Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bu arada benim kocişe bişi oldu peşimi bırakmıyo midesi için kudret narlı ballı karışım yiyor enerjisi tavan yaptı
benimde bata 7 gün kaldı ama çok istekliyim ve çok akıntım var nedendir ki :18::18::18::18:

yeDİRİRSEN adama macunu peşinden ayrılmaz tabiii Akıntınıda hayra yoralım hayrolsun inşallahhhhh

Son düzenleme:

Bebiş mi var ki acaba??

Yormak bedeva normalde 3-4 . Ayda oluyo galiba miğde yanması Benim hafta sonu göbeğimde bir sızı var sınırları aştım az kaldı hamişliğe yoracaktım dur dedim noluyoruz aloo
hayraa yoralım bebeğimm ama olurmu migde yanmasııı günlerdir migdem göğüslerimin önünde neredeyse :44::44::44::44:

yormak bedeva normalde 3-4 . Ayda oluyo galiba miğde yanması Benim hafta sonu göbeğimde bir sızı var sınırları aştım az kaldı hamişliğe yoracaktım dur dedim noluyoruz aloo

evet ya bak gaza geliyorum bende

canım benim geçmiş olsun yediklerine içtiklerine dikkat et. Gaz giderici şeyler ye iç midendeki şişkliniği alsın diye.

bebeğim yiyp içemiyorum işte bu şişlik ve yanmadan

yeDİRİRSEN adama macunu peşinden ayrılmaz tabiii Akıntınıda hayra yoralım hayrolsun inşallahhhhh

Bebiş mi var ki acaba??

valla keçiboyunuzu pekmezi yiyo bal yiyo bide o macunu yiyo adam çok fenalarda bu aralar

ay inş bebektir ama ben heveslendirmek istemiyorum kendimi
ama istek azalması gerekmez mi ki bende maşallah tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…