• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay çok fenayız biz bağırmak içinde bi nedenimiz var yani bendede hipoglisemi var oda sinir yaparmış hemen onu öne sürüyorum :22:
valla kuzucum bende aynen senin gibi yapıyorum bak şekerim düştü üstüme gelme diyorum :1:
evet bende çalışmaları yapıp belkide annemlerin oraya giderim ,bu arada iyiki varsınız kızlar gerçekten size anlatıp ağlamak bana okadar iyi geldiki ,sizi seviyorum
canım benim sıkma kendini he işte bir hayır vardır diye düşün bebeğim Allah Sağlıklı bebecikler versin elbet dogru zamanı bekliyor gelicek hiç üzülme sıkılmaa:26:
çook feci midem bulanıyor neyin belirtisi acaba hamilelliğin mi adetin mii:30::30:
iyice paranoyak olduk yemin ederim :52::52::52:
hamiş listenizi bi kez daha yenilemeniz gerikicek teyzoşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:
canım benim hayırlı olsun gözün aydın olsun Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh :54::54:

herkeşe selamlar bu aradaaaaaaa :124::124:hayde spora cıkın şu moddan ben bi aglarsam susturamazsınızzz bakkkkk:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ya enteresan olan ben bu ay hiç beklemiyordum hiç bi belirti yoktu ne göğüs büymesi ne bel ne bacak ağrısı .... önceki aylarda oluyordu hep ona yoruyordum adet oluyordum bu ay hiç belirti olmadı dedim bu ay hiç bişi yok hakan gel hayt suyu alalım incir alalım arı poleni fln baya bişiler aldık öteki aya hazırlık derken bi baktım şokkk ama olamamki diyorum ben bi yanlışlık olmalı fln eşim diyo salak saçmalama çift çizgi körmüsün ya ama silik diyorum sen değilmiydin silikte olsa hamileleik oluyomuş diyen şimdi niye kabullenmiyosun deid offf ne bilym hakan bana tokat atsana dedim yürü yürür dedi doktora geldik ki derken değerlerim yüksek çıkınca doktor uçtu havalara yarın yine çağırdı bidaha test yapcaz bakalım artış varmı dedi ayyy kızlar inanamıyorum şokTAYIM ama bişey biliyosam oda stres yapmayınca oluyomuş bu ay stresin s sini yapmadım oldu her ay stres yapıyodum bu ay hariç olmuyodu ve oldu oldu:16::16:

Hayırlı olsun canım böyle güzel haber duymaya ihtiyacımız vardı gerçekten.. Bende arkadaşların dediği gibi sabhtan beri ağlamaklardayım gerçi benim sebebim başka batım geçeli 14 gün oldu ama ne gelen var ne giden hiç bir adet belirtim yok geçen hem idrar hem kan testi yaptırdık onda da çıkmadı..Sinirlerim bozuk anlıyacağın..Sen adetin geçtikten kaç gün sonra öğrendin?

ağlamakla hiç bisey olmuyor.. Anca için kararıyor gülüm..
Yani benim hep öyle oldru da..
Artık kısmet diyoruz napalım..
Bunları yaşaya yaşaya yaşlandık..
Baskda hiçbirseyy :14:
Amin cnmm aminn , hepimize insaallahh sağlıklan..olsunn.
Hani derler ya, kadınlar adamlardan önce çöküyo diye..
Valla bu yüzden hep..
Olucak mı oldu mu stresini yaşamak adamı yaşlandırıyo..
Ve sonrasın da oldu mu., bütün herseyini kadın yürütüyo..

elden bişey gelmemesi ne kötü

evet haklısın hayatın yükü omuzlarımızda buda yetmiyormuş gibi hormonlarımız bizi ele geçiriyor :31::31::31:

hayırlı olsun canım böyle güzel haber duymaya ihtiyacımız vardı gerçekten.. Bende arkadaşların dediği gibi sabhtan beri ağlamaklardayım gerçi benim sebebim başka batım geçeli 14 gün oldu ama ne gelen var ne giden hiç bir adet belirtim yok geçen hem idrar hem kan testi yaptırdık onda da çıkmadı..sinirlerim bozuk anlıyacağın..sen adetin geçtikten kaç gün sonra öğrendin?

