı die Rabbim cümlemize sabır ve tez zamanda bebişlerini nasip etsin (amin)
aldım gitti kızlar umarım bende güzel taşıyabilirim ...
canım senin için epey üzücü olmuştur farklı bi duygu bu kıskanmak değil kesinlikle kimse yanlış anlamasın ama içini acıtıyo insanın devam etseydi şöyle olucaktı böyle olucaktı die Rabbim cümlemize sabır ve tez zamanda bebişlerini nasip etsin (amin)
aldım gitti kızlar umarım bende güzel taşıyabilirim ...
bende kendimi yokluyorum bazen acaba eltimi kıskanıyomuyum diye ama hayır kıskanmıyorum canım sadece imrenmek istemek allah bizede nasip etsin inşallah
canım kesinlikle kıskanmak değil buna katılmıyorm brnzer duyguları bende yaşadımmm....
31inde yaptım tek cizgi çıktı pazartesiyi bekliyorumaa test yapsana kuzum yaaaa
31inde yaptım tek cizgi çıktı pazartesiyi bekliyorum
bende pkoda var o yüzden cok heyecanlanmak istemiyorum hayırlısı neyse diye beklliyorum işteayyy hadi bakem heyecanladım ama seni görünce kendimden utandım daha günüm gelmeden heveslenmeye başladım pazartesi test mi yapsam diye
bende pkoda var o yüzden cok heyecanlanmak istemiyorum hayırlısı neyse diye beklliyorum işteAMA sen hamilesin sanki bana ole geliyo :26::26:
kızla yarın sabah yapcm testi o zaman kadar kırmızı kartı yemezsem tabı sabredicem bakalım noliiciiiikbeyazımsı akıntım devam edıo adet oldm sanıyorum ama bakıyorum bısey yok gelmez inşallah batasıcaaa
aaa nasıl yani neden öyle hissettin kuzum :26::26:
ya bendede akıntı var şimdiden bazen beyaz bazende yeşilimsi oluyor nedendir acaba
bilmiyorum içime oyle dogduaaa nasıl yani neden öyle hissettin kuzum :26::26:
canım herkes hissedio bak Allahım inşallah göbüşündedir bebişin
ben nedenini biliyorumda cok kaptırmak istemiyorum kendimiii:124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:
bilmiyorum içime oyle dogdu
bende kaptırmak istemediğim için heveslenmiyorum daha 6 gün var çünkü yavrular
inşallah bebişlerimiz göbüşlerimizdedir
beni çok güzel tarif etmişsin kuzum çok teşekkürler
canım kesinlikle kıskanma değil rahat olbende kendimi yokluyorum bazen acaba eltimi kıskanıyomuyum diye ama hayır kıskanmıyorum canım sadece imrenmek istemek allah bizede nasip etsin inşallah
kızlar ben gidiyorum oğluşum uyandı durmuyor teyzesi onun karnını doyurcak anticim testi yap lütfen bekliyorum sonra görüşürüz
sende fulyada birer kez kaybetmişsiniz bebeklerinizi en azından biliyoruz ki hamile kalıyosunuz allah doğru zamanı biliyor biz acele ediyoruz sadece allah hakkımızda hayırlısını versin
hamişlere sağsalim doğum bizede hamişilk inşallah en kısa zamanda
kızla yarın sabah yapcm testi o zaman kadar kırmızı kartı yemezsem tabı sabredicem bakalım noliiciiiikbeyazımsı akıntım devam edıo adet oldm sanıyorum ama bakıyorum bısey yok gelmez inşallah batasıcaaa
böyle ama bu duygu yaşayan bilir ancak
canım kesinlikle kıskanma değil rahat ol
uyyyyy
evet cnm en azından onu biliyoruz da işte inan oğlu hep telaşe
canımm bende hiç akıntı fln yok yani çok az kuruya yakın hadi hayırlısı senden alalım güzel hbri sonrada zizag patlatsın bombayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?