Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet yap yap yap yappp bizi de meraktan çatlatma gariii :))

Şu akıntı adet öncesi sık gelirdi öyle biliyodum ama flyreycim sende kuruymuşsun bak bende kuruyum :)) biz de peş peşe patlatalım hamişlik haberlerini

Şu akıntı adet öncesi sık gelirdi öyle biliyodum ama flyreycim sende kuruymuşsun bak bende kuruyum :)) biz de peş peşe patlatalım hamişlik haberlerini

canım bazı ınsanlarda kuruluk bazı insanlarda akınt olurmus adet öncesı ben hep kuru olurum mesela:18::18::18:

canım bazı ınsanlarda kuruluk bazı insanlarda akınt olurmus adet öncesı ben hep kuru olurum mesela:18::18::18:

hmmmmm..... Bende de tam tersi oluyor... Sen hamilesin zaten ben artık kesin gözüyle bakıyorum da yanında olsam o testi zorla yaptırırım sana ama yapmıyosun..

senin neyın eksik senden de alıcz güzel haberi

CANLARIM BENİM İLK GEBELİĞİMDEDE KURUYDUM DİE HATIRLIYORUM Kİ BEN O ZAMAN ADETİMİ KESİN BEKLİYOUM YANİ KENDİMCE HAMİLE OLAMAM DİE RESMEN EMİNDİM VE KUPKURUYDUM Bİ UMUDUM O AMA GÖRECEĞİZ İNŞALLAHHHHH

hmmmmm..... Bende de tam tersi oluyor... Sen hamilesin zaten ben artık kesin gözüyle bakıyorum da yanında olsam o testi zorla yaptırırım sana ama yapmıyosun..
:76::76::76::76::76:

insan kendıni bilir ben herzaman bunu bilirim bu belırtiler fln herkesn bünyesinde farklı bence

Daha gelen giden yok sende anladığım kadarıyla inşallah hiç gelmez o kırmızılar..

Ağrıların var mı hala?

işte o yüzden seviyorum sizi biribirimizi anlıyoruzzz
olacak olacak inşallah hepimizn bebeği olacak
sende varsın kuzum hepimiz bomba gibi tosun olacaz

:76::76::76::76::76:

Insan kendıni bilir ben herzaman bunu bilirim bu belırtiler fln herkesn bünyesinde farklı bence

elbette farklı kuzummm hayırlısı neyse o olsundayım suan sakinimmm

daha gelen giden yok sende anladığım kadarıyla inşallah hiç gelmez o kırmızılar..

Ağrıların var mı hala?

yok kuzum ayıptır sölemesi adetten önce kendine kan kan kokar ya insan anlarsın geleceğini hani o kokuda yok

elbette farklı kuzummm hayırlısı neyse o olsundayım suan sakinimmm

yok kuzum ayıptır sölemesi adetten önce kendine kan kan kokar ya insan anlarsın geleceğini hani o kokuda yok

o zaman biraz halay cekelim :119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122:

sen bu ayda umutsuzsun ilk bebiş gibi ssüpriz yapar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…