canım peki bu durum için dra gittin mi? Bebek dısında hastalanmadım ben diye?

slm geçen hafta kan testim 121,768 di galiba, yani pozitif çıktı.daha hiç doktora gitmedim. hamileyim diye seviniyorum umarım bir aksilik çıkmaz. temmuz ayında 2 aylık bi bebek kaybetmiştim.şimdi gitmeye korkuyorum.ama haftaya gidicem inş.iyice belli olsun istiyorum.
Allah bebek isteyen herkesin gönlüne göre bir evlat nasip etsin inş.

bende bugün çok ağladım flyrey bu akan gözyaşlarımızın hatrına inş bebek haberi alırız yakında :14::14::14::14::14::14:

inşallah kuzummm kendimi toplamaya çalışıyorummm az önce wc ye gittim daha gelmemiş kırmızılar aynada bi gülümseme oldu yüzümde ama biliyorum ki gelicek garbibin umudu derler ya o misal :31::31::31:

canım peki bu durum için dra gittin mi? Bebek dısında hastalanmadım ben diye?

Yok ayriyetten gitmedim işte geçen gittiğim de kan testi yaptı Doktorum halbuki 10 geçmişti adetimden ama negatif çıktı bu sefer bende adet söktürücü falan istedim Doktorumdan ama vermedi 1 hafta sonra hala adet olmazsan yine kan testi yapıcaz dedi.. 14 gün oldu değil adet olmak belirtisi bile yok :14::14::14:

slm geçen hafta kan testim 121,768 di galiba, yani pozitif çıktı.daha hiç doktora gitmedim. Hamileyim diye seviniyorum umarım bir aksilik çıkmaz. Temmuz ayında 2 aylık bi bebek kaybetmiştim.şimdi gitmeye korkuyorum.ama haftaya gidicem inş.iyice belli olsun istiyorum.
Allah bebek isteyen herkesin gönlüne göre bir evlat nasip etsin inş.

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bi gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin benimde 1 düşüğüm var 8. Ayda 3 ay korunduk bu ikinci ayım düşük acısı olduğundanmıdır nedir çok istiyorum çünkü bu acıyı ancak sağlıklı bir evlat ile dindirebilirim rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik hayılı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

inşallah kuzummm kendimi toplamaya çalışıyorummm az önce wc ye gittim daha gelmemiş kırmızılar aynada bi gülümseme oldu yüzümde ama biliyorum ki gelicek garbibin umudu derler ya o misal :31::31::31:

Senin adetin geçti mi?kaç gün oldu? İnşallah olmazsın adet falan gelmez kırmızılarrr ve de hamilelik haberini erkenden öğrenirsin inşallah..

yok ayriyetten gitmedim işte geçen gittiğim de kan testi yaptı doktorum halbuki 10 geçmişti adetimden ama negatif çıktı bu sefer bende adet söktürücü falan istedim doktorumdan ama vermedi 1 hafta sonra hala adet olmazsan yine kan testi yapıcaz dedi.. 14 gün oldu değil adet olmak belirtisi bile yok :14::14::14:

belki seninledir bebeşin güzelim geç döllenmeden süpheleniyordur drun benimde ilk gebeliğimde 1 hafta geçmişti idrar testinde çıkmadı ama kanda çıkmış hayırlısı versin rabbim bebiş olmayı hastalanmamakta kötü bi psklji

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bi gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin benimde 1 düşüğüm var 8. Ayda 3 ay korunduk bu ikinci ayım düşük acısı olduğundanmıdır nedir çok istiyorum çünkü bu acıyı ancak sağlıklı bir evlat ile dindirebilirim rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik hayılı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

aminn cümlemize inş

senin adetin geçti mi?kaç gün oldu? Inşallah olmazsın adet falan gelmez kırmızılarrr ve de hamilelik haberini erkenden öğrenirsin inşallah..

bugun günüm cnm umudum yok işte rabbim neylerse güzel eyler diye diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi bu ay ovu testı kullandım ben çatlamadım gözüküyo yada test bozuk bilmiyorum :31::31::31::31::31::31: Buda canımı yeterince sıkıyo :31::31::31:

Back
X