- Konu Sahibi antidepresif
- #5.341
Miğdem yanıyo yaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek ümitli değilim bu ay hastalık beni acayip yamulttu geceleri acilde geçtiği için faaliyet olmadı![]()
miğdem yanıyo yaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gelen giden yok canım bekliyorum dündü benim batben geldim kuzular toplantım bitti
çilekçim senin batın bugünlerde değilmiydi naptın durumlar ne
hayırdır inşallah hayra yoralım bence![]()
kızlar bu arada benim kocişe bişi oldu peşimi bırakmıyo midesi için kudret narlı ballı karışım yiyor enerjisi tavan yaptı
benimde bata 7 gün kaldı ama çok istekliyim ve çok akıntım var nedendir ki :18::18::18::18:
kızlar bu arada benim kocişe bişi oldu peşimi bırakmıyo midesi için kudret narlı ballı karışım yiyor enerjisi tavan yaptı
benimde bata 7 gün kaldı ama çok istekliyim ve çok akıntım var nedendir ki :18::18::18::18:
hayırdır inşallah hayra yoralım bence![]()
hayraa yoralım bebeğimm ama olurmu migde yanmasııı günlerdir migdem göğüslerimin önünde neredeyse :44::44::44::44:
Miğdem yanıyo yaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yok ama geçen ay rüya gördüm bu ay olmaz gibime geliyor. ama gelecek aya birşey diyemem.Bir yeğen geliyor müjdesi verebilirim.yumurtaların ikisi de aynı anda çatlayamayabilir değil mi?hayırlısı bakalım anlıycaz 2 haftaya icraat var mı yok mu![]()
yormak bedeva normalde 3-4 . Ayda oluyo galiba miğde yanmasıBenim hafta sonu göbeğimde bir sızı var sınırları aştım az kaldı hamişliğe yoracaktım dur dedim
noluyoruz aloo
![]()
canım benim geçmiş olsun yediklerine içtiklerine dikkat et. Gaz giderici şeyler ye iç midendeki şişkliniği alsın diye.
yok ama geçen ay rüya gördüm bu ay olmaz gibime geliyor. Ama gelecek aya birşey diyemem.bir yeğen geliyor müjdesi verebilirim.yumurtaların ikisi de aynı anda çatlayamayabilir değil mi?
günaydın canımmGünaydın kızlar, nasılsınız. Hamile var mı:)
kız sen böyle diyince hatırladım beennn
ılk gebeliğimde adetten 1 hafta önce böyleyimm bennn hadi inşallahh kapılmak istemiyorum ama![]()
böyle bişey demezdimyormak bedeva normalde 3-4 . Ayda oluyo galiba miğde yanması![]()
yeDİRİRSEN adama macunu peşinden ayrılmaz tabiiiAkıntınıda hayra yoralım hayrolsun inşallahhhhh
![]()
Bebiş mi var ki acaba??![]()
evet ya bak gaza geliyorum bende
bebeğim yiyp içemiyorum işte bu şişlik ve yanmadan![]()