Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anaaaamm herkes depresifken bu haberle sevinçleniriz inşallahh.. Nasıl öğrendin hamileliğini canım ?

canım sabah uyandım test yaptım çift çizgiyi gördüm kana gittik özel hastaneye iki saatte sonucu verdiler 25.150 hcg :))) ayyy çok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin inşallah

inanıyorumda bu ağrıyı tanıyorummm hayırlısı bakalımmmm

Yakın olsan getirim salatalık ama

aaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak gızzzz ne güzel hbr buuuuuuu nasıl öğrendin kan mı verdinnn yawrummmm çok sevindimm çokk

:!6: evt teyzesi ben hiç beklemiyodum sadece rüyamda bebeğim oluyodu diye görünce hayırdır inşallah dedim ter içinde uyandım wc gitti gözüm çekmeceye ilişti bi baktım 1 tane test var bi yapim dedim yaptım çıktı ayyyyy

yerim onun totosunu canım benimmmm rabbim pıtpıtlarını sonrada kucağına almayı nasip etsinnnnn moralimi düzelttin vallaaaa

adet günü gelınce içimi bir sıkıntı kaplıo hele bugün acayıp depresifimmm

anticiğimm.. suan ki ruh halini anlıyabilirim..
o yüzden sana diyeceğim.. çık gze dolass.. stres at.. gezerken insan acayıp huzurlu oluyo..
bide yanına arkadas bul.. yalnız da gezme..
yakın olsak gelirdim senle gezmeye , sen istemesen de gelirdimm

canım sabah uyandım test yaptım çift çizgiyi gördüm kana gittik özel hastaneye iki saatte sonucu verdiler 25.150 hcg :))) ayyy çok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin inşallah

ayy canım benim ne güzel yaaa umarım yükselir değerlerin..

Bu rüyada görme olayını çok kişiden duydum ben yaa sende de öyle olmuş ne güzel canım hayırlı olsun çok sevindim

yerim onun totosunu canım benimmmm rabbim pıtpıtlarını sonrada kucağına almayı nasip etsinnnnn moralimi düzelttin vallaaaa

ya enteresan olan ben bu ay hiç beklemiyordum hiç bi belirti yoktu ne göğüs büymesi ne bel ne bacak ağrısı .... önceki aylarda oluyordu hep ona yoruyordum adet oluyordum bu ay hiç belirti olmadı dedim bu ay hiç bişi yok hakan gel hayt suyu alalım incir alalım arı poleni fln baya bişiler aldık öteki aya hazırlık derken bi baktım şokkk ama olamamki diyorum ben bi yanlışlık olmalı fln eşim diyo salak saçmalama çift çizgi körmüsün ya ama silik diyorum sen değilmiydin silikte olsa hamileleik oluyomuş diyen şimdi niye kabullenmiyosun deid offf ne bilym hakan bana tokat atsana dedim yürü yürür dedi doktora geldik ki derken değerlerim yüksek çıkınca doktor uçtu havalara yarın yine çağırdı bidaha test yapcaz bakalım artış varmı dedi ayyy kızlar inanamıyorum şokTAYIM ama bişey biliyosam oda stres yapmayınca oluyomuş bu ay stresin s sini yapmadım oldu her ay stres yapıyodum bu ay hariç olmuyodu ve oldu oldu

her an atarlanabilirim diyosun yani koçişlere yazık oluyor sinirlerimizi onlardan çıkıyoruzz

napalım.. bizdeki kadınlık hormonları onlarda yok.. ne halde olduklarımızı anlasınlar diye sinirlerimizi tabiki onlardan çıkaracazz ..
çok kötüyüm dimi

ila cnmm hiç üzülme..yerinde olmayı ne çok isterdim bir bilsen ..
Bak ben 15buçuk yıldır evliyim.. Halen bekliyorumm .. Neler yapmadım kii

ay ben çok ağlağım bugün rabbim sana sabır versin ve tez zamanda sağlıklı bir bebiş

ayy canım benim ne güzel yaaa umarım yükselir değerlerin..

Bu rüyada görme olayını çok kişiden duydum ben yaa sende de öyle olmuş ne güzel canım hayırlı olsun çok sevindim
saol cnm benm allah benden hemen sonra size nasip etsin ehpinizin haberlerini duymak istiyorum inşallah

ay ben çok ağlağım bugün rabbim sana sabır versin ve tez zamanda sağlıklı bir bebiş

ya bende bile olduysa bebeiş sen sevin ne ağlıyosun ya deli stres yapmıcaksın funda sakınnnnnn mutlu ol bi sonraki ay olcak yılmak yok bende burda hep sizle destekleştim çalıştım çabaladım olmadı olmadı olmadı olmadı olmadı ama bi baktım oldu olucak canlarım olcak bi gün anneler topliği açıp bebeklerimizden bahsediceğiz inan buna

bebeğim valla sabahtan beri ağlakmoddayım ama hbrine inan canı gönülden sevindimmmm rahat olmak güzelde beceremiyo insan gerçi bende yumurtlamadım die rahattım bu ay ama demekki gerçekten yumurtlamadım hastalanıcam çnkü hissediyorumm bu ağrı tanıdık biliriz ya biz kadınlar herşeyin hayırlısı gerçi yumurtlamadan hasta olunur mu onuda bilmiyorummmm neyse neee sen hamilesin yaaaa bu çok güzel bir haberrrr

masaAllah masaAllah..
öyle bi sabah ben de görürmüyüm acepp

o olucak bitanem ona eminim zaten bizim daha 2. Ayımız bu diğer gebeliğimde korunurken kaldım hbrim yoktu o zamanki gibi rahat olamıyorum işte birde düşük yaşayınca bugun böyle melankoli olurum yarına bişeyciğim kalmaz aksi gibi ofiste çok gergin bugun hiç buralarda durasım yok anlayacağınnn

ağlamakla hiç bisey olmuyor.. anca için kararıyor gülüm..
yani benim hep öyle oldru da..
artık kısmet diyoruz napalım..
bunları yaşaya yaşaya yaşlandık..
baskda hiçbirseyy
amin cnmm aminn , hepimize insaAllahh sağlıklan..olsunn.
hani derler ya, kadınlar adamlardan önce çöküyo diye..
valla bu yüzden hep..
olucak mı oldu mu stresini yaşamak adamı yaşlandırıyo..
ve sonrasın da oldu mu., bütün herseyini kadın yürütüyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…