Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar herkese merhaba yeni yıllarnız olsun emi :) sohbet almış başını gitmiş umarım bişey kaçırmamışımdır yeni hamişler varmı? benim bat yarın dayanamadım dün test yaptım silik milik bişey çıkar belki diye ama havamı aldım tek çizgide kaldım ( bakalım bu ayıda pas geçtik anlaşılan hiç umut yok akşamları ateş basması dışında oda normal adet öncesi zaten,hayal kırıklığıyla başlayan yeni bir yıl hepimize umut olsun inşş...

benimde bat yarınn umudum yok ama mrk işte :18::18::18::18:

benimde bat yarınn umudum yok ama mrk işte :18::18::18::18:

benimde umudum yok aslına bakarsan ama dediğin gibi insan merak ediyo birde geçen gün yolda yürürken biranda başım döndü sola yalpaladım ama tansiyona yoruyorum artık bebiş olsa azçok bi belirtisi olurdu herşeyi bırak bir gram akıntım yok,akıntı oluyomuş genelde öyle okumuştum bi yerde,artık dananın kuyruğu yarın kopacak inş sen olmazsın da güzel haberlerini alırız canım..

canım benimde akıntım yok ama ilk gebeliğimde de akıntım olduğunu hatırlamıyorum kupkuruydum düşükten sonra yhep kasık ağrım olurdu bir iki gündür durdu derecede az belli olmaz işte rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahhhhh tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

amin canım amin ben de en az sizin kadar heyecanlıyım kızlar

amin canım allah tez zamanda nasip etsin hepimize aynı sıkıntıları birdaha yaşatmasın

bizim bir tanıdık var diyoki ben eşimle birlikte oldum salı günü bir sonraki pztesi midem bulandı gittim test aldım pozitifti diyo,ya hiç inanasım gelmiyo diyorum olmaz süre çok az ne zaman döllendi ne zaman gitti yerleşti yok diyo ben anladım sinir ediyo beni yaa

bazı gacılar böyle sanslı işte

bazı gacılar böyle sanslı işte

hemde ne şans ve bu kadın için doktorlar senin çocuun olmaz demişler tüpün biri kapalı diğeri iltihaplı kandada iltihap var rahmi sırtına yapışıkmış ve eşine bu durumu söylemiş benim çocuğum olmayabilir diye ve düşün evlenmiş 10 gün sonra hamiş kalmış 1 ay öncede ikinciyi doğurdu valla çatır çatır makina mübarek onada söylüyorum biz bi tane yapalım diye canımız gidiyo sen fabrika gibisin maşallah gülüyo :))

valla öyleymiş o ne diyelim darısı basımızaaaa şu yarın gelsede kurtulsak meraktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